Θα μπορούσε να ήταν γειτονιά στο Λονδίνο, καλλιτεχνική μάλιστα, γεμάτη από pub, bar και café.
Προτίμησε να είναι ένα μικρό και χαριτωμένο streetfoodάδικο, σε κεντρικό δρόμο του Βόλου, που ειδικά τις μέρες των εορτών, με τον ‘’γαλάζιο ουρανό’’ της πόλης, μαγεύει.
Ντυμένο σε παστέλ αποχρώσεις με κύριο χρώμα το πράσινο, extra in -plexi glass και neon- ταμπέλα, μικρούλι, τακτοποιημένο, καθαρό, προσεγμένο από κάθε άποψη.
Το προσωπικό ομοιόμορφα ντυμένο, συν μάσκες και γάντια.
Τάξη στο ψήσιμο.
Οικολογικές σακούλες με ένα όμορφα ‘’thank you’’, γραμμένο επάνω και αυτοκόλλητο για το κλείσιμο με το όνομα και τα στοιχεία του μαγαζιού.
Γενικά street food place με φιλοσοφία, που δεν θυμίζει σε τίποτα επαρχιακή πόλη.
Προσωπικό με εμπειρία από το προηγούμενο talk of the town, ‘’tsiba tsiba’’, χαμογελαστό και εξυπηρετικό, ετοιμάζει μαεστρικά και ευλαβικά την παραγγελία σου, ακούγοντας τις προτιμήσεις σου και κάνοντας παρεμβάσεις αν χρειαστεί.
Μπορείς να φτιάξεις το sandwich που προτιμάς διαλέγοντας από πληθώρα υλικών, ή να διαλέξεις ένα club ‘’αλλιώς’’, με hand made focaccia και ότι μπορείς να φανταστείς μέσα, ή να κινηθείς υγιεινά διαλέγοντας ομελέτα με διάφορα υλικά, ή τέλος να πάρεις θερμίδες προτιμώντας το κλασσικό street food έδεσμα, burger χοιρινό ή κοτόπουλο με χειροποίητο μπιφτέκι και brioche ψωμάκι. Τέλος πατάτες φλουδάτες και μπαχαρωμένες σε διάφορες παραλλαγές.
Δοκίμασα και δεν έχασα, την veggie ομελέτα με άριστα ψημένη μελιτζάνα και κολοκύθι, κρεμμύδι, καλαμπόκι, ρόκα και για την διαφορά στη γεύση, γιαούρτι.
Γευστικότατο sandwich με ψιλοκομμένα μπριζολάκια, ντομάτα κρεμμύδι και μια υπέροχη γιαουρτολεμονάτη sauce που απογείωνε το σύνολο.
Τραγανές και χρυσαφένιες πατάτες, μυρωδάτες και περιποιημένες με διάφορα μπαχαρικά, crispy μπέικον, μια απαλή honey mustard sauce και στην κορυφή shaky τηγανιτό αυγό για σπάσιμο και ανακάτεμα. Εδώ για την καλύτερη μίξη των υλικών θα προτιμούσα το μπέικον ψιλοκομμένο.
Τέλος το top of the tops του μαγαζιού, το burger. Χειροποίητο μοσχαρίσιο μπιφτέκι, που ψήνεται μαζί με το ψωμάκι πάνω στην πλάκα και συμπληρώνεται ανάλογα τι προτιμάς.
Δοκίμασα το all time classic cheeseburger. Ζουμερό μπιφτέκι, με το λιωμένο cheddar να το αγκαλιάζει ερωτικά, κρεμμύδι, γευστικές ψιλοκομμένες πίκλες, μουσταρδομαγιονέζα και γλυκιά κέτσαπ. Όλα αυτά, ευλαβικά τοποθετημένα σε φρεσκότατο brioche ψωμάκι.
Για πιο δυνατή γεύση προτείνω cheese & bacon. Μεγάλη αμαρτία. Ίδιος τρόπος ψησίματος, ίδιο ψωμάκι που περιμένει με ανυπομονησία το ζουμερό μπιφτέκι να καθίσει πάνω του, πλαισιωμένο από τραγανό bacon, λιωμένη καπνιστή mozzarella, λωρίδες πίκλας που γίνονται ένα με τα καραμελωμένα κρεμμύδια και bbq sauce.
Τέλος, έχω άποψη για το chicken burger που τρώει το έτερον ήμισυ. Μυστική ή όχι η συνταγή που φτιάχνουν τα παιδιά, το φιλέτο κοτόπουλου, σε κερδίζει αμέσως. Βάλε και το μανούρι, βάλε και τη sauce γιαουρτιού, βάλε και την coleslaw με τις πίκλες, απογειώνεσαι και ας μην σ’ αρέσει το κοτόπουλο.
Οι τιμές στο πολύ νορμάλ, που φεύγοντας στο τέλος αναρωτιέσαι αν υπάρχει κέρδος στο Shoreditch.
Στο δια ταύτα, είτε delivery είτε take away, είτε στα όρθια Θεού θέλοντος και covid επιτρέποντος, το Shoreditch αποτελεί μια εγγυημένη λύση για γρήγορο φαγητό, πέρα από τα στενά όρια του κλασσικού burger ή της σουβλακόπιτας.
Δείχνει δε καθαρά ότι όταν έχεις όρεξη, έμπνευση, τόλμη αλλά και μαεστρία, μπορείς να δημιουργήσεις υπέροχα πράγματα με απλά και συνηθισμένα υλικά.
Σπεύσατε… Ακόμη;
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
Θα μπορούσε να ήταν γειτονιά στο Λονδίνο, καλλιτεχνική μάλιστα, γεμάτη από pub, bar και café.
Προτίμησε να είναι ένα μικρό και χαριτωμένο streetfoodάδικο, σε κεντρικό δρόμο του Βόλου, που ειδικά τις μέρες των εορτών, με τον ‘’γαλάζιο ουρανό’’ της πόλης, μαγεύει.
Ντυμένο σε παστέλ αποχρώσεις με κύριο χρώμα το πράσινο, extra in -plexi glass και neon- ταμπέλα, μικρούλι, τακτοποιημένο, καθαρό, προσεγμένο από κάθε άποψη.
Το προσωπικό ομοιόμορφα ντυμένο, συν μάσκες και γάντια.
Τάξη στο ψήσιμο.
Οικολογικές σακούλες με ένα όμορφα ‘’thank you’’, γραμμένο επάνω και αυτοκόλλητο για το κλείσιμο με το όνομα και τα στοιχεία του μαγαζιού.
Γενικά street food place με φιλοσοφία, που δεν θυμίζει σε τίποτα επαρχιακή πόλη.
Προσωπικό με εμπειρία από το προηγούμενο talk of the town, ‘’tsiba tsiba’’, χαμογελαστό και εξυπηρετικό, ετοιμάζει μαεστρικά και ευλαβικά την παραγγελία σου, ακούγοντας τις προτιμήσεις σου και κάνοντας παρεμβάσεις αν χρειαστεί.
Μπορείς να φτιάξεις το sandwich που προτιμάς διαλέγοντας από πληθώρα υλικών, ή να διαλέξεις ένα club ‘’αλλιώς’’, με hand made focaccia και ότι μπορείς να φανταστείς μέσα, ή να κινηθείς υγιεινά διαλέγοντας ομελέτα με διάφορα υλικά, ή τέλος να πάρεις θερμίδες προτιμώντας το κλασσικό street food έδεσμα, burger χοιρινό ή κοτόπουλο με χειροποίητο μπιφτέκι και brioche ψωμάκι. Τέλος πατάτες φλουδάτες και μπαχαρωμένες σε διάφορες παραλλαγές.
Δοκίμασα και δεν έχασα, την veggie ομελέτα με άριστα ψημένη μελιτζάνα και κολοκύθι, κρεμμύδι, καλαμπόκι, ρόκα και για την διαφορά στη γεύση, γιαούρτι.
Γευστικότατο sandwich με ψιλοκομμένα μπριζολάκια, ντομάτα κρεμμύδι και μια υπέροχη γιαουρτολεμονάτη sauce που απογείωνε το σύνολο.
Τραγανές και χρυσαφένιες πατάτες, μυρωδάτες και περιποιημένες με διάφορα μπαχαρικά, crispy μπέικον, μια απαλή honey mustard sauce και στην κορυφή shaky τηγανιτό αυγό για σπάσιμο και ανακάτεμα. Εδώ για την καλύτερη μίξη των υλικών θα προτιμούσα το μπέικον ψιλοκομμένο.
Τέλος το top of the tops του μαγαζιού, το burger. Χειροποίητο μοσχαρίσιο μπιφτέκι, που ψήνεται μαζί με το ψωμάκι πάνω στην πλάκα και συμπληρώνεται ανάλογα τι προτιμάς.
Δοκίμασα το all time classic cheeseburger. Ζουμερό μπιφτέκι, με το λιωμένο cheddar να το αγκαλιάζει ερωτικά, κρεμμύδι, γευστικές ψιλοκομμένες πίκλες, μουσταρδομαγιονέζα και γλυκιά κέτσαπ. Όλα αυτά, ευλαβικά τοποθετημένα σε φρεσκότατο brioche ψωμάκι.
Για πιο δυνατή γεύση προτείνω cheese & bacon. Μεγάλη αμαρτία. Ίδιος τρόπος ψησίματος, ίδιο ψωμάκι που περιμένει με ανυπομονησία το ζουμερό μπιφτέκι να καθίσει πάνω του, πλαισιωμένο από τραγανό bacon, λιωμένη καπνιστή mozzarella, λωρίδες πίκλας που γίνονται ένα με τα καραμελωμένα κρεμμύδια και bbq sauce.
Τέλος, έχω άποψη για το chicken burger που τρώει το έτερον ήμισυ. Μυστική ή όχι η συνταγή που φτιάχνουν τα παιδιά, το φιλέτο κοτόπουλου, σε κερδίζει αμέσως. Βάλε και το μανούρι, βάλε και τη sauce γιαουρτιού, βάλε και την coleslaw με τις πίκλες, απογειώνεσαι και ας μην σ’ αρέσει το κοτόπουλο.
Οι τιμές στο πολύ νορμάλ, που φεύγοντας στο τέλος αναρωτιέσαι αν υπάρχει κέρδος στο Shoreditch.
Στο δια ταύτα, είτε delivery είτε take away, είτε στα όρθια Θεού θέλοντος και covid επιτρέποντος, το Shoreditch αποτελεί μια εγγυημένη λύση για γρήγορο φαγητό, πέρα από τα στενά όρια του κλασσικού burger ή της σουβλακόπιτας.
Δείχνει δε καθαρά ότι όταν έχεις όρεξη, έμπνευση, τόλμη αλλά και μαεστρία, μπορείς να δημιουργήσεις υπέροχα πράγματα με απλά και συνηθισμένα υλικά.
Σπεύσατε… Ακόμη;