Η κριτική αυτή είναι πιθανότατα η τελευταία που γράφεται πριν από την επαναλειτουργία της εστίασης στις 3/5/21 και χαίρομαι γιατί έχω να σας παρουσιάσω ένα νέο επιχειρηματικό κόνσεπτ που ήρθε για να μείνει, αντίστοιχο του PS LUNCHEON που λάνσαρε ο κύριος Κοντιζάς και είχα ήδη την ευκαιρία να σας παρουσιάσω πριν λίγες εβδομάδες. Εμπνευστής του ο κύριος Αντώνης Δρακουλαράκος, ένα πρόσωπο που έγινε γνωστό και αγαπήθηκε μέσα από το masterchef, ιδιοκτήτης του SUSHIMOU στο κέντρο της πόλης. Το SUSHI LUNCHI είναι παρακλάδι του SUSHΙΜΟU, λειτουργεί μόνο με takeaway και delivery και προσφέρει αποδομημένο σούσι, όχι σε ρολάκι αλλά σε μπολάκι, για όποιον θέλει να γευματίσει ασιατικά τρώγοντας κάτι παραπλήσιο με σούσι που ονομάζεται chirashi don και αποτελείται από ψιλοκομμένα κομμάτια ψαριού (δηλαδή τόνο, σολομό και λαυράκι) πάνω σε κλασικό ξιδάτο ρύζι. Έχεις έτσι την αίσθηση ότι δεν τσιμπάς απλώς κάτι, αλλά έχεις μπροστά σου ένα κανονικό πλήρες γεύμα, όποια μέρα και ώρα της εβδομάδας επιθυμείς. Εμείς το δοκιμάσαμε μια Τρίτη μεσημέρι και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από κάθε άποψη, όχι μόνο για την ταχύτατη εξυπηρέτηση (ας είναι για μια ακόμα φορά καλά η Wolt), αλλά και για την πολύ φροντισμένη συσκευασία και το μέγεθος των μερίδων. Αν θέλετε να σχηματίσετε μια ιδέα και για το χώρο, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του SUSHIΜΟU.
Η παραγγελία μας: Αρχικά μια σαλάτα με φύκια goma wakame με σουσάμι (5 €), δροσερά και τραγανά, με ολοζώντανο πράσινο χρώμα, απόλυτα κατάλληλο συνοδευτικό, όπως και το ντιπάκι με χειροποίητη λευκή ταραμοσαλάτα (1,50 €), που στρώνεται πάνω στα φύκια nori που συνοδεύουν την παραγγελία δημιουργώντας έτσι – θα μου επιτρέψετε το νεολογισμό – σουσομπουκιές, ιδιαίτερες σε γεύση ανάλογα με τα υλικά που προσέθετε κανείς.
Στη συνέχεια ένα μπολ yaki chirashi don (15 €), με ένα γενναίο στρώμα ξιδάτου ρυζιού του που πάνω του αναπαύονται κομματάκια από λαυράκι, τόνο και σολομό ψημένα, σε αντίθεση με το κλασικό σούσι, ελάχιστα στο φούρνο με ελαιόλαδο, αλάτι και ρίγανη, μάλλον εξελληνισμένη γεύση, παρέα με αβοκάντο, αγγουράκι, κρεμμυδάκι φρέσκο, τζίντζερ (εξαιρετικό) και γουασάμπι (εξαιρετικότερο). Κάθε μπουκιά διαφορετική από την προηγούμενη.
Ίσως ένα κλικ καλύτερο το πιάτο με την ονομασία «Μαστραντών» ή “chef’s choice” (16 €). Και εδώ ρύζι στον πάτο και ψαράκια, αβοκάντο, αγγουράκι, φρέσκο κρεμμυδάκι, τζίντζερ και γουασάμπι από πάνω, παρέα όμως με διάφορες πίκλες (κεράσι, φράουλα και μπάμια!), τυλιχτή ιαπωνική ομελέτα και νιφάδες αποξηραμένης παλαμίδας. Πανδαισία!
Πιθανώς οι τιμές των κυρίως πιάτων να σας φανούν τσιμπημένες, τονίζω όμως ότι είναι χορταστικά και ταυτόχρονα διόλου μπουχτιστικά πιάτα. Η γκοφρετίτσα κέρασμα που συνόδευε την παραγγελία ήταν ό,τι χρειαζόταν ως γλυκός επίλογος. Πραγματικά δεν έχω λόγο να μην σας προτρέψω να δοκιμάσετε το SUSHI LUNCHI. Ο κατάλογος είναι απλός και εύκολα κατανοητός. Μπράβο στον κύριο Δρακουλαράκο, που μάλλον Αγγελάκο έπρεπε να τον λένε με τόση φυσική ευγένεια που εκπέμπει, και στο επιτελείο του!
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
Η κριτική αυτή είναι πιθανότατα η τελευταία που γράφεται πριν από την επαναλειτουργία της εστίασης στις 3/5/21 και χαίρομαι γιατί έχω να σας παρουσιάσω ένα νέο επιχειρηματικό κόνσεπτ που ήρθε για να μείνει, αντίστοιχο του PS LUNCHEON που λάνσαρε ο κύριος Κοντιζάς και είχα ήδη την ευκαιρία να σας παρουσιάσω πριν λίγες εβδομάδες. Εμπνευστής του ο κύριος Αντώνης Δρακουλαράκος, ένα πρόσωπο που έγινε γνωστό και αγαπήθηκε μέσα από το masterchef, ιδιοκτήτης του SUSHIMOU στο κέντρο της πόλης. Το SUSHI LUNCHI είναι παρακλάδι του SUSHΙΜΟU, λειτουργεί μόνο με takeaway και delivery και προσφέρει αποδομημένο σούσι, όχι σε ρολάκι αλλά σε μπολάκι, για όποιον θέλει να γευματίσει ασιατικά τρώγοντας κάτι παραπλήσιο με σούσι που ονομάζεται chirashi don και αποτελείται από ψιλοκομμένα κομμάτια ψαριού (δηλαδή τόνο, σολομό και λαυράκι) πάνω σε κλασικό ξιδάτο ρύζι. Έχεις έτσι την αίσθηση ότι δεν τσιμπάς απλώς κάτι, αλλά έχεις μπροστά σου ένα κανονικό πλήρες γεύμα, όποια μέρα και ώρα της εβδομάδας επιθυμείς. Εμείς το δοκιμάσαμε μια Τρίτη μεσημέρι και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από κάθε άποψη, όχι μόνο για την ταχύτατη εξυπηρέτηση (ας είναι για μια ακόμα φορά καλά η Wolt), αλλά και για την πολύ φροντισμένη συσκευασία και το μέγεθος των μερίδων. Αν θέλετε να σχηματίσετε μια ιδέα και για το χώρο, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του SUSHIΜΟU.
Η παραγγελία μας: Αρχικά μια σαλάτα με φύκια goma wakame με σουσάμι (5 €), δροσερά και τραγανά, με ολοζώντανο πράσινο χρώμα, απόλυτα κατάλληλο συνοδευτικό, όπως και το ντιπάκι με χειροποίητη λευκή ταραμοσαλάτα (1,50 €), που στρώνεται πάνω στα φύκια nori που συνοδεύουν την παραγγελία δημιουργώντας έτσι – θα μου επιτρέψετε το νεολογισμό – σουσομπουκιές, ιδιαίτερες σε γεύση ανάλογα με τα υλικά που προσέθετε κανείς.
Στη συνέχεια ένα μπολ yaki chirashi don (15 €), με ένα γενναίο στρώμα ξιδάτου ρυζιού του που πάνω του αναπαύονται κομματάκια από λαυράκι, τόνο και σολομό ψημένα, σε αντίθεση με το κλασικό σούσι, ελάχιστα στο φούρνο με ελαιόλαδο, αλάτι και ρίγανη, μάλλον εξελληνισμένη γεύση, παρέα με αβοκάντο, αγγουράκι, κρεμμυδάκι φρέσκο, τζίντζερ (εξαιρετικό) και γουασάμπι (εξαιρετικότερο). Κάθε μπουκιά διαφορετική από την προηγούμενη.
Ίσως ένα κλικ καλύτερο το πιάτο με την ονομασία «Μαστραντών» ή “chef’s choice” (16 €). Και εδώ ρύζι στον πάτο και ψαράκια, αβοκάντο, αγγουράκι, φρέσκο κρεμμυδάκι, τζίντζερ και γουασάμπι από πάνω, παρέα όμως με διάφορες πίκλες (κεράσι, φράουλα και μπάμια!), τυλιχτή ιαπωνική ομελέτα και νιφάδες αποξηραμένης παλαμίδας. Πανδαισία!
Πιθανώς οι τιμές των κυρίως πιάτων να σας φανούν τσιμπημένες, τονίζω όμως ότι είναι χορταστικά και ταυτόχρονα διόλου μπουχτιστικά πιάτα. Η γκοφρετίτσα κέρασμα που συνόδευε την παραγγελία ήταν ό,τι χρειαζόταν ως γλυκός επίλογος. Πραγματικά δεν έχω λόγο να μην σας προτρέψω να δοκιμάσετε το SUSHI LUNCHI. Ο κατάλογος είναι απλός και εύκολα κατανοητός. Μπράβο στον κύριο Δρακουλαράκο, που μάλλον Αγγελάκο έπρεπε να τον λένε με τόση φυσική ευγένεια που εκπέμπει, και στο επιτελείο του!