Πρόταση από φοιτητή που το έχει κάνει στέκι, στην περιοχή της Ν. Ιωνίας. Άντε να τον ακούσουμε και να πάμε. Άλλωστε είναι από τα λίγα στον Βόλο, που διαφημίζεται στο ράδιο αλλά και έχει όνομα βαρύ σαν ιστορία (Μπόκος).
Το μαγαζί γεμάτο Σάββατο μεσημέρι, με τα τραπέζια όση ώρα καθίσαμε, να ξαναστρώνονται τουλάχιστον 2 φορές. Το βρίσκεις αρκετά εύκολα και παρκάρεις άνετα στους πέριξ δρόμους. Ο χώρος λιτός, χώρος κλασσικού τσιπουράδικου παλιάς κοπής. Το καλό είναι ότι έχει αρκετό χώρο εξωτερικά, οπότε ενδείκνυται να καθίσεις έξω.
Η πρόταση του σερβιτόρου για χύμα τσίπουρο μας βρήκε σύμφωνους και μας αποζημίωσε. Από άποψη μεζέδων χωρίς να φέρει κάτι το συγκλονιστικό δεν απογοήτευσε και θα το χαρακτήριζα τίμιο.
Τα τσίπουρα τα φτάσαμε στα 14 μιας και πίναμε οι 3 ½, με τους μεζέδες να παίζουν ως εξής:
Κλασσικά, χταπόδι ψητό με λάχανο, πατάτα ψητή βουτυράτη (στα συν ότι αφού ήμασταν 5 άτομα έφερε 5 κομμάτια πατάτας), αδιάφορο παστό, κολοκυθοκεφτέδες με απαλό τζατζίκι (χρειαζόταν λίγο spicy), ωραία σαρδέλα με χόρτα εποχής λεμονάτα, μυδοπίλαφο κακά εκτελεσμένο αφού είχε γίνει μια μάζα το ρύζι, γαύρος τηγανιτός ακέφαλος με ποτηράκι ξύδι για βούτες (μια και έξω), κλασσικά γαριδούλες γευστικές αραγμένες σε μαρούλι και αδιάφορα slices καλαμάρι με γαρνιτούρα λάχανο.
Στα συν, το εκπληκτικό σπετσοφάι χταπόδι με πλούσια αρώματα, ωραία σάλτσα για βούτες ψημένου ψωμιού, έξτρα μυρωδικά και κόκκινη πιπεριά.
Στα μείον τα καβούρια, 2 τον αριθμό που έφτασαν μαζί με τα τελευταία τσίπουρα στο τραπέζι. Το κρέας του καβουριού είναι ελάχιστο έτσι ώστε να χορτάσει –ακόμα και σαν μεζές- 1 με 2 άτομα. Πόσο μάλλον εμάς που ήμασταν 5. Πολλές φορές το έχω πει αλλά κάποια μαγαζιά συνεχίζουν να το προσφέρουν ακόμα.
Οι τιμές είναι κλασσικές όπως στα περισσότερα από τα τσιπουράδικα του Βόλου και κυμαίνονται ανάλογα με τα τσίπουρα που θα πιείς. Υπολογίζεις από 4 έως 4,5 ευρώ το 25άρι ανάλογα το τσίπουρο. Αν βέβαια χορτάσεις σταματάς τους μεζέδες και συνεχίζεις μόνο πόση (2-2,5).
Ο ‘’Μεθυστάνας’’ αποτελεί μια τίμια πρόταση για τσίπουρο στην περιοχή της Ν. Ιωνίας.
Αξίζει να μπει στο σημειωματάριο για επίσκεψη, δεν ξέρω βέβαια τι διαφορετικό από τα υπόλοιπα θα προσφέρει, όσο ανεβαίνουν τα 25άρια.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
Πρόταση από φοιτητή που το έχει κάνει στέκι, στην περιοχή της Ν. Ιωνίας. Άντε να τον ακούσουμε και να πάμε. Άλλωστε είναι από τα λίγα στον Βόλο, που διαφημίζεται στο ράδιο αλλά και έχει όνομα βαρύ σαν ιστορία (Μπόκος).
Το μαγαζί γεμάτο Σάββατο μεσημέρι, με τα τραπέζια όση ώρα καθίσαμε, να ξαναστρώνονται τουλάχιστον 2 φορές. Το βρίσκεις αρκετά εύκολα και παρκάρεις άνετα στους πέριξ δρόμους. Ο χώρος λιτός, χώρος κλασσικού τσιπουράδικου παλιάς κοπής. Το καλό είναι ότι έχει αρκετό χώρο εξωτερικά, οπότε ενδείκνυται να καθίσεις έξω.
Η πρόταση του σερβιτόρου για χύμα τσίπουρο μας βρήκε σύμφωνους και μας αποζημίωσε. Από άποψη μεζέδων χωρίς να φέρει κάτι το συγκλονιστικό δεν απογοήτευσε και θα το χαρακτήριζα τίμιο.
Τα τσίπουρα τα φτάσαμε στα 14 μιας και πίναμε οι 3 ½, με τους μεζέδες να παίζουν ως εξής:
Κλασσικά, χταπόδι ψητό με λάχανο, πατάτα ψητή βουτυράτη (στα συν ότι αφού ήμασταν 5 άτομα έφερε 5 κομμάτια πατάτας), αδιάφορο παστό, κολοκυθοκεφτέδες με απαλό τζατζίκι (χρειαζόταν λίγο spicy), ωραία σαρδέλα με χόρτα εποχής λεμονάτα, μυδοπίλαφο κακά εκτελεσμένο αφού είχε γίνει μια μάζα το ρύζι, γαύρος τηγανιτός ακέφαλος με ποτηράκι ξύδι για βούτες (μια και έξω), κλασσικά γαριδούλες γευστικές αραγμένες σε μαρούλι και αδιάφορα slices καλαμάρι με γαρνιτούρα λάχανο.
Στα συν, το εκπληκτικό σπετσοφάι χταπόδι με πλούσια αρώματα, ωραία σάλτσα για βούτες ψημένου ψωμιού, έξτρα μυρωδικά και κόκκινη πιπεριά.
Στα μείον τα καβούρια, 2 τον αριθμό που έφτασαν μαζί με τα τελευταία τσίπουρα στο τραπέζι. Το κρέας του καβουριού είναι ελάχιστο έτσι ώστε να χορτάσει –ακόμα και σαν μεζές- 1 με 2 άτομα. Πόσο μάλλον εμάς που ήμασταν 5. Πολλές φορές το έχω πει αλλά κάποια μαγαζιά συνεχίζουν να το προσφέρουν ακόμα.
Οι τιμές είναι κλασσικές όπως στα περισσότερα από τα τσιπουράδικα του Βόλου και κυμαίνονται ανάλογα με τα τσίπουρα που θα πιείς. Υπολογίζεις από 4 έως 4,5 ευρώ το 25άρι ανάλογα το τσίπουρο. Αν βέβαια χορτάσεις σταματάς τους μεζέδες και συνεχίζεις μόνο πόση (2-2,5).
Ο ‘’Μεθυστάνας’’ αποτελεί μια τίμια πρόταση για τσίπουρο στην περιοχή της Ν. Ιωνίας.
Αξίζει να μπει στο σημειωματάριο για επίσκεψη, δεν ξέρω βέβαια τι διαφορετικό από τα υπόλοιπα θα προσφέρει, όσο ανεβαίνουν τα 25άρια.