Μετά από χρόνια επίσκεψη,ξανά, στο νησί της Ίου και ψάχνοντας που θα φάμε διαβάσαμε καλά λόγια για τον Πολύδωρο. Προτάθηκε και από την παρέα, οπότε το επισκέφθηκαμε, Σάββατο μεσημέρι 7 άτομα.
Το μαγαζί βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι στην περιοχή “Κουμπάρα”, έχει άνετο πάρκινγκ και είναι αρκετά ήσυχο το μέρος.
Την ώρα που φτάσαμε γύρω στις 5 το απόγευμα ήταν γεμάτο.
Δε θα βρείτε ιδιαίτερη θέα, αλλά έχει αρκετή δροσιά από τα φυτά που το περικλείουν και την καλαμωτή οροφή.
Επίσης είναι ιδανικό μαγαζί για οικογένειες με παιδιά, καθώς εκτός από τον χώρο που έχει για να παίξουν υπάρχει και τραπέζι του πινγκ πονγκ ούτως ώστε να απασχοληθούν.
Η εξυπηρέτηση προσπαθεί αρκετά, το μόνο μας παράπονο ήταν ότι τα κυρίως πιάτα σερβιρίστηκαν με χρονική διαφορά. Με αποτέλεσμα κάποιοι να έχουν τελειώσει ήδη το κυρίως τους όταν σερβιρίστηκαν οι τελευταίοι. Παρόλα αυτά και απολογήθηκαν και ήρθε κέρασμα στο τέλος νοστιμότατη πορτοκαλόπιτα, οπότε με καλοκαιρινή διάθεση δεν ενοχληθήκαμε.
Δοκιμάσαμε:
-χόρτα βλίτα, άκουσα καλά σχόλια δεν τα δοκίμασα.
– σαγανάκι τυρί, με καλή κρούστα χωρίς περιττά λάδια.
-σαλάτα με πρασινάδες,ξινοτύρι Ίου, καρύδια και σταφίδες ιδανικός ο συνδυασμός καθώς όταν ανακατευτεί το ντρέσινγκ με το τυρί δημιουργείται μια κρεμώδης “σάλτσα” που απογειώνει τα ταπεινά σαλατικά.
-σαλάτα τύπου σίζαρς, εξαιρετικά ψημένο και ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο (που ίσως έπρεπε να είναι σε λίγο μεγαλύτερη ποσότητα)το ντρέσινγκ εδώ πιο απαλό,είχε ήδη κλέψει τις εντυπώσεις η σαλάτα που προηγήθηκε.
-πανσέτες ψητές με πατάτες τηγανιτές (χεράτες) 3ευμεγέθη κομμάτια κρέατος.
-μπριζόλα χοιρινή το άτομο που τη δοκίμασε ενθουσιάστηκε.
-μοσχαράκι κοκκινιστό (ένα από τα πιάτα που καθυστέρησε αδικαιολόγητα αφού τα μαγειρευτά είναι ήδη έτοιμα) μαλακό το κρέας και με τα κατάλληλα μπαχαρικά.
-μπέργκερ προβατίνας, νοστιμότατο μπιφτέκι, με χειροποίητες σως, εν γένει ένα πιάτο που έκλεψε τις εντυπώσεις. Ήταν το δικό μου κυρίως πιάτο, η μόνη μου ένσταση ήταν στο ψωμί,καθώς ο κατάλογος έγραφε μπριός και ήρθε ένα απλό της “σειράς”. Εάν είχε προσεχθεί η λεπτομέρεια του ψωμιού θα είχε απογειωθεί το πιάτο.
-μπριζόλα μοσχαρίσια,ήρθε ψημένη όπως ζητήθηκε.
-μπιφτέκι μοσχαρίσιο, έχει ψηθεί τόσο όσο να κρατήσει τους χυμούς του.
Εν γένει, αυτό που είναι εμφανές είναι ότι δικαιολογούν τη φήμη τους στα ψητά κρέατα στο απόλυτο.
Λίγη προσοχή σε λεπτομέρειες και θα ήταν όλα άψογα,αλλά σε καμία περίπτωση δε φύγαμε δυσαρεστημένοι.
Ο λογαριασμός με 1κυριως πιάτο ανά άτομο,3σαλατες , το ορεκτικό,7 αναψυκτικά και 2εμφιαλωμενα νερά ήταν στα 19€ το άτομο, για το συγκεκριμένο νησί κρίνεται αρκετά καλά!
Bonus στην αρχή ήρθε εκτός από το απλό ψωμί και ελιόψωμο.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
Μετά από χρόνια επίσκεψη,ξανά, στο νησί της Ίου και ψάχνοντας που θα φάμε διαβάσαμε καλά λόγια για τον Πολύδωρο. Προτάθηκε και από την παρέα, οπότε το επισκέφθηκαμε, Σάββατο μεσημέρι 7 άτομα.
Το μαγαζί βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι στην περιοχή “Κουμπάρα”, έχει άνετο πάρκινγκ και είναι αρκετά ήσυχο το μέρος.
Την ώρα που φτάσαμε γύρω στις 5 το απόγευμα ήταν γεμάτο.
Δε θα βρείτε ιδιαίτερη θέα, αλλά έχει αρκετή δροσιά από τα φυτά που το περικλείουν και την καλαμωτή οροφή.
Επίσης είναι ιδανικό μαγαζί για οικογένειες με παιδιά, καθώς εκτός από τον χώρο που έχει για να παίξουν υπάρχει και τραπέζι του πινγκ πονγκ ούτως ώστε να απασχοληθούν.
Η εξυπηρέτηση προσπαθεί αρκετά, το μόνο μας παράπονο ήταν ότι τα κυρίως πιάτα σερβιρίστηκαν με χρονική διαφορά. Με αποτέλεσμα κάποιοι να έχουν τελειώσει ήδη το κυρίως τους όταν σερβιρίστηκαν οι τελευταίοι. Παρόλα αυτά και απολογήθηκαν και ήρθε κέρασμα στο τέλος νοστιμότατη πορτοκαλόπιτα, οπότε με καλοκαιρινή διάθεση δεν ενοχληθήκαμε.
Δοκιμάσαμε:
-χόρτα βλίτα, άκουσα καλά σχόλια δεν τα δοκίμασα.
– σαγανάκι τυρί, με καλή κρούστα χωρίς περιττά λάδια.
-σαλάτα με πρασινάδες,ξινοτύρι Ίου, καρύδια και σταφίδες ιδανικός ο συνδυασμός καθώς όταν ανακατευτεί το ντρέσινγκ με το τυρί δημιουργείται μια κρεμώδης “σάλτσα” που απογειώνει τα ταπεινά σαλατικά.
-σαλάτα τύπου σίζαρς, εξαιρετικά ψημένο και ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο (που ίσως έπρεπε να είναι σε λίγο μεγαλύτερη ποσότητα)το ντρέσινγκ εδώ πιο απαλό,είχε ήδη κλέψει τις εντυπώσεις η σαλάτα που προηγήθηκε.
-πανσέτες ψητές με πατάτες τηγανιτές (χεράτες) 3ευμεγέθη κομμάτια κρέατος.
-μπριζόλα χοιρινή το άτομο που τη δοκίμασε ενθουσιάστηκε.
-μοσχαράκι κοκκινιστό (ένα από τα πιάτα που καθυστέρησε αδικαιολόγητα αφού τα μαγειρευτά είναι ήδη έτοιμα) μαλακό το κρέας και με τα κατάλληλα μπαχαρικά.
-μπέργκερ προβατίνας, νοστιμότατο μπιφτέκι, με χειροποίητες σως, εν γένει ένα πιάτο που έκλεψε τις εντυπώσεις. Ήταν το δικό μου κυρίως πιάτο, η μόνη μου ένσταση ήταν στο ψωμί,καθώς ο κατάλογος έγραφε μπριός και ήρθε ένα απλό της “σειράς”. Εάν είχε προσεχθεί η λεπτομέρεια του ψωμιού θα είχε απογειωθεί το πιάτο.
-μπριζόλα μοσχαρίσια,ήρθε ψημένη όπως ζητήθηκε.
-μπιφτέκι μοσχαρίσιο, έχει ψηθεί τόσο όσο να κρατήσει τους χυμούς του.
Εν γένει, αυτό που είναι εμφανές είναι ότι δικαιολογούν τη φήμη τους στα ψητά κρέατα στο απόλυτο.
Λίγη προσοχή σε λεπτομέρειες και θα ήταν όλα άψογα,αλλά σε καμία περίπτωση δε φύγαμε δυσαρεστημένοι.
Ο λογαριασμός με 1κυριως πιάτο ανά άτομο,3σαλατες , το ορεκτικό,7 αναψυκτικά και 2εμφιαλωμενα νερά ήταν στα 19€ το άτομο, για το συγκεκριμένο νησί κρίνεται αρκετά καλά!
Bonus στην αρχή ήρθε εκτός από το απλό ψωμί και ελιόψωμο.