– Στα ‘’Μπατζανάκια’’ πάνε και συννυφάδες και ξαδέρφια και αδέρφια και νύφη από αδερφό και γενικά όλα τα σόγια.
– Αν είσαι fit και θέλεις να διατηρήσεις φυσική κατάσταση πας με τα πόδια. Είναι λίγο απόκεντρα, μιας και βρίσκεται κοντά στη ΣΜΥ στην είσοδο της πόλης, αλλά δεν είναι και τεραστία απόσταση από το κέντρο.
Το θέμα είναι αν έχεις πιει αρκετά, πώς θα φύγεις. – Το χύμα τσίπουρο είναι καλό, πίνεται άνετα και δεν έχει άσχημες παρενέργειες. Οι ετικέτες του μετρημένες, αλλά αν δεν έχεις συνηθίσει σε πληθώρα επιλογών δεν σε χαλάει. Αν τώρα σ’ αρέσει περισσότερο το Μακεδονικό από το Θεσσαλικό, μάλλον πρέπει να ετοιμάσεις βαλίτσες για Δράμα. Τώρα, αν είσαι της μπύρας, πας σε καθαρό μεζεδοπωλείο και όχι σε τσιπουράδικο.
-Από μεζέδες κρέατος θα το χαρακτήριζα τίμιο. Ανάλαφρο τηγάνι και καλή κατσαρόλα. Υπάρχει μια κάποια υπερβολή σε σάλτσα, χωρίς να επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα του πιάτου. – Οι ψαρομεζέδες του έχουν θεματάκια. Θα μου πεις στην πόλη του κρέατος θες ψαρομεζέδες; Όταν τους βάζεις στον κατάλογο έχω απαίτηση. Αλλιώς δεν έχουν λόγο ύπαρξης.
– Σουριμοσαλάτα ασχολίαστη, χταπόδι ξυδάτο με πατζάρι ασχολίαστο, γίγαντες με ταραμοσαλάτα ασχολίαστοι, παστό με μαρούλι και κρεμμύδι λάθος κομμένο και αδιάφορο, σουπιές με χόρτα καλές, κοφτό με χταπόδι καλό, μύδια με πιλάφι απαράδεκτα και λάθος μαγειρεμένα, καβουροδαγκάνες ασχολίαστες, κάτι σαν spring rolls ήταν της προηγούμενης μέρας. Γενικά μεζέδες θαλάσσης που σε αφήνουν νηστικό, για όλους τους λόγους που μπορείς να σκεφτείς.
– Τα έξτρα του καλά ψημένα τόσο το χταπόδι όσο και το θράψαλο. Οι τιμές βέβαια ψηλές για αυτό που έφτασε στο τραπέζι. – Εξυπηρέτηση καλή άνω του μέσου όρου αλλά, σε συνθήκες δύσκολων ημερών όπως είναι οι εορταστικές ημέρες και πίεσης, σίγουρα χρειάζεται και έξτρα προσωπικό για να καλύψει κενά που δημιουργούνται τόσο στην παρασκευή των πιάτων, όσο και στην παράθεση τους στο τραπέζι.
– Η συνολική εμπειρία ήταν καλή λόγω της παρέας, του κεφιού και της ημέρας. Αν απομονώσουμε μόνο τα του μαγαζιού η εμπειρία της συγκεκριμένης μέρας δεν ήταν καλή. Το resume ήταν ότι, ο γιατρός χρειάστηκε γιατρό, αν και ήταν ο μόνος που ήπιε λιγότερο από όλους (3 τον αριθμό). Οι υπόλοιποι μετά το φαγητό, ‘’υπηρετούσαμε’’ τον γιατρό!!! Και δεν είναι γιατρός του πυροβολικού!
– Το δούναι και λαβείν της ημέρας δεν χρειάζεται συζήτηση, τα δε Τρίκαλα αν δεν προσέξεις την ποιότητα των θαλασσινών είναι μόνο για κρέας, ούτε καν για surf & turf.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
– Στα ‘’Μπατζανάκια’’ πάνε και συννυφάδες και ξαδέρφια και αδέρφια και νύφη από αδερφό και γενικά όλα τα σόγια.
– Αν είσαι fit και θέλεις να διατηρήσεις φυσική κατάσταση πας με τα πόδια. Είναι λίγο απόκεντρα, μιας και βρίσκεται κοντά στη ΣΜΥ στην είσοδο της πόλης, αλλά δεν είναι και τεραστία απόσταση από το κέντρο.
Το θέμα είναι αν έχεις πιει αρκετά, πώς θα φύγεις. – Το χύμα τσίπουρο είναι καλό, πίνεται άνετα και δεν έχει άσχημες παρενέργειες. Οι ετικέτες του μετρημένες, αλλά αν δεν έχεις συνηθίσει σε πληθώρα επιλογών δεν σε χαλάει. Αν τώρα σ’ αρέσει περισσότερο το Μακεδονικό από το Θεσσαλικό, μάλλον πρέπει να ετοιμάσεις βαλίτσες για Δράμα. Τώρα, αν είσαι της μπύρας, πας σε καθαρό μεζεδοπωλείο και όχι σε τσιπουράδικο.
-Από μεζέδες κρέατος θα το χαρακτήριζα τίμιο. Ανάλαφρο τηγάνι και καλή κατσαρόλα. Υπάρχει μια κάποια υπερβολή σε σάλτσα, χωρίς να επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα του πιάτου. – Οι ψαρομεζέδες του έχουν θεματάκια. Θα μου πεις στην πόλη του κρέατος θες ψαρομεζέδες; Όταν τους βάζεις στον κατάλογο έχω απαίτηση. Αλλιώς δεν έχουν λόγο ύπαρξης.
– Σουριμοσαλάτα ασχολίαστη, χταπόδι ξυδάτο με πατζάρι ασχολίαστο, γίγαντες με ταραμοσαλάτα ασχολίαστοι, παστό με μαρούλι και κρεμμύδι λάθος κομμένο και αδιάφορο, σουπιές με χόρτα καλές, κοφτό με χταπόδι καλό, μύδια με πιλάφι απαράδεκτα και λάθος μαγειρεμένα, καβουροδαγκάνες ασχολίαστες, κάτι σαν spring rolls ήταν της προηγούμενης μέρας. Γενικά μεζέδες θαλάσσης που σε αφήνουν νηστικό, για όλους τους λόγους που μπορείς να σκεφτείς.
– Τα έξτρα του καλά ψημένα τόσο το χταπόδι όσο και το θράψαλο. Οι τιμές βέβαια ψηλές για αυτό που έφτασε στο τραπέζι. – Εξυπηρέτηση καλή άνω του μέσου όρου αλλά, σε συνθήκες δύσκολων ημερών όπως είναι οι εορταστικές ημέρες και πίεσης, σίγουρα χρειάζεται και έξτρα προσωπικό για να καλύψει κενά που δημιουργούνται τόσο στην παρασκευή των πιάτων, όσο και στην παράθεση τους στο τραπέζι.
– Η συνολική εμπειρία ήταν καλή λόγω της παρέας, του κεφιού και της ημέρας. Αν απομονώσουμε μόνο τα του μαγαζιού η εμπειρία της συγκεκριμένης μέρας δεν ήταν καλή. Το resume ήταν ότι, ο γιατρός χρειάστηκε γιατρό, αν και ήταν ο μόνος που ήπιε λιγότερο από όλους (3 τον αριθμό). Οι υπόλοιποι μετά το φαγητό, ‘’υπηρετούσαμε’’ τον γιατρό!!! Και δεν είναι γιατρός του πυροβολικού!
– Το δούναι και λαβείν της ημέρας δεν χρειάζεται συζήτηση, τα δε Τρίκαλα αν δεν προσέξεις την ποιότητα των θαλασσινών είναι μόνο για κρέας, ούτε καν για surf & turf.