Η επιτομή των όποιων διακοπών σε ελληνικό νησί για μένα περιλαμβάνει ουζακι με θαλασσινά δίπλα στη θάλασσα!
Μεγάλη Παρασκευή μεσημέρι και κάνοντας βόλτα στα χωριά της Λήμνου καταλήξαμε στον Μούδρο.
Μεγάλο φυσικό λιμάνι που το καλοκαίρι φαντάζομαι ότι θα είναι υπέροχο για βόλτα περπατώντας δίπλα στη θάλασσα.
Ο αέρας που επικρατούσε εκείνη την ημέρα όμως δεν μας άφησε να το ανακαλύψουμε οπότε αρκεστηκαμε στο να δοκιμάσουμε τα τοπικά εδέσματα.
Ο χώρος αποτελεί τον πιο κλασικό ελληνικής ψαροταβέρνας μπλε, ψαθινα τραπεζοκαθίσματα.
Ευτυχώς είχαν προβλέψει και υπήρχε νάυλον γύρω γύρω το οποίο επέτρεπε να φας χωρίς να επηρεάζεσαι από τα καιρικά φαινόμενα.
Δύο άτομα και ξεκινήσαμε με χύμα Λημνιό τσίπουρο με γλυκάνισο, δυνατό και γευστικό.
Βάλαμε στη μέση:
-χορτα-παντζαρια ανάμεικτα βρασμένα σωστά
-φαβα, ήρθε σε μεγάλο βαθύ πιάτο με το κρεμμυδάκι της, γευστική και εμφανώς φρεσκοβρασμενη.
-ταραμοσαλατα(ροζ) έλειπε κάτι στη γεύση και δεν μας ενθουσίασε.
– καλαμάρι ψητό, ΠΟΛΥ μαλακό και αρκετά σωστά ψημένο με το απαραίτητο επιπλέον λεμόνι και αλάτι φαγώθηκε ευχαριστα.
-χταποδι ψητό επίσης μαλακό και σωστά ψημένο.
Οι μερίδες ήταν αρκουντως μεγάλες και τσίμπησε μαζί μας και το τρίτο άτομο της παρέας που έφτασε αργότερα
Η εξυπηρέτηση από έμπειρους σερβιτόρος που έκαναν σωστά τη δουλειά τους.
Στο τέλος ήρθε κέρασμα ο πιο νόστιμος σιμιγδαλένιος χαλβάς που έχουμε φάει τα τελευταία χρόνια!
Ο λογαριασμός ήταν στα 40€, ποσό αρκετά τίμιο συνυπολογίζοντας την ποιότητα και την ποσότητα του γεύματος μας.
Υ.γ. αφήσαμε ανοιχτούς λογαριασμούς με το μαγαζί,καθώς βλέπαμε γύρω μας να περνάνε πιατέλες με τηγανιτά κολοκυθάκια και γαρίδες σαγανάκι που φαίνονταν υπέροχα!
Εν ολίγοις αν βρεθείτε στο νησί είναι μια αρκετά καλή επιλογή!
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
Η επιτομή των όποιων διακοπών σε ελληνικό νησί για μένα περιλαμβάνει ουζακι με θαλασσινά δίπλα στη θάλασσα!
Μεγάλη Παρασκευή μεσημέρι και κάνοντας βόλτα στα χωριά της Λήμνου καταλήξαμε στον Μούδρο.
Μεγάλο φυσικό λιμάνι που το καλοκαίρι φαντάζομαι ότι θα είναι υπέροχο για βόλτα περπατώντας δίπλα στη θάλασσα.
Ο αέρας που επικρατούσε εκείνη την ημέρα όμως δεν μας άφησε να το ανακαλύψουμε οπότε αρκεστηκαμε στο να δοκιμάσουμε τα τοπικά εδέσματα.
Ο χώρος αποτελεί τον πιο κλασικό ελληνικής ψαροταβέρνας μπλε, ψαθινα τραπεζοκαθίσματα.
Ευτυχώς είχαν προβλέψει και υπήρχε νάυλον γύρω γύρω το οποίο επέτρεπε να φας χωρίς να επηρεάζεσαι από τα καιρικά φαινόμενα.
Δύο άτομα και ξεκινήσαμε με χύμα Λημνιό τσίπουρο με γλυκάνισο, δυνατό και γευστικό.
Βάλαμε στη μέση:
-χορτα-παντζαρια ανάμεικτα βρασμένα σωστά
-φαβα, ήρθε σε μεγάλο βαθύ πιάτο με το κρεμμυδάκι της, γευστική και εμφανώς φρεσκοβρασμενη.
-ταραμοσαλατα(ροζ) έλειπε κάτι στη γεύση και δεν μας ενθουσίασε.
– καλαμάρι ψητό, ΠΟΛΥ μαλακό και αρκετά σωστά ψημένο με το απαραίτητο επιπλέον λεμόνι και αλάτι φαγώθηκε ευχαριστα.
-χταποδι ψητό επίσης μαλακό και σωστά ψημένο.
Οι μερίδες ήταν αρκουντως μεγάλες και τσίμπησε μαζί μας και το τρίτο άτομο της παρέας που έφτασε αργότερα
Η εξυπηρέτηση από έμπειρους σερβιτόρος που έκαναν σωστά τη δουλειά τους.
Στο τέλος ήρθε κέρασμα ο πιο νόστιμος σιμιγδαλένιος χαλβάς που έχουμε φάει τα τελευταία χρόνια!
Ο λογαριασμός ήταν στα 40€, ποσό αρκετά τίμιο συνυπολογίζοντας την ποιότητα και την ποσότητα του γεύματος μας.
Υ.γ. αφήσαμε ανοιχτούς λογαριασμούς με το μαγαζί,καθώς βλέπαμε γύρω μας να περνάνε πιατέλες με τηγανιτά κολοκυθάκια και γαρίδες σαγανάκι που φαίνονταν υπέροχα!
Εν ολίγοις αν βρεθείτε στο νησί είναι μια αρκετά καλή επιλογή!