Και μιας και το τελευταίο διάστημα γίνεται λόγος για σουβλατζίδικα η απάντηση στο value for money τουλάχιστον για την περιοχή Χαλανδρίου, Βριλησσίων κλπ λέγεται Θράκα Αράχωβα ή για τους γνωρίζοντες απλά Αράχωβα.
Με νέο στρατηγείο επί της Ολύμπου, μιας και στον παλιό τον χώρο πίεζαν οι καταστάσεις, μπορεί πλατεία να μην υπάρχει αλλά όλα τα άλλα είναι τα ίδια.
Το μαγαζί συνεχίζει εκεί που το άφησα, κοπτήριο χρημάτων. Χωρίς καμία διαφήμιση σε site εστίασης, χωρίς σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με όπλο μόνο ένα απλό φυλλάδιο που μοιράζεται στις γειτονιές Χαλανδρίου – Βριλησσίων και ένα μικρό χώρο για όσους θέλουν να γευτούν τα κρέατα του από κοντά, γίνεται πραγματικός χαμός.
Η εξυπηρέτηση αρκετά καλή και γρήγορη σε σχέση βέβαια με τις παραγγελίες.
Ότι φας είναι χειροποίητο. Όλα ετοιμάζονται την ώρα της παραγγελίας και δεν υπάρχει κάτι ψημένο από πριν.
Τα κομμάτια κρέατος τοποθετούνται ένα – ένα στο καλαμάκι χωρίς κομμάτια λίπους, ψήνονται χωρίς να χάσουν τα υγρά τους και προσφέρονται για κατανάλωση είτε σε αλάδωτη πίτα με ψιλοκομμένη ντομάτα, χειροποίητο ψιλο καυτερό τζατζίκι ή άλλη sauce και πατάτες αν το ζητήσεις. Γύρος μην ψάξεις δεν υπάρχει.
Από τυλιχτά και καλαμάκια υπάρχουν μόνο κοτόπουλο, χοιρινό χειροποίητα, μπιφτέκι και λουκάνικο. Επίσης μοσχάρι γάλακτος σε καλαμάκι ή σε πίτα, λουκούμι πραγματικό, άλλη γεύση πέραν των τετριμμένων. Το καυτερό είναι μια πιο ‘’αντρική’’ παραλλαγή του απλού χοιρινού, με καυτερή sauce με βάση το μπούκοβο.
Η πίτα είναι αλάδωτη, η ντομάτα κομμένη σε μικρά κομματάκια έτσι ώστε να μην πανιάζει στο περίμενε και χάσει τα υγρά της, με αποτέλεσμα μέσα στην πίτα να διατηρεί τη δροσιά χωρίς να νοτίσει το υπόλοιπο περιεχόμενο. Τα τζατζίκι αρκετά καλό.
Για όσους προλάβουν, διότι γίνεται ο σχετικός χαμός, υπάρχει και νόστιμο κοντοσούβλι είτε σε μερίδα συνοδεία από πατάτες, ντομάτα, κρεμμύδι και πίτα, είτε μέσα σε πίτα, αλλά και τρομερά spare ribs o κλασσικός σιδηρόδρομος.
Στα λοιπά, δεσπόζει το μπιφτέκι απλό και γεμιστό με κεφαλογραβιέρα Κρήτης που λιώνει στο στόμα σου και το λουκάνικο από τη Μυτιλήνη αρκετά καλή γεύση που φέρνει στο Θεσσαλικό.
Οι πατάτες έρχονται και με τριμμένο τυρί που λιώνει πάνω τους μέχρι να έρθει στο τραπέζι.
Τυροκαυτερή με αρκετή κάψα όχι όμως δυσάρεστη και φέτα ψητή στα κάρβουνα Θεσσαλονίκη style.
Όλα αυτά συνοδεύονται με παγωμένη μπύρα ή με χύμα κρασί. Ειδικά το λευκό είναι να πίνεις και να μην σταματάς.
Για έξτρα χρεώσεις μην ψάξετε δεν υπάρχουν και η απόδειξη έρχεται πάντα και χωρίς να την ζητήσεις.
Τίμιο μαγαζί, άξιοι ψήστες, μερακλής ιδιοκτήτης, καθαρά και γευστικά κρέατα συνθέτουν το παζλ της Αράχωβας. Σίγουρα αξίζει να το επισκεφτείς για να πάρεις για το σπίτι αν είσαι από Χαλάνδρι και τις γύρω περιοχές.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
Και μιας και το τελευταίο διάστημα γίνεται λόγος για σουβλατζίδικα η απάντηση στο value for money τουλάχιστον για την περιοχή Χαλανδρίου, Βριλησσίων κλπ λέγεται Θράκα Αράχωβα ή για τους γνωρίζοντες απλά Αράχωβα.
Με νέο στρατηγείο επί της Ολύμπου, μιας και στον παλιό τον χώρο πίεζαν οι καταστάσεις, μπορεί πλατεία να μην υπάρχει αλλά όλα τα άλλα είναι τα ίδια.
Το μαγαζί συνεχίζει εκεί που το άφησα, κοπτήριο χρημάτων. Χωρίς καμία διαφήμιση σε site εστίασης, χωρίς σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με όπλο μόνο ένα απλό φυλλάδιο που μοιράζεται στις γειτονιές Χαλανδρίου – Βριλησσίων και ένα μικρό χώρο για όσους θέλουν να γευτούν τα κρέατα του από κοντά, γίνεται πραγματικός χαμός.
Η εξυπηρέτηση αρκετά καλή και γρήγορη σε σχέση βέβαια με τις παραγγελίες.
Ότι φας είναι χειροποίητο. Όλα ετοιμάζονται την ώρα της παραγγελίας και δεν υπάρχει κάτι ψημένο από πριν.
Τα κομμάτια κρέατος τοποθετούνται ένα – ένα στο καλαμάκι χωρίς κομμάτια λίπους, ψήνονται χωρίς να χάσουν τα υγρά τους και προσφέρονται για κατανάλωση είτε σε αλάδωτη πίτα με ψιλοκομμένη ντομάτα, χειροποίητο ψιλο καυτερό τζατζίκι ή άλλη sauce και πατάτες αν το ζητήσεις. Γύρος μην ψάξεις δεν υπάρχει.
Από τυλιχτά και καλαμάκια υπάρχουν μόνο κοτόπουλο, χοιρινό χειροποίητα, μπιφτέκι και λουκάνικο. Επίσης μοσχάρι γάλακτος σε καλαμάκι ή σε πίτα, λουκούμι πραγματικό, άλλη γεύση πέραν των τετριμμένων. Το καυτερό είναι μια πιο ‘’αντρική’’ παραλλαγή του απλού χοιρινού, με καυτερή sauce με βάση το μπούκοβο.
Η πίτα είναι αλάδωτη, η ντομάτα κομμένη σε μικρά κομματάκια έτσι ώστε να μην πανιάζει στο περίμενε και χάσει τα υγρά της, με αποτέλεσμα μέσα στην πίτα να διατηρεί τη δροσιά χωρίς να νοτίσει το υπόλοιπο περιεχόμενο. Τα τζατζίκι αρκετά καλό.
Για όσους προλάβουν, διότι γίνεται ο σχετικός χαμός, υπάρχει και νόστιμο κοντοσούβλι είτε σε μερίδα συνοδεία από πατάτες, ντομάτα, κρεμμύδι και πίτα, είτε μέσα σε πίτα, αλλά και τρομερά spare ribs o κλασσικός σιδηρόδρομος.
Στα λοιπά, δεσπόζει το μπιφτέκι απλό και γεμιστό με κεφαλογραβιέρα Κρήτης που λιώνει στο στόμα σου και το λουκάνικο από τη Μυτιλήνη αρκετά καλή γεύση που φέρνει στο Θεσσαλικό.
Οι πατάτες έρχονται και με τριμμένο τυρί που λιώνει πάνω τους μέχρι να έρθει στο τραπέζι.
Τυροκαυτερή με αρκετή κάψα όχι όμως δυσάρεστη και φέτα ψητή στα κάρβουνα Θεσσαλονίκη style.
Όλα αυτά συνοδεύονται με παγωμένη μπύρα ή με χύμα κρασί. Ειδικά το λευκό είναι να πίνεις και να μην σταματάς.
Για έξτρα χρεώσεις μην ψάξετε δεν υπάρχουν και η απόδειξη έρχεται πάντα και χωρίς να την ζητήσεις.
Τίμιο μαγαζί, άξιοι ψήστες, μερακλής ιδιοκτήτης, καθαρά και γευστικά κρέατα συνθέτουν το παζλ της Αράχωβας. Σίγουρα αξίζει να το επισκεφτείς για να πάρεις για το σπίτι αν είσαι από Χαλάνδρι και τις γύρω περιοχές.