Απόγευμα Πέμπτης, μετά τα ψώνια στο εκπτωτικό χωριό, αποφασίσαμε δύο άτομα να επισκεφθούμε το meat the stars στο Πικέρμι.
Έχοντας επισκεφθεί το συγκεκριμένο εστιατόριο στο παρελθόν και φεύγοντας με ευχάριστες γευστικές αναμνήσεις η επιλογή του ήταν μια “σίγουρη λύση” για καλό φαγητό και κυρίως για καλό κρέας.
Μόλις φτάσαμε μας υποδέχθηκε με ευγένεια ο σερβιτόρος του εστιατορίου και μας επέτρεψε να καθίσουμε όπου επιθυμούμε. Επισημαίνεται ότι είχαμε κάνει κράτηση μέσω ίντερνετ αρκετές ημέρες πριν. Εντούτοις αποδείχθηκε ότι δεν ήταν απαραίτητη.
Πρόκειται για ένα ευρύχωρο μαγαζί με εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Προτιμήσαμε τον εξωτερικό χώρο. Πέτρα, ξύλο και δέρμα είναι τα κυρίαρχα υλικά που συγκροτούν τη διακόσμηση του μαγαζιού. Στεγάζεται στο εμπορικό κέντρο του Πικερμίου και πίσω ακριβώς υπάρχει ελεύθερος χώρος για πάρκινγκ.
Με το που καθίσαμε, ο σερβιτόρος έφερε τους καταλόγους και ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό και λίγο μετά ήρθε για την παραγγελία φέρνοντας φρεσκοψημένα ψωμάκια συνοδευόμενα από ντιπ γιαουρτιού, ελιές και ντοματίνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ψωμάκια ήταν καυτά και τριών ειδών, 2 με ελιά, 2 πολύσπορα και 2 σικάλεως και όλα αυτά για 2 άτομα. Η αλήθεια είναι ότι αυτή την υποδοχή δεν την θυμόμουν την πρώτη φορά που το είχα επισκεφθεί.
Γνωρίζοντας τις μεγάλες μερίδες που προσφέρει, αρκεστήκαμε να πάρουμε τα αυγά μάτια, μια μερίδα καραμελωμένης πανσέτας και ένα T-Bone. Αναλυτικότερα,τα αυγά μάτια αποτελούντο από 4 τηγανητά αυγά, τοποθετημένα πάνω σε μπόλικες τηγανιτές πατάτες country, με σάλτσα βουτύρου και παστράμι. Η μερίδα της πανσέτας περιλάμβανε 3 πανσέτες εξαιρετικά ψημένες και τρομερά εύγευστες. Συνοδευόταν από onion rings. Το T-Bone ήταν ο κύριος λόγος της δεύτερης επίσκεψής μου. Το παραγγείλαμε medium rare στο ψήσιμο και εκτός από την εντυπωσιακή γεύση του, εξίσου εντυπωσιακός είναι και ο τρόπος που το σερβίρουν. Συγκεκριμένα, ο σερβιτόρος το φέρνει σε ένα ξύλινο τρόλεϋ και πριν το σερβίρει το “ψήνει” μπροστά σου, καθώς ακολουθεί τη διαδικασία του φλαμπέ. Το πιάτο ολοκληρώνουν πατάτες φούρνου.Τα ανωτέρω πιάτα συνόδευσε ένα μπουκάλι λευκό κρασί.
Το κόστος ανήλθε κοντά στα 80 ευρώ (14 ευρώ τα αυγά μάτια, 15 ευρώ η πανσέτα, 27 ευρώ το T-Bone, 19 ευρώ το κρασί και 4 ευρώ το κουβέρ (ψωμί και νερό εμφιαλωμένο).
Δεδομένου ότι χόρτασε μέχρι και η όρασή μας από την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού θα επανέλθουμε να δοκιμάσουμε και άλλες επιλογές.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
Απόγευμα Πέμπτης, μετά τα ψώνια στο εκπτωτικό χωριό, αποφασίσαμε δύο άτομα να επισκεφθούμε το meat the stars στο Πικέρμι.
Έχοντας επισκεφθεί το συγκεκριμένο εστιατόριο στο παρελθόν και φεύγοντας με ευχάριστες γευστικές αναμνήσεις η επιλογή του ήταν μια “σίγουρη λύση” για καλό φαγητό και κυρίως για καλό κρέας.
Μόλις φτάσαμε μας υποδέχθηκε με ευγένεια ο σερβιτόρος του εστιατορίου και μας επέτρεψε να καθίσουμε όπου επιθυμούμε. Επισημαίνεται ότι είχαμε κάνει κράτηση μέσω ίντερνετ αρκετές ημέρες πριν. Εντούτοις αποδείχθηκε ότι δεν ήταν απαραίτητη.
Πρόκειται για ένα ευρύχωρο μαγαζί με εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Προτιμήσαμε τον εξωτερικό χώρο. Πέτρα, ξύλο και δέρμα είναι τα κυρίαρχα υλικά που συγκροτούν τη διακόσμηση του μαγαζιού. Στεγάζεται στο εμπορικό κέντρο του Πικερμίου και πίσω ακριβώς υπάρχει ελεύθερος χώρος για πάρκινγκ.
Με το που καθίσαμε, ο σερβιτόρος έφερε τους καταλόγους και ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό και λίγο μετά ήρθε για την παραγγελία φέρνοντας φρεσκοψημένα ψωμάκια συνοδευόμενα από ντιπ γιαουρτιού, ελιές και ντοματίνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ψωμάκια ήταν καυτά και τριών ειδών, 2 με ελιά, 2 πολύσπορα και 2 σικάλεως και όλα αυτά για 2 άτομα. Η αλήθεια είναι ότι αυτή την υποδοχή δεν την θυμόμουν την πρώτη φορά που το είχα επισκεφθεί.
Γνωρίζοντας τις μεγάλες μερίδες που προσφέρει, αρκεστήκαμε να πάρουμε τα αυγά μάτια, μια μερίδα καραμελωμένης πανσέτας και ένα T-Bone. Αναλυτικότερα,τα αυγά μάτια αποτελούντο από 4 τηγανητά αυγά, τοποθετημένα πάνω σε μπόλικες τηγανιτές πατάτες country, με σάλτσα βουτύρου και παστράμι. Η μερίδα της πανσέτας περιλάμβανε 3 πανσέτες εξαιρετικά ψημένες και τρομερά εύγευστες. Συνοδευόταν από onion rings. Το T-Bone ήταν ο κύριος λόγος της δεύτερης επίσκεψής μου. Το παραγγείλαμε medium rare στο ψήσιμο και εκτός από την εντυπωσιακή γεύση του, εξίσου εντυπωσιακός είναι και ο τρόπος που το σερβίρουν. Συγκεκριμένα, ο σερβιτόρος το φέρνει σε ένα ξύλινο τρόλεϋ και πριν το σερβίρει το “ψήνει” μπροστά σου, καθώς ακολουθεί τη διαδικασία του φλαμπέ. Το πιάτο ολοκληρώνουν πατάτες φούρνου.Τα ανωτέρω πιάτα συνόδευσε ένα μπουκάλι λευκό κρασί.
Το κόστος ανήλθε κοντά στα 80 ευρώ (14 ευρώ τα αυγά μάτια, 15 ευρώ η πανσέτα, 27 ευρώ το T-Bone, 19 ευρώ το κρασί και 4 ευρώ το κουβέρ (ψωμί και νερό εμφιαλωμένο).
Δεδομένου ότι χόρτασε μέχρι και η όρασή μας από την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού θα επανέλθουμε να δοκιμάσουμε και άλλες επιλογές.