Νέα άφιξη στα burgerάδικα της πόλης, με αρκετά φιλόδοξα σχέδια και επιλογές που δεν τις βρίσκεις εύκολα. Λίγους μήνες η ζωή του, σίγουρα δεν φιλοδόξει να γίνει στέκι μιας και η στέγαση του (λίγο πάνω από την Αναλήψεως επί της Ιωλκού) δεν είναι κεντρική, αλλά και δεν έχει χώρο για να καθίσεις. Delivery & take away only. Αυτό που σίγουρα φιλοδόξει είναι να κερδίζει το νεανικό κοινό της πόλης και κυρίως τον φοιτητόκοσμο αφού οι επιλογές εκεί απευθύνονται. Τα συναισθήματα ανάμεικτα για μένα, πολύ καλά για υιό και ανιψιό.
Το service του αν και εξυπηρετείται από όλες τις πλατφόρμες, την πρώτη φορά απαράδεκτο (φάγαμε μετά από 1 ½ ώρα) την επόμενη φορά ικανοποιητικό. Ο χώρος δεν αξιολογείται αφού ουσιαστικά δεν υπάρχει χώρος, αν και θα μπορούσε να γίνει το κατιτίς έστω για το περίμενε της υπόθεσης.
Και πάμε στην ουσία του πράγματος το φαγητό. Τα μπιφτέκια του είναι smashed (ο σωστότερος τρόπος για μένα για ένα burger) μοσχαρίσια, 200άρια και το σύνηθες 2 σε κάθε burger. Το bacon hub χωρίς ιδιαίτερες φαμφάρες εξαιρετικό, με το καραμελωμένο κρεμμύδι να απογειώνει τη γεύση.
Φρεσκότατο το brioche ψωμάκι, όπως και τα υπόλοιπα υλικά που περιέχει, με τις πίκλες να δένουν υπέροχα με το όλο σύνολο, χωρίς να κλέβουν δόξα. To hot chick συνδύαζε 2 κουζίνες στο πολύ καλό brioche ψωμάκι, tex mex (jalapenos, sweet chili sauce) και mediterranean (εξαιρετική parmesan cream sauce), το παναρισμένο κοτόπουλο για 2 άτομα χαλαρά, τα λαχανικά του φρέσκα, νόστιμο το crispy bacon. To triple hub ότι πρέπει για hangover, με όλα τα υλικά εις τριπλούν και στην κορυφή 2 αυγά σωστά τηγανισμένα να τα σπας και να γίνεσαι καινούριος, με εξαιρετική περιποίηση στο brioche ψωμάκι που κάλυπτε πάνω και κάτω τα υλικά.
Η hub sauce θυμίζει 1000 islands στα καλύτερα της.
Και πάμε στα κοτόπουλα, φιλέτα και κοπανάκια. Ωραίο και ζουμερό το ψήσιμο, νόστιμα τα πάντα, ωραίος ο συνδυασμός του φιλέτου με τη spicy mayo sauce, αδιάφορη η mustard sauce, πρόβλημα στο πανάρισμα την πρώτη φορά, το οποίο πανάρισμα έβγαινε ατόφιο από το κοτόπουλο, βελτίωση του παναρίσματος την δεύτερη φορά.
Το βασικό όμως στα legs είναι ότι δεν είναι κοπανάκια, είναι κοπανάρες από βιονικό κοτόπουλο. Όπως και τα φιλέτα. 3 και XL. Την πατήσαμε την πρώτη φορά, μάθαμε για την επόμενη.
Η οποία επόμενη είχε orgy bucket, δοχείο με 8 κοπανάρες, 8 φιλέτα, 2 sauce, πατάτες για χόρταση και αναψυκτικό. Φάγαμε εμείς, δώσαμε και στον γείτονα. Οι πατάτες του προκάτ, αλλά πολύ καλά ψημένες, ωραία τα μπαχαρικά από πάνω και το βασικό, πολύ νόστιμες. Ό,τι δοκιμάσαμε ήταν προσεγμένο, νόστιμο, με φρέσκα υλικά, σε XL μέγεθος και σε χαμηλή τιμή, με εξαίρεση το πανάρισμα που, χωρίς να είναι κακό, σε χαλούσε η αστοχία.
Η αίσθηση μου είναι ότι αρχίζει να κερδίζει το κοινό που απευθύνεται και σιγά – σιγά θα βρει τα πατήματα του στο έπακρο, αφού είδα να υπάρχει όρεξη, όπως υπάρχει και η απαραίτητη προσοχή στα υλικά που χρησιμοποιούνται, αλλά και η τρέλα και η υπομονή που χρειάζεται η εστίαση για να αποδώσει καρπούς.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
Νέα άφιξη στα burgerάδικα της πόλης, με αρκετά φιλόδοξα σχέδια και επιλογές που δεν τις βρίσκεις εύκολα. Λίγους μήνες η ζωή του, σίγουρα δεν φιλοδόξει να γίνει στέκι μιας και η στέγαση του (λίγο πάνω από την Αναλήψεως επί της Ιωλκού) δεν είναι κεντρική, αλλά και δεν έχει χώρο για να καθίσεις. Delivery & take away only. Αυτό που σίγουρα φιλοδόξει είναι να κερδίζει το νεανικό κοινό της πόλης και κυρίως τον φοιτητόκοσμο αφού οι επιλογές εκεί απευθύνονται. Τα συναισθήματα ανάμεικτα για μένα, πολύ καλά για υιό και ανιψιό.
Το service του αν και εξυπηρετείται από όλες τις πλατφόρμες, την πρώτη φορά απαράδεκτο (φάγαμε μετά από 1 ½ ώρα) την επόμενη φορά ικανοποιητικό. Ο χώρος δεν αξιολογείται αφού ουσιαστικά δεν υπάρχει χώρος, αν και θα μπορούσε να γίνει το κατιτίς έστω για το περίμενε της υπόθεσης.
Και πάμε στην ουσία του πράγματος το φαγητό.
Τα μπιφτέκια του είναι smashed (ο σωστότερος τρόπος για μένα για ένα burger) μοσχαρίσια, 200άρια και το σύνηθες 2 σε κάθε burger.
Το bacon hub χωρίς ιδιαίτερες φαμφάρες εξαιρετικό, με το καραμελωμένο κρεμμύδι να απογειώνει τη γεύση.
Φρεσκότατο το brioche ψωμάκι, όπως και τα υπόλοιπα υλικά που περιέχει, με τις πίκλες να δένουν υπέροχα με το όλο σύνολο, χωρίς να κλέβουν δόξα.
To hot chick συνδύαζε 2 κουζίνες στο πολύ καλό brioche ψωμάκι, tex mex (jalapenos, sweet chili sauce) και mediterranean (εξαιρετική parmesan cream sauce), το παναρισμένο κοτόπουλο για 2 άτομα χαλαρά, τα λαχανικά του φρέσκα, νόστιμο το crispy bacon.
To triple hub ότι πρέπει για hangover, με όλα τα υλικά εις τριπλούν και στην κορυφή 2 αυγά σωστά τηγανισμένα να τα σπας και να γίνεσαι καινούριος, με εξαιρετική περιποίηση στο brioche ψωμάκι που κάλυπτε πάνω και κάτω τα υλικά.
Η hub sauce θυμίζει 1000 islands στα καλύτερα της.
Και πάμε στα κοτόπουλα, φιλέτα και κοπανάκια. Ωραίο και ζουμερό το ψήσιμο, νόστιμα τα πάντα, ωραίος ο συνδυασμός του φιλέτου με τη spicy mayo sauce, αδιάφορη η mustard sauce, πρόβλημα στο πανάρισμα την πρώτη φορά, το οποίο πανάρισμα έβγαινε ατόφιο από το κοτόπουλο, βελτίωση του παναρίσματος την δεύτερη φορά.
Το βασικό όμως στα legs είναι ότι δεν είναι κοπανάκια, είναι κοπανάρες από βιονικό κοτόπουλο. Όπως και τα φιλέτα. 3 και XL. Την πατήσαμε την πρώτη φορά, μάθαμε για την επόμενη.
Η οποία επόμενη είχε orgy bucket, δοχείο με 8 κοπανάρες, 8 φιλέτα, 2 sauce, πατάτες για χόρταση και αναψυκτικό. Φάγαμε εμείς, δώσαμε και στον γείτονα.
Οι πατάτες του προκάτ, αλλά πολύ καλά ψημένες, ωραία τα μπαχαρικά από πάνω και το βασικό, πολύ νόστιμες. Ό,τι δοκιμάσαμε ήταν προσεγμένο, νόστιμο, με φρέσκα υλικά, σε XL μέγεθος και σε χαμηλή τιμή, με εξαίρεση το πανάρισμα που, χωρίς να είναι κακό, σε χαλούσε η αστοχία.
Η αίσθηση μου είναι ότι αρχίζει να κερδίζει το κοινό που απευθύνεται και σιγά – σιγά θα βρει τα πατήματα του στο έπακρο, αφού είδα να υπάρχει όρεξη, όπως υπάρχει και η απαραίτητη προσοχή στα υλικά που χρησιμοποιούνται, αλλά και η τρέλα και η υπομονή που χρειάζεται η εστίαση για να αποδώσει καρπούς.