Το street food έχει γίνει πολύ της μόδας, δεν πρέπει όμως να το συγχέουμε με το junk food. Στο δικό μου το μυαλό, όταν ήμουν νεότερος, junk food θεωρούσα το χά(ρ)μπουργκερ και τα σουβλάκια που έσταζαν μισό λίτρο λάδι. Το 2021 πάλι, μπορείς να δοκιμάσεις πολλές και διαφορετικές κουζίνες. Έχουν ξεφυτρώσει pasta bars, bao banάδικα κλπ κλπ! Εμένα μου αρέσει αυτή η αλλαγή. Πολλές και διαφορετικές κουλτούρες που σε ταξιδεύουν νοερά μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο του covid.
Το Ancho το πρωτοέμαθα στο Χαλάνδρι και δεν μου έκανε εντύπωση η επέκτασή του και σε άλλες περιοχές της Αττικής. Αν θες να δοκιμάσεις (tex) μεξικάνικο, δεν χρειάζεται πλέον να κλείσεις τραπέζι σε ένα εστιατόριο. Μπορείς casual ντυμένος να πας στο Ancho.
Στη Γλυφάδα προσφέρει αξιοπρεπή χώρο για σύντομη παραμονή στο κατάστημα, με επαρκείς αποστάσεις μεταξύ των θαμώνων. Τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, μέχρι και μάσκα προσφέρουν ώστε να εισέλθεις στο κατάστημα για να παραγγείλεις και να δεις το μπουρίτο σου να ετοιμάζεται μέσα σε 2-3 λεπτά.
Η εξυπηρέτηση ευγενική και γρήγορη, θα κάνουν τις προτάσεις τους, ενώ υπάρχει μια γκάμα επιλογών που μπορείς να δοκιμάσεις. Οι πιο κλασικές επιλογές με τάκο, μπουρίτο, κεσαντίγια. Σαλάτες, νάτσος, ψητή πατάτα και μπουρίτο bowl.Μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαρίδα, αλλά ακόμη και vegan επιλογές είναι στο μενού. Μπορείτε να κάνετε όποιον συνδυασμό θέλετε με κόστος από 5.5 ευρώ έως 7. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε εσείς πόσο καυτερό το επιθυμείτε. Η ghost pepper έχει βαθμό 5. Επικίνδυνα καυτερή.
Προσφέρει αρκετές επιλογές σε ποτά, από refill στα αναψυκτικά, αρκετές μπύρες (ακόμη και κόκκινες ή μαύρες), 7up κεράσι ή 7up μοχίτο. Κρασί και μαργαρίτα θα ήταν αδύνατον να απουσιάζουν.
Εμείς, Παρασκευή βράδυ 23.30 12/11,μετά από ήττα της αντρικής ομάδας μπάσκετ του Πόλις Καλλιθέας, σκεφτήκαμε ότι ήταν μια καλή λύση για κάτι γρήγορο, ενώ δεν δυσκολευτήκαμε ούτε στο παρκάρισμα.
Ξεκινήσαμε με ψητή πατάτα με sour cream και τσίλι κον κάρνε. Αρκετά νόστιμη ως ορεκτικό αλλά και αρκετά μικρή ακόμη και για ένα άτομο. Δεν δικαιολογεί την τιμολόγησή της στα 4.5 ευρώ, ενώ και η γέμιση ήταν καλή αλλά δεν την έλεγες και πλούσια.
Συνεχίσαμε με κεσαντίγια truffle mushroom, στα 5.8 ευρώ. Νόστιμη, διέκρινες το λάδι τρούφας, το τυρί αγκάλιαζε τα μανιτάρια. Χορταστική δεν την έλεγες, ακόμη και με το συνοδευτικό ντιπάκι sour cream. Αναγκάστηκα να πάρω και δεύτερο πιάτο …
Κεσαντίγια carnitas,στα 5.8-6 ευρώ. Νόστιμη, με μπόλικο τυρί και συνοδευτική sour cream που ταίριαζε. Το κρέας ήταν ψιλοκομμένο χοιρινό, αρκετά νόστιμο και μαριναρισμένο.
Τορτίγια τσίπς με ντιπάκι λιωμένου τυριού, στα 2.5 ευρώ. Κλασικό συνοδευτικό ώστε να γεμίσει το στομάχι.
Μπουρίτο με τσίλι κον καρνε, μέτριας αψάδας. Ζητήθηκε έξτρα τυρί και τορτίγια τσίπς, είμαι σίγουρος πως τα δεύτερα δεν συμπεριλήφθηκαν ποτέ στη γέμιση. Τα φασόλια τόσα όσα χρειάζονται ώστε να μην γίνουν δυσάρεστα στην υφή. Νόστιμος κιμάς.
Ζητήσαμε αναψυκτικά με refill, στα 1.8 ευρώ το άτομο, όμως είχε χαλάσει το μηχάνημά τους χωρίς να γνωρίζουν το γιατί. Αρκεστήκαμε στα 330άρια, στο 1.4 ευρώ.
* Αυτή τη φορά δεν δοκιμάσαμε τα νόστιμα churros τους, σίγουρα όμως αξίζουν και είναι ένας λόγος να τα γευτείτε αν περάσετε έξω από το κατάστημα.
Σε γενικές γραμμές, πρόκειται για μια γρήγορη και εύκολη λύση για όλες τις ηλικίες. Μην περιμένετε να γευματίσετε σε πιάτα κλπ. Παίρνετε το δισκάκι σας, χαλαρώνετε με την παρέα σας, πίνοντας και κάποιο ποτό. That’s it!
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
Το street food έχει γίνει πολύ της μόδας, δεν πρέπει όμως να το συγχέουμε με το junk food. Στο δικό μου το μυαλό, όταν ήμουν νεότερος, junk food θεωρούσα το χά(ρ)μπουργκερ και τα σουβλάκια που έσταζαν μισό λίτρο λάδι. Το 2021 πάλι, μπορείς να δοκιμάσεις πολλές και διαφορετικές κουζίνες. Έχουν ξεφυτρώσει pasta bars, bao banάδικα κλπ κλπ! Εμένα μου αρέσει αυτή η αλλαγή. Πολλές και διαφορετικές κουλτούρες που σε ταξιδεύουν νοερά μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο του covid.
Το Ancho το πρωτοέμαθα στο Χαλάνδρι και δεν μου έκανε εντύπωση η επέκτασή του και σε άλλες περιοχές της Αττικής. Αν θες να δοκιμάσεις (tex) μεξικάνικο, δεν χρειάζεται πλέον να κλείσεις τραπέζι σε ένα εστιατόριο. Μπορείς casual ντυμένος να πας στο Ancho.
Στη Γλυφάδα προσφέρει αξιοπρεπή χώρο για σύντομη παραμονή στο κατάστημα, με επαρκείς αποστάσεις μεταξύ των θαμώνων. Τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, μέχρι και μάσκα προσφέρουν ώστε να εισέλθεις στο κατάστημα για να παραγγείλεις και να δεις το μπουρίτο σου να ετοιμάζεται μέσα σε 2-3 λεπτά.
Η εξυπηρέτηση ευγενική και γρήγορη, θα κάνουν τις προτάσεις τους, ενώ υπάρχει μια γκάμα επιλογών που μπορείς να δοκιμάσεις. Οι πιο κλασικές επιλογές με τάκο, μπουρίτο, κεσαντίγια. Σαλάτες, νάτσος, ψητή πατάτα και μπουρίτο bowl.Μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαρίδα, αλλά ακόμη και vegan επιλογές είναι στο μενού. Μπορείτε να κάνετε όποιον συνδυασμό θέλετε με κόστος από 5.5 ευρώ έως 7. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε εσείς πόσο καυτερό το επιθυμείτε. Η ghost pepper έχει βαθμό 5. Επικίνδυνα καυτερή.
Προσφέρει αρκετές επιλογές σε ποτά, από refill στα αναψυκτικά, αρκετές μπύρες (ακόμη και κόκκινες ή μαύρες), 7up κεράσι ή 7up μοχίτο. Κρασί και μαργαρίτα θα ήταν αδύνατον να απουσιάζουν.
Εμείς, Παρασκευή βράδυ 23.30 12/11,μετά από ήττα της αντρικής ομάδας μπάσκετ του Πόλις Καλλιθέας, σκεφτήκαμε ότι ήταν μια καλή λύση για κάτι γρήγορο, ενώ δεν δυσκολευτήκαμε ούτε στο παρκάρισμα.
Ξεκινήσαμε με ψητή πατάτα με sour cream και τσίλι κον κάρνε. Αρκετά νόστιμη ως ορεκτικό αλλά και αρκετά μικρή ακόμη και για ένα άτομο. Δεν δικαιολογεί την τιμολόγησή της στα 4.5 ευρώ, ενώ και η γέμιση ήταν καλή αλλά δεν την έλεγες και πλούσια.
Συνεχίσαμε με κεσαντίγια truffle mushroom, στα 5.8 ευρώ. Νόστιμη, διέκρινες το λάδι τρούφας, το τυρί αγκάλιαζε τα μανιτάρια. Χορταστική δεν την έλεγες, ακόμη και με το συνοδευτικό ντιπάκι sour cream. Αναγκάστηκα να πάρω και δεύτερο πιάτο …
Κεσαντίγια carnitas,στα 5.8-6 ευρώ. Νόστιμη, με μπόλικο τυρί και συνοδευτική sour cream που ταίριαζε. Το κρέας ήταν ψιλοκομμένο χοιρινό, αρκετά νόστιμο και μαριναρισμένο.
Τορτίγια τσίπς με ντιπάκι λιωμένου τυριού, στα 2.5 ευρώ. Κλασικό συνοδευτικό ώστε να γεμίσει το στομάχι.
Μπουρίτο με τσίλι κον καρνε, μέτριας αψάδας. Ζητήθηκε έξτρα τυρί και τορτίγια τσίπς, είμαι σίγουρος πως τα δεύτερα δεν συμπεριλήφθηκαν ποτέ στη γέμιση. Τα φασόλια τόσα όσα χρειάζονται ώστε να μην γίνουν δυσάρεστα στην υφή. Νόστιμος κιμάς.
Ζητήσαμε αναψυκτικά με refill, στα 1.8 ευρώ το άτομο, όμως είχε χαλάσει το μηχάνημά τους χωρίς να γνωρίζουν το γιατί. Αρκεστήκαμε στα 330άρια, στο 1.4 ευρώ.
* Αυτή τη φορά δεν δοκιμάσαμε τα νόστιμα churros τους, σίγουρα όμως αξίζουν και είναι ένας λόγος να τα γευτείτε αν περάσετε έξω από το κατάστημα.
Σε γενικές γραμμές, πρόκειται για μια γρήγορη και εύκολη λύση για όλες τις ηλικίες. Μην περιμένετε να γευματίσετε σε πιάτα κλπ. Παίρνετε το δισκάκι σας, χαλαρώνετε με την παρέα σας, πίνοντας και κάποιο ποτό. That’s it!