Ω Κόρνυ Κόρνυ, μας άναψες φωτιές! Ποιός Κόρνυ; Το μπέργκερ του μήνα Μαρτίου με την κωδική ονομασία Κόρνυ Ντράκιουλα!
Αφού το φέραμε από δω, το φέραμε από ‘κει, τελικά καταφέραμε να κάνουμε επίσκεψη στο Μπαρ Μπεε Κιου λίγο πριν τελειώσει ο μήνας. Για την ακρίβεια όχι απλά τα καταφέραμε, αλλά πήραμε και άλλους μαζί μας στον ναό της αμαρτίας!
Εντάξει, μετά από τόσα χρόνια, δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που δεν γνωρίζει το Μπαρ Μπεε Κιου. Ξεκίνησε πριν περίπου 8 με 10 χρόνια στον Πειραιά και σιγά σιγά αναπτύχθηκε και πλέον θα το βρεις σε Νέα Σμύρνη, Χαλάνδρι αλλά και στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και όσοι δεν έχουν κάνει επίσκεψη δια ζώσης, έχουν σίγουρα βρεθεί αντιμέτωποι με τις ελκυστικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οι προτάσεις (και οι προκλήσεις) που θα αντικρύσετε πολλές! Από υλικά ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Και οι στρώσεις … πολλές! Διπλές, τριπλές … Τετραπλές! Εσείς φροντίστε μόνο να έχετε πάει (σχεδόν) νηστικοί ώστε να αντέξετε. Ακόμη και ένα απλό μπέργκερ σε συνδυασμό με τις τηγανιτές πατάτες τους μπορούν να ικανοποιήσουν την πείνα σας.
Και μιας και είπαμε για πατάτες, για όσο προσφέρονται ακόμη στα μαγαζιά εστίασης λόγω τιμής ηλιελαίου (!!!), να σας ενημερώσω πως κάλυψαν πέρα για πέρα τις προσδοκίες μου! Πλούσιες σε ποσότητα, λεπτοκομμένες και τραγανές. Δεν είναι οι συμβατικές πατάτες που μπαίνουν στο γεύμα ώστε να φουσκωσουν την τιμή και το στομάχι. Προσφέρονται σε διάφορους συνδυασμούς, όπως με κιμά και φέτα, με αβγά κλπ.
Σε ό, τι έχει να κάνει με τα μπέργκερ, θα βρείτε από απλό παιδικό και χορτοφαγικό, μέχρι με κοτόπουλο πανέ ή γεμιστό και μπιφτέκια σκέτα ή γεμιστά. Μπέικον, λουκάνικα κλπ είναι αδύνατον να λείπουν!
Ο λόγος της τελευταίας επίσκεψής μας ήταν ο Κόρνυ Ντράκιουλα όπως ανέφερα.Μπιφτέκι χειροποίητο από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, τυρί ένταμ, γκόρντον μπλου βουτηγμένο σε σουιτ τσίλι σως, δρακουλίνια, αγιολί και στην κορυφή κορν ντογκ τυρολουκάνικου βουτηγμένο σε τσένταρ σως και παναρισμένο σε δρακουλίνια. Η τιμή του στα 14.9 ευρώ. Παραγγείλαμε 2 από δαύτα. Σε γενικές γραμμές, μιας και μοιράστηκα το ένα, ήταν ικανοποιητικό. Ωραίο μπιφτέκι, ζουμερό Γκόρντον Μπλου με γλυκιά σως, ενώ και το τυρολουκάνικο είχε και αυτό τη χάρη του. Δύσκολα το καταφέρνει κάποιος μόνος του. Τα δρακουλίνια είχαν πανιάσει, σε άλλους άρεσαν σε εμένα οχι. Έξυπνη ιδέα ή παρουσίαση με τα δρακουλίνια να μοιάζουν ως δόντια!
Παραγγείλαμε και ένα Τσάκι Τσαν, στα 14.9 ευρώ. Δύο χειροποίητα μπιφτέκια από 100% μοσχαρίσιο κιμά, 2Χ ένταμ, τσένταρ σως, γκόρντον μπλου, τραγανά τηγανητά κρεμμύδια, σουίτ τσίλι σως, αγιολί & χαλαπένιος. Ο παικταράς της παρέας το καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να δυσκολευτεί.
Τελευταίο και δικό μου ήταν το Γκουρμέ Ρούστερ, στα 9.70 ευρώ. Τρυφερό φιλέτο από μπούτι κοτόπουλο, διπλό τραγανό καπνιστό μπέικον, τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια και μαρμελάδα κράνμπερι. Νομίζω ήταν η χειρότερη επιλογή γιατί ήρθε λιγάκι παραψημένο το κοτόπουλο. Όλα τα υπόλοιπα υλικά ήταν εντάξει. Όσο παράδοξο και αν φαίνεται, είχε περισσέψει μισό μπέργκερ από αυτό και μισό από το Κόρνυ για αυτό το πακέτωσα και… φαγώθηκε αξιοπρεπέστατα το επόμενο μεσημέρι.
Σαν ορεκτικό παραγγείλαμε στίκς μοτσαρέλας, στα 5.9 ευρώ. Έξι καλοψημμένα τεμάχια, τραγανά. Συνοδεύονταν από νόστιμη κόκκινη σάλτσα. Καλή επιλογή που αναγράφεται ως κατεψυγμένη.
Σε γενικές γραμμές έχει ωραίο μπριοσένιο ψωμάκι, νόστιμες συνοδευτικές πατάτες και μπιφτέκια που εμένα προσωπικά μου αρέσουν.
Να σημειώσω εδώ ότι τιμολογεί πολύ λογικά τα αναψυκτικά, στα 1.6 ευρώ τα 250 μλ ή η μπύρα Μάμος 500μλ στα 3 ευρώ (όπως και παραγγείλαμε). Έχει αξιοπρεπέστατο κατάλογο στις μπύρες.
Η εξυπηρέτηση ευγενική, με τήρηση των μέτρων ασφαλείας, και χαμόγελο. Δεν κάνουν κρατήσεις, ενώ σημειώνουν πως τίποτε δεν είναι προψημμένο. Να έχετε λίγη υπομονή λοιπόν.
Ο χώρος της Νέας Σμύρνης προσφέρει 6-7 τραπέζια στον εξωτερικό χώρο και άλλα 7 – 8,κάποια με μεγάλους κόκκινους καναπέδες στον υπερυψωμένο χώρο πάνω από τον χώρο παρασκευής των μπέργκερ. Μουσική, αμερικανική με ροκιές. Τρως άνετα το μπέργκερ σου χωρίς να σε απασχολούν οι γύρω σου. Αν υπάρχει διαθέσιμος καναπές, προτιμήστε τον.
Κλείνοντας θα πω ότι το Μπαρ Μπεε Κιου έχει φαντασία και διάθεση για αυτό που προσφέρει. Παρέχει όλες τις επιλογές σε μπέργκερ, ανανεώνεται και ψάχνεται. Προσφέρει κάποιες λίγες σαλάτες και ορεκτικά, ενώ δεν λείπουν οι μερίδες. Αυτό που λείπει για να κλείσει μια “αμαρτωλή” βραδιά είναι ένα γλυκό!
Εννοείται πως θα ξανακάνω κάποια επίσκεψη, με τελικό κόστος στα 15 με 20 ευρώ. Για μια επίσκεψη στο τόσο, αξίζει! Έχουν τρέλα και γουστάρω!
Θυμάμαι τον κακό χαμό που είχε γίνει, όταν άνοιξε το πρώτο ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ στον Πειραιά. Καθώς από την αρχή υιοθέτησαν το σύστημα «όχι κρατήσεις», στις ώρες αιχμής σχηματιζόταν ατέλειωτη ουρά ανθρώπων που περίμεναν υπομονετικά να λάβουν τη θεία μετάληψη, δηλαδή ένα από τα πολλά, και εξαρχής πρωτότυπα «μπιφτεκόψωμα». Ευτυχώς πριν λίγα χρόνια άνοιξε υποκατάστημα στη Νέα Σμύρνη, σε απόσταση βολής από το σπίτι μου και την πλατεία, και ακολούθησε ένα ακόμα – πού αλλού; – στο Χαλάνδρι. Το δικό μας ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ είναι ένα απλό μαγαζί, με τέσσερα μοναστηριακού τύπου τραπέζια στον έξω χώρο, όπου βέβαια στην προ πανδημίας εποχή έβλεπες επίσης ανθρώπους να περιμένουν. Απλώς η διάδοση του μπέργκερ έφερε δύο ακόμα γνωστά μπιφτεκομάγαζα στη γειτονιά, ένα SIMPLY BURGERS και ένα THE BURGER JOINT, και η κατάσταση μπορεί να πει κανείς ότι ομαλοποιήθηκε. Να έχετε πάντως υπόψη ότι πέρα από τον κατάλογο του ντελίβερυ, με 16 επιλογές, υπάρχει ο ενισχυμένος κατάλογος του εστιατορίου, συνεπώς, όταν με το καλό ανοίξει πάλι η εστίαση, κυριολεκτικά δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε. Στην κριτική αυτή θα περιοριστώ, τρόπος του λέγειν, κυρίως στα μπέργκερ που έχω δοκιμάσει με παραγγελία στο σπίτι.
Το απόλυτο αγαπημένο μου είναι το μπέργκερ του Γενναίου (10,90 €), δηλαδή του πολύ πεινασμένου φαγανού, το οποίο συνήθως καταναλώνω σε δύο δόσεις, το μισό το μεσημέρι και το υπόλοιπο το βράδυ: δύο μπιφτέκια μοσχαρίσια + ένταμ + μπέικον + τηγανιτό αβγό + ντομάτα + καραμελωμένα κρεμμύδια + σάλτσα + μουστάρδα + μαγιονέζα. Υπερπαραγωγή. Στην ίδια λογική, αλλά πιο γκουρμεδιάρικο είναι το Lemmy (13,90 €), με onion rings και φέτες καπνιστού μπέικον. Επειδή μου αρέσει γενικά το μπέικον, συχνά επιλέγω το 50-50 (8,90 €), με μπιφτέκι που περιέχει κιμά μισό μοσχάρι και μισό μπέικον, και, επειδή είμαι οπαδός των πικάντικων γεύσεων, για κάτι απλό και καυτερό παραγγέλνω συχνά τον Βελζεβούλη (7,50 €), όνομα και πράγμα. Η παρέα έχει δοκιμάσει επίσης το Αλ Τζαζίρα (6,90 €), που είναι χορτοφαγικό, και το λεγόμενο Παιδικό (επίσης 6,90 €), για λεπτεπίλεπτες (;) υπάρξεις. Σχέση στοργής έχω επίσης με το Μπεϊκονέιτορ (10,90 €), όπου το διπλό μπιφτέκι συνοδεύεται από τέσσερις φέτες τσένταρ και αντίστοιχο μπέικον.
Για τους τολμηρούς έχω να προτείνω δύο μπέργκερ μεικτού τύπου: το Ντόκτορ Μπέργκερσταιν Τζούνιορ (15,90 €), με μοσχαρίσιο μπιφτέκι και λιανισμένο χοιρινό, και το Σπέις Τζαμ (12.90 €), που συνδυάζει το κλασικό μπιφτέκι με κοτόπουλο πανέ με μαρμελάδα μπέικον και μαγιονέζα. Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα, όπου να ‘ναι όμως θα έρθει η σειρά τους, ειδικά του πρώτου. Με μεγάλη παρέα και σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας έχουμε πάρει με take away τον πατέρα του Γενναίου (15,90 € / τέσσερα μπιφτέκια), αλλά και τον παππού του Γενναίου (34,90 € / οκτώ μπιφτέκια), που χορταίνουν μια χαρά μια λογικά πεινασμένη μεγάλη παρέα. Ρίξτε μια ματιά στον κατάλογο, υπάρχουν πραγματικά πάρα πολλές επιλογές.
Όλα τα μπέργκερ συνοδεύονται από πατάτες τύπου French fries ή φρέσκια πράσινη σαλάτα με μουσταρδόμελο, αμφότερα νόστιμα, συνήθως παίρνω εγώ τις πατάτες και η γυναίκα μου τη σαλάτα και τα μοιραζόμαστε, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία. Στα υπόψη ότι σε κάθε μπέργκερ μπορείτε να προσθέσετε έξτρα είδη, από ντομάτα (0,50 €) μέχρι τριμμένη παρμεζάνα (1,50 €), το ίδιο και στις πατάτες, από φέτα (1,20 €) μέχρι κιμά κοκκινιστό (2,50 €).
Αν άρχισαν να σας τρέχουν τα σάλια, ξέρετε πού να απευθυνθείτε, το ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
Ω Κόρνυ Κόρνυ, μας άναψες φωτιές! Ποιός Κόρνυ; Το μπέργκερ του μήνα Μαρτίου με την κωδική ονομασία Κόρνυ Ντράκιουλα!
Αφού το φέραμε από δω, το φέραμε από ‘κει, τελικά καταφέραμε να κάνουμε επίσκεψη στο Μπαρ Μπεε Κιου λίγο πριν τελειώσει ο μήνας. Για την ακρίβεια όχι απλά τα καταφέραμε, αλλά πήραμε και άλλους μαζί μας στον ναό της αμαρτίας!
Εντάξει, μετά από τόσα χρόνια, δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που δεν γνωρίζει το Μπαρ Μπεε Κιου. Ξεκίνησε πριν περίπου 8 με 10 χρόνια στον Πειραιά και σιγά σιγά αναπτύχθηκε και πλέον θα το βρεις σε Νέα Σμύρνη, Χαλάνδρι αλλά και στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και όσοι δεν έχουν κάνει επίσκεψη δια ζώσης, έχουν σίγουρα βρεθεί αντιμέτωποι με τις ελκυστικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οι προτάσεις (και οι προκλήσεις) που θα αντικρύσετε πολλές! Από υλικά ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Και οι στρώσεις … πολλές! Διπλές, τριπλές … Τετραπλές! Εσείς φροντίστε μόνο να έχετε πάει (σχεδόν) νηστικοί ώστε να αντέξετε. Ακόμη και ένα απλό μπέργκερ σε συνδυασμό με τις τηγανιτές πατάτες τους μπορούν να ικανοποιήσουν την πείνα σας.
Και μιας και είπαμε για πατάτες, για όσο προσφέρονται ακόμη στα μαγαζιά εστίασης λόγω τιμής ηλιελαίου (!!!), να σας ενημερώσω πως κάλυψαν πέρα για πέρα τις προσδοκίες μου! Πλούσιες σε ποσότητα, λεπτοκομμένες και τραγανές. Δεν είναι οι συμβατικές πατάτες που μπαίνουν στο γεύμα ώστε να φουσκωσουν την τιμή και το στομάχι. Προσφέρονται σε διάφορους συνδυασμούς, όπως με κιμά και φέτα, με αβγά κλπ.
Σε ό, τι έχει να κάνει με τα μπέργκερ, θα βρείτε από απλό παιδικό και χορτοφαγικό, μέχρι με κοτόπουλο πανέ ή γεμιστό και μπιφτέκια σκέτα ή γεμιστά. Μπέικον, λουκάνικα κλπ είναι αδύνατον να λείπουν!
Ο λόγος της τελευταίας επίσκεψής μας ήταν ο Κόρνυ Ντράκιουλα όπως ανέφερα.Μπιφτέκι χειροποίητο από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, τυρί ένταμ, γκόρντον μπλου βουτηγμένο σε σουιτ τσίλι σως, δρακουλίνια, αγιολί και στην κορυφή κορν ντογκ τυρολουκάνικου βουτηγμένο σε τσένταρ σως και παναρισμένο σε δρακουλίνια. Η τιμή του στα 14.9 ευρώ. Παραγγείλαμε 2 από δαύτα. Σε γενικές γραμμές, μιας και μοιράστηκα το ένα, ήταν ικανοποιητικό. Ωραίο μπιφτέκι, ζουμερό Γκόρντον Μπλου με γλυκιά σως, ενώ και το τυρολουκάνικο είχε και αυτό τη χάρη του. Δύσκολα το καταφέρνει κάποιος μόνος του. Τα δρακουλίνια είχαν πανιάσει, σε άλλους άρεσαν σε εμένα οχι. Έξυπνη ιδέα ή παρουσίαση με τα δρακουλίνια να μοιάζουν ως δόντια!
Παραγγείλαμε και ένα Τσάκι Τσαν, στα 14.9 ευρώ. Δύο χειροποίητα μπιφτέκια από 100% μοσχαρίσιο κιμά, 2Χ ένταμ, τσένταρ σως, γκόρντον μπλου, τραγανά τηγανητά κρεμμύδια, σουίτ τσίλι σως, αγιολί & χαλαπένιος. Ο παικταράς της παρέας το καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να δυσκολευτεί.
Τελευταίο και δικό μου ήταν το Γκουρμέ Ρούστερ, στα 9.70 ευρώ. Τρυφερό φιλέτο από μπούτι κοτόπουλο, διπλό τραγανό καπνιστό μπέικον, τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια και μαρμελάδα κράνμπερι. Νομίζω ήταν η χειρότερη επιλογή γιατί ήρθε λιγάκι παραψημένο το κοτόπουλο. Όλα τα υπόλοιπα υλικά ήταν εντάξει. Όσο παράδοξο και αν φαίνεται, είχε περισσέψει μισό μπέργκερ από αυτό και μισό από το Κόρνυ για αυτό το πακέτωσα και… φαγώθηκε αξιοπρεπέστατα το επόμενο μεσημέρι.
Σαν ορεκτικό παραγγείλαμε στίκς μοτσαρέλας, στα 5.9 ευρώ. Έξι καλοψημμένα τεμάχια, τραγανά. Συνοδεύονταν από νόστιμη κόκκινη σάλτσα. Καλή επιλογή που αναγράφεται ως κατεψυγμένη.
Σε γενικές γραμμές έχει ωραίο μπριοσένιο ψωμάκι, νόστιμες συνοδευτικές πατάτες και μπιφτέκια που εμένα προσωπικά μου αρέσουν.
Να σημειώσω εδώ ότι τιμολογεί πολύ λογικά τα αναψυκτικά, στα 1.6 ευρώ τα 250 μλ ή η μπύρα Μάμος 500μλ στα 3 ευρώ (όπως και παραγγείλαμε). Έχει αξιοπρεπέστατο κατάλογο στις μπύρες.
Η εξυπηρέτηση ευγενική, με τήρηση των μέτρων ασφαλείας, και χαμόγελο. Δεν κάνουν κρατήσεις, ενώ σημειώνουν πως τίποτε δεν είναι προψημμένο. Να έχετε λίγη υπομονή λοιπόν.
Ο χώρος της Νέας Σμύρνης προσφέρει 6-7 τραπέζια στον εξωτερικό χώρο και άλλα 7 – 8,κάποια με μεγάλους κόκκινους καναπέδες στον υπερυψωμένο χώρο πάνω από τον χώρο παρασκευής των μπέργκερ. Μουσική, αμερικανική με ροκιές. Τρως άνετα το μπέργκερ σου χωρίς να σε απασχολούν οι γύρω σου. Αν υπάρχει διαθέσιμος καναπές, προτιμήστε τον.
Κλείνοντας θα πω ότι το Μπαρ Μπεε Κιου έχει φαντασία και διάθεση για αυτό που προσφέρει. Παρέχει όλες τις επιλογές σε μπέργκερ, ανανεώνεται και ψάχνεται. Προσφέρει κάποιες λίγες σαλάτες και ορεκτικά, ενώ δεν λείπουν οι μερίδες. Αυτό που λείπει για να κλείσει μια “αμαρτωλή” βραδιά είναι ένα γλυκό!
Εννοείται πως θα ξανακάνω κάποια επίσκεψη, με τελικό κόστος στα 15 με 20 ευρώ. Για μια επίσκεψη στο τόσο, αξίζει! Έχουν τρέλα και γουστάρω!
Θυμάμαι τον κακό χαμό που είχε γίνει, όταν άνοιξε το πρώτο ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ στον Πειραιά. Καθώς από την αρχή υιοθέτησαν το σύστημα «όχι κρατήσεις», στις ώρες αιχμής σχηματιζόταν ατέλειωτη ουρά ανθρώπων που περίμεναν υπομονετικά να λάβουν τη θεία μετάληψη, δηλαδή ένα από τα πολλά, και εξαρχής πρωτότυπα «μπιφτεκόψωμα». Ευτυχώς πριν λίγα χρόνια άνοιξε υποκατάστημα στη Νέα Σμύρνη, σε απόσταση βολής από το σπίτι μου και την πλατεία, και ακολούθησε ένα ακόμα – πού αλλού; – στο Χαλάνδρι. Το δικό μας ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ είναι ένα απλό μαγαζί, με τέσσερα μοναστηριακού τύπου τραπέζια στον έξω χώρο, όπου βέβαια στην προ πανδημίας εποχή έβλεπες επίσης ανθρώπους να περιμένουν. Απλώς η διάδοση του μπέργκερ έφερε δύο ακόμα γνωστά μπιφτεκομάγαζα στη γειτονιά, ένα SIMPLY BURGERS και ένα THE BURGER JOINT, και η κατάσταση μπορεί να πει κανείς ότι ομαλοποιήθηκε. Να έχετε πάντως υπόψη ότι πέρα από τον κατάλογο του ντελίβερυ, με 16 επιλογές, υπάρχει ο ενισχυμένος κατάλογος του εστιατορίου, συνεπώς, όταν με το καλό ανοίξει πάλι η εστίαση, κυριολεκτικά δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε. Στην κριτική αυτή θα περιοριστώ, τρόπος του λέγειν, κυρίως στα μπέργκερ που έχω δοκιμάσει με παραγγελία στο σπίτι.
Το απόλυτο αγαπημένο μου είναι το μπέργκερ του Γενναίου (10,90 €), δηλαδή του πολύ πεινασμένου φαγανού, το οποίο συνήθως καταναλώνω σε δύο δόσεις, το μισό το μεσημέρι και το υπόλοιπο το βράδυ: δύο μπιφτέκια μοσχαρίσια + ένταμ + μπέικον + τηγανιτό αβγό + ντομάτα + καραμελωμένα κρεμμύδια + σάλτσα + μουστάρδα + μαγιονέζα. Υπερπαραγωγή. Στην ίδια λογική, αλλά πιο γκουρμεδιάρικο είναι το Lemmy (13,90 €), με onion rings και φέτες καπνιστού μπέικον. Επειδή μου αρέσει γενικά το μπέικον, συχνά επιλέγω το 50-50 (8,90 €), με μπιφτέκι που περιέχει κιμά μισό μοσχάρι και μισό μπέικον, και, επειδή είμαι οπαδός των πικάντικων γεύσεων, για κάτι απλό και καυτερό παραγγέλνω συχνά τον Βελζεβούλη (7,50 €), όνομα και πράγμα. Η παρέα έχει δοκιμάσει επίσης το Αλ Τζαζίρα (6,90 €), που είναι χορτοφαγικό, και το λεγόμενο Παιδικό (επίσης 6,90 €), για λεπτεπίλεπτες (;) υπάρξεις. Σχέση στοργής έχω επίσης με το Μπεϊκονέιτορ (10,90 €), όπου το διπλό μπιφτέκι συνοδεύεται από τέσσερις φέτες τσένταρ και αντίστοιχο μπέικον.
Για τους τολμηρούς έχω να προτείνω δύο μπέργκερ μεικτού τύπου: το Ντόκτορ Μπέργκερσταιν Τζούνιορ (15,90 €), με μοσχαρίσιο μπιφτέκι και λιανισμένο χοιρινό, και το Σπέις Τζαμ (12.90 €), που συνδυάζει το κλασικό μπιφτέκι με κοτόπουλο πανέ με μαρμελάδα μπέικον και μαγιονέζα. Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα, όπου να ‘ναι όμως θα έρθει η σειρά τους, ειδικά του πρώτου. Με μεγάλη παρέα και σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας έχουμε πάρει με take away τον πατέρα του Γενναίου (15,90 € / τέσσερα μπιφτέκια), αλλά και τον παππού του Γενναίου (34,90 € / οκτώ μπιφτέκια), που χορταίνουν μια χαρά μια λογικά πεινασμένη μεγάλη παρέα. Ρίξτε μια ματιά στον κατάλογο, υπάρχουν πραγματικά πάρα πολλές επιλογές.
Όλα τα μπέργκερ συνοδεύονται από πατάτες τύπου French fries ή φρέσκια πράσινη σαλάτα με μουσταρδόμελο, αμφότερα νόστιμα, συνήθως παίρνω εγώ τις πατάτες και η γυναίκα μου τη σαλάτα και τα μοιραζόμαστε, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία. Στα υπόψη ότι σε κάθε μπέργκερ μπορείτε να προσθέσετε έξτρα είδη, από ντομάτα (0,50 €) μέχρι τριμμένη παρμεζάνα (1,50 €), το ίδιο και στις πατάτες, από φέτα (1,20 €) μέχρι κιμά κοκκινιστό (2,50 €).
Αν άρχισαν να σας τρέχουν τα σάλια, ξέρετε πού να απευθυνθείτε, το ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ προτείνεται ανεπιφύλακτα.