Πολλές φορές μια κριτική έρχεται απλά να επιβεβαιώσει την καλή πορεία που έχει χτίσει ένα μαγαζί μέσα στα χρόνια. Το Base Grill δεν περιμένει εμένα να εδραιώσει τη φήμη του. Απλά έρχομαι και εγώ να καταγράψω την εμπειρία μου, που εννοείται ήταν θετική, προσθέτοντας ένα χαλικάκι στο οικοδόμημα του.
Πήγαμε τρεις φίλοι παραμονές Γιορτών προκειμένου να ευχηθούμε, καθώς οι μισοί θα έφευγαν για διαφορετικό προορισμό. Ο χώρος αναβαθμισμένος αρκετά από προηγούμενα έτη, και μου άρεσε πολύ που το δικό μας τραπέζι και κάποια άλλα, διαχωριζόντουσαν από ένα τζάμι, δίνοντας ένα ωραίο privacy. Κάτι άλλο δεν έχω να προσθέσω, γιατί αν όχι όλη η Αθήνα, τουλάχιστον τα τρία τέταρτα έχουν παρελάσει μια φορά στα τόσα χρόνια.
Η εξυπηρέτηση είναι καταρχήν επαγγελματική, ευγενική και πολυπληθής. Είναι επεξηγηματικοί και μιλούν με όλο τον κόσμο, κάνοντας τις απαραίτητες δημόσιες σχέσεις.
Δοκιμάσαμε από σαλάτες την πανδαισία λαχανικών. Πολύ δροσιστική, ελαφριά και ισορροπημένη. Μας την πρότειναν και τελικά είχαν δίκιο.
Κλασική φωλιά, με τα τσιπς και τα αυγά μάτια από πάνω. Αν θυμάμαι καλά, όταν είχε πρωτο ανοίξει, αντί να ακουστεί η ποιότητα των κρεάτων του, έγινε ευρέως γνωστό από τη φωλιά. Τα άλλα περιττεύουν.
Λουκάνικο από μαύρο χοίρο, συνοδευόμενο από ανάλογη σως. Ωραίο, αλλά λίγο διαφορετικό. Πιο κρεατένιο και όχι ζουμερό.
Μισή μερίδα συκώτι, εξαιρετικά ψημένο, με το λάδι του. Τόσο μαλακό και τόσο μαεστρικά κομμένο, το λάτρεψα. Σε επόμενη επίσκεψη το πήρα χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Picanha για δύο άτομα. Εμείς τρεις και σκάσαμε, ήταν άρτια ψημένο το κρέας, με το ροζ στη μέση όπως πρέπει να είναι, που ακόμα και του well done λάτρης να είσαι, δε σε ενοχλεί καθόλου.
Κρασί ένα μπουκάλι κόκκινο κτήμα Σκούρας. Πολύ ωραίο, σε σωστή θερμοκρασία σερβιρισμένο. Για γλυκό πήραμε την τριλογία, αλλά επειδή μας κέρασαν τα σουδάκια στο τέλος, τα οποία ήταν υπέροχα, και ζητήσαμε κι άλλα, έχασε το γλυκό την αίγλη του.
Πληρώσαμε 170 ευρώ, αφού μόνο του το κρασί είχε 50 ευρώ. Πολλά αλλά μεγάλες μερίδες. Δε θα πας κάθε εβδομάδα, εκτός αν αντέχει η τσέπη σου, αλλά να πας, γιατί αξίζει. Είναι ένα μαγαζί που θαευχαριστηθείς κρέας, ποιοτικό και μαεστρικά ψημένο. Γιατί όσο καλή και να είναι η πρώτη ύλη, αν το ψήσιμο δεν το αναδεικνύει, τότε χάνεται η ουσία. Κλείνοντας έχω να προσθέσω ότι αυτοί οι άνθρωποι, δεν κάνουν απλά κάτι καλά και τους έκατσε, αλλά είναι γνώστες και επαγγελματίες σε αυτό που κάνουν.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
Πολλές φορές μια κριτική έρχεται απλά να επιβεβαιώσει την καλή πορεία που έχει χτίσει ένα μαγαζί μέσα στα χρόνια. Το Base Grill δεν περιμένει εμένα να εδραιώσει τη φήμη του. Απλά έρχομαι και εγώ να καταγράψω την εμπειρία μου, που εννοείται ήταν θετική, προσθέτοντας ένα χαλικάκι στο οικοδόμημα του.
Πήγαμε τρεις φίλοι παραμονές Γιορτών προκειμένου να ευχηθούμε, καθώς οι μισοί θα έφευγαν για διαφορετικό προορισμό. Ο χώρος αναβαθμισμένος αρκετά από προηγούμενα έτη, και μου άρεσε πολύ που το δικό μας τραπέζι και κάποια άλλα, διαχωριζόντουσαν από ένα τζάμι, δίνοντας ένα ωραίο privacy. Κάτι άλλο δεν έχω να προσθέσω, γιατί αν όχι όλη η Αθήνα, τουλάχιστον τα τρία τέταρτα έχουν παρελάσει μια φορά στα τόσα χρόνια.
Η εξυπηρέτηση είναι καταρχήν επαγγελματική, ευγενική και πολυπληθής. Είναι επεξηγηματικοί και μιλούν με όλο τον κόσμο, κάνοντας τις απαραίτητες δημόσιες σχέσεις.
Δοκιμάσαμε από σαλάτες την πανδαισία λαχανικών. Πολύ δροσιστική, ελαφριά και ισορροπημένη. Μας την πρότειναν και τελικά είχαν δίκιο.
Κλασική φωλιά, με τα τσιπς και τα αυγά μάτια από πάνω. Αν θυμάμαι καλά, όταν είχε πρωτο ανοίξει, αντί να ακουστεί η ποιότητα των κρεάτων του, έγινε ευρέως γνωστό από τη φωλιά. Τα άλλα περιττεύουν.
Λουκάνικο από μαύρο χοίρο, συνοδευόμενο από ανάλογη σως. Ωραίο, αλλά λίγο διαφορετικό. Πιο κρεατένιο και όχι ζουμερό.
Μισή μερίδα συκώτι, εξαιρετικά ψημένο, με το λάδι του. Τόσο μαλακό και τόσο μαεστρικά κομμένο, το λάτρεψα. Σε επόμενη επίσκεψη το πήρα χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Picanha για δύο άτομα. Εμείς τρεις και σκάσαμε, ήταν άρτια ψημένο το κρέας, με το ροζ στη μέση όπως πρέπει να είναι, που ακόμα και του well done λάτρης να είσαι, δε σε ενοχλεί καθόλου.
Κρασί ένα μπουκάλι κόκκινο κτήμα Σκούρας. Πολύ ωραίο, σε σωστή θερμοκρασία σερβιρισμένο. Για γλυκό πήραμε την τριλογία, αλλά επειδή μας κέρασαν τα σουδάκια στο τέλος, τα οποία ήταν υπέροχα, και ζητήσαμε κι άλλα, έχασε το γλυκό την αίγλη του.
Πληρώσαμε 170 ευρώ, αφού μόνο του το κρασί είχε 50 ευρώ. Πολλά αλλά μεγάλες μερίδες. Δε θα πας κάθε εβδομάδα, εκτός αν αντέχει η τσέπη σου, αλλά να πας, γιατί αξίζει. Είναι ένα μαγαζί που θα ευχαριστηθείς κρέας, ποιοτικό και μαεστρικά ψημένο. Γιατί όσο καλή και να είναι η πρώτη ύλη, αν το ψήσιμο δεν το αναδεικνύει, τότε χάνεται η ουσία. Κλείνοντας έχω να προσθέσω ότι αυτοί οι άνθρωποι, δεν κάνουν απλά κάτι καλά και τους έκατσε, αλλά είναι γνώστες και επαγγελματίες σε αυτό που κάνουν.