Μακριά από μίση και πάθη, τηλεοράσεις, προσωπικές προβολές, social media και ό,τι άλλο είναι in για να ασχολούμαστε αυτή την εποχή, η επιλογή μου να διοργανώσω ένα επαγγελματικό γεύμα με θαλασσινά, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, και με συγκεκριμένες προδιαγραφές, με οδήγησε στη Μπόμπενα.
Για μένα προσωπικά, για αυτό που είχα στο μυαλό μου και για τους στόχους που μου είχαν ανατεθεί, μπορώ να δώσω με άνεση τα εύσημα τόσο για το φαγητό, όσο και για την εξυπηρέτηση. Location εύκολο, ουσιαστικά από τον κεντρικό ανεβαίνοντας είναι στα αριστερά σου κάπου μεταξύ πρώτου και δεύτερου παράλληλου. Το google maps μπορεί να σε βοηθήσει αν έχεις κάνει upgrade αλλιώς σε βλέπω Καισαριανή μέσω Αχλαδοκάμπου. Χώρος, μικρός, οικείος, ζεστός, νησιώτικος, με μια ψεύτικη βουκαμβίλια που σε έχει ήδη ταξιδέψει στην Πάρο, και ας ρίχνει έξω χιόνι.
Εξυπηρέτηση: καταρχήν άνθρωποι επαγγελματίες με διάθεση, που θέλουν να προτείνουν ιδέες, λύσεις και επιλογές για ένα επιτυχημένο επαγγελματικό γεύμα, για να πάει καλά. Και ξέρουν πώς να πάει καλά. Από την τηλεφωνική επικοινωνία, ήμουν σίγουρη ότι θα τα βρούμε. Καθ’ όλη τη διάρκεια ήταν από πάνω μας, να μας σερβίρουν και να μας φέρουν ό,τι άλλο χρειαζόμαστε. Εκτίμησα την ειλικρίνεια και ευθύτητα του ιδιοκτήτη ότι δεν υπάρχουν μεγάλα ψάρια διαθέσιμα, λόγω καιρού.
Και συνεχίζω…
Δοκιμάσαμε πολλά πιάτα, οπότε φεύγοντας σχηματίσαμε μια ιδιαίτερα ολοκληρωμένη άποψη, και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μελλοντικές επισκέψεις. Ξεκινώντας από τις σαλάτες, με κέρδισαν και οι δυο, όμως στα σημεία με κέρδισε εκείνη με το κινέζικο λάχανο, νουντλς και ξηρούς καρπούς. Στην αρχή μας σέρβιραν διάφορα ψωμάκια, λευκό, μαύρο, σίκαλης, ελιές και ταραμοσαλάτα πασπαλισμένη με αυγοτάραχο, που ανέβασε κατά πολύ τον πήχη, για τα επόμενα. Το χταπόδι με τη φάβα, πρωτίστως βρασμένο και μετά ψημένο, συνέχισε να ανεβάζει τη διάθεση και την περιέργεια για το τι θα επακολουθήσει. Το μπαρμπούνι σαβόρο είναι μαγειρεμένο με μια διαφορετική τεχνική, το οποίο ήταν γευστικό, σωστά αλατισμένο, που στο τέλος δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για το κυρίως πιάτο. Τα μύδια ήταν πολύ καλά, ωραίο το ζουμάκι τους, αλλά ελαφρώς αλμυρά.
Και πάμε στο κυρίως….
Καραβιδομακαρονάδα για οκτώ άτομα. Καραβίδες μεγάλες, με μπόλικο κρέας, μαγειρεμένες εξαιρετικά. Τα ζυμαρικά, έχοντας πάρει το ζουμί της καραβίδας, και όντας βρασμένα όσο πρέπει, πρόσφεραν ένα πιάτο εκπληκτικό, που λόγω κατάστασης δεν μπορούσαμε να φάμε και τα τσόφλια! Μετά από όλο αυτό το φαγητό, το κρασί και το τσίπουρο, μας κέρασαν πάβλοβα, εκπληκτική, τιραμισού θεϊκό, ενώ στο γαλακτομπούρεκο είχαμε όλη την καλή διάθεση, αλλά ενώ η καρδιά έλεγε ναι, το στομάχι επέμενε κατηγορηματικά όχι.
Ο Λογαριασμός ιδιαίτερα τσουχτερός, καθώς πήραμε πολλά πιάτα. Τα άξιζε? Κατηγορηματικά και ξεκάθαρα ναι. Προσωπικά με εντυπωσίασε και με κέρδισε. Σαφώς όταν ξανά πάω θα πάρω λιγότερα πιάτα, και σίγουρα, για κάποιον που θέλει να το επισκεφθεί, δεν είναι ένα φτηνό μαγαζί, αλλά η ποιότητα και η γεύση σίγουρα θα τον ανταμείψει. Κλείνοντας, πέρασα πολύ ωραία, και οι άνθρωποι στην εξυπηρέτηση συνέβαλαν σημαντικά σε αυτό. Είναι κάτι που σχολιάζω πάντα στα μέρη εστίασης που επισκέπτομαι, και κρίνοντας ότι το κάθε τι αν είναι επιτυχημένο, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από αυτή την επιτυχία. Και η επιτυχία τους είναι δεδομένη.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
Μακριά από μίση και πάθη, τηλεοράσεις, προσωπικές προβολές, social media και ό,τι άλλο είναι in για να ασχολούμαστε αυτή την εποχή, η επιλογή μου να διοργανώσω ένα επαγγελματικό γεύμα με θαλασσινά, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, και με συγκεκριμένες προδιαγραφές, με οδήγησε στη Μπόμπενα.
Για μένα προσωπικά, για αυτό που είχα στο μυαλό μου και για τους στόχους που μου είχαν ανατεθεί, μπορώ να δώσω με άνεση τα εύσημα τόσο για το φαγητό, όσο και για την εξυπηρέτηση. Location εύκολο, ουσιαστικά από τον κεντρικό ανεβαίνοντας είναι στα αριστερά σου κάπου μεταξύ πρώτου και δεύτερου παράλληλου. Το google maps μπορεί να σε βοηθήσει αν έχεις κάνει upgrade αλλιώς σε βλέπω Καισαριανή μέσω Αχλαδοκάμπου. Χώρος, μικρός, οικείος, ζεστός, νησιώτικος, με μια ψεύτικη βουκαμβίλια που σε έχει ήδη ταξιδέψει στην Πάρο, και ας ρίχνει έξω χιόνι.
Εξυπηρέτηση: καταρχήν άνθρωποι επαγγελματίες με διάθεση, που θέλουν να προτείνουν ιδέες, λύσεις και επιλογές για ένα επιτυχημένο επαγγελματικό γεύμα, για να πάει καλά. Και ξέρουν πώς να πάει καλά. Από την τηλεφωνική επικοινωνία, ήμουν σίγουρη ότι θα τα βρούμε. Καθ’ όλη τη διάρκεια ήταν από πάνω μας, να μας σερβίρουν και να μας φέρουν ό,τι άλλο χρειαζόμαστε. Εκτίμησα την ειλικρίνεια και ευθύτητα του ιδιοκτήτη ότι δεν υπάρχουν μεγάλα ψάρια διαθέσιμα, λόγω καιρού.
Και συνεχίζω…
Δοκιμάσαμε πολλά πιάτα, οπότε φεύγοντας σχηματίσαμε μια ιδιαίτερα ολοκληρωμένη άποψη, και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μελλοντικές επισκέψεις. Ξεκινώντας από τις σαλάτες, με κέρδισαν και οι δυο, όμως στα σημεία με κέρδισε εκείνη με το κινέζικο λάχανο, νουντλς και ξηρούς καρπούς. Στην αρχή μας σέρβιραν διάφορα ψωμάκια, λευκό, μαύρο, σίκαλης, ελιές και ταραμοσαλάτα πασπαλισμένη με αυγοτάραχο, που ανέβασε κατά πολύ τον πήχη, για τα επόμενα. Το χταπόδι με τη φάβα, πρωτίστως βρασμένο και μετά ψημένο, συνέχισε να ανεβάζει τη διάθεση και την περιέργεια για το τι θα επακολουθήσει. Το μπαρμπούνι σαβόρο είναι μαγειρεμένο με μια διαφορετική τεχνική, το οποίο ήταν γευστικό, σωστά αλατισμένο, που στο τέλος δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για το κυρίως πιάτο. Τα μύδια ήταν πολύ καλά, ωραίο το ζουμάκι τους, αλλά ελαφρώς αλμυρά.
Και πάμε στο κυρίως….
Καραβιδομακαρονάδα για οκτώ άτομα. Καραβίδες μεγάλες, με μπόλικο κρέας, μαγειρεμένες εξαιρετικά. Τα ζυμαρικά, έχοντας πάρει το ζουμί της καραβίδας, και όντας βρασμένα όσο πρέπει, πρόσφεραν ένα πιάτο εκπληκτικό, που λόγω κατάστασης δεν μπορούσαμε να φάμε και τα τσόφλια! Μετά από όλο αυτό το φαγητό, το κρασί και το τσίπουρο, μας κέρασαν πάβλοβα, εκπληκτική, τιραμισού θεϊκό, ενώ στο γαλακτομπούρεκο είχαμε όλη την καλή διάθεση, αλλά ενώ η καρδιά έλεγε ναι, το στομάχι επέμενε κατηγορηματικά όχι.
Ο Λογαριασμός ιδιαίτερα τσουχτερός, καθώς πήραμε πολλά πιάτα. Τα άξιζε? Κατηγορηματικά και ξεκάθαρα ναι. Προσωπικά με εντυπωσίασε και με κέρδισε. Σαφώς όταν ξανά πάω θα πάρω λιγότερα πιάτα, και σίγουρα, για κάποιον που θέλει να το επισκεφθεί, δεν είναι ένα φτηνό μαγαζί, αλλά η ποιότητα και η γεύση σίγουρα θα τον ανταμείψει. Κλείνοντας, πέρασα πολύ ωραία, και οι άνθρωποι στην εξυπηρέτηση συνέβαλαν σημαντικά σε αυτό. Είναι κάτι που σχολιάζω πάντα στα μέρη εστίασης που επισκέπτομαι, και κρίνοντας ότι το κάθε τι αν είναι επιτυχημένο, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από αυτή την επιτυχία. Και η επιτυχία τους είναι δεδομένη.