Όταν ακούς τη λέξη Bounty τι σου έρχεται στο μυαλό; Η σοκολάτα με γέμιση καρύδας ίσως;;; Στη Δραπετσώνα είναι το πιο in place στον τομέα της εστίασης! Μια πολύ έξυπνη επιχειρηματική κίνηση από τον Γαβριηλίδη. Θα μου πειτε τώρα ποιος είναι ο Γαβριηλίδης. Θα σας πω πως έχω μετρήσει τουλάχιστον 4 φούρνους του στα όρια Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Το πιο πρόσφατο Bounty, βρίσκεται δίπλα σε έναν εξ αυτών,πολύ κοντά στο λιμάνι του Πειραιά. Είναι σε μια πλατεία και μαζί με 2 σουβλατζίδικα, τις ημέρες με καλό καιρό, γεμίζουν όλα.
Πρόκειται για all day σημείο, για καφέ και ποτό, στην δική μας περίπτωση μας ρώτησαν τι επιθυμούσαμε. Μπορείτε να πίειτε απλώς τον καφέ σας, έχει καλή ποικιλία στο φαγητό του, προσφέρει και brunch που δεν έχω δοκιμάσει. Έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και όντως είναι σημείο αναφοράς για τη Δραπετσώνα που δεν λες ότι προσφέρει πολλές επιλογές πέραν των σουβλατζίδικων.
Ο χώρος είναι πεντακάθαρος, άνετος και τηρούν τα μέτρα covid. Μοντέρνα τραπεζοκαθίσματα (ξύλινα και μεταλλικά), νομίζω υπάρχουν και καναπέδες. Υπάρχει αρκετό ξύλο στον χώρο, χωρίς να κουράζει όμως. Ξύλινος είναι και ο κατάλογος τους. Τα σκεύη τους είναι όμορφα, χωρίς να έχουν φθαρεί. Σε ατομική συσκευασία θα βρείτε χαρτοπετσέτα, αλάτι και πιπέρι. Αν έχετε παιδιά, η πλατεία είναι ιδανική ώστε να τα αφήσετε λίγο να παίξουν.
Η εξυπηρέτηση είναι κάθε φορά ευγενέστατη και άμεση. Κάνουν ότι ακριβώς χρειάζεται ώστε να μην γίνουν φορτικοί και να διευκολύνουν την παραμονή σας στο κατάστημα. Νομίζω πως ακόμη και οι σερβιτόροι εργάζονται σε ευχάριστο κλίμα, φήμες λένε πως η εργοδοσία τους ανταμοίβει σωστά για τις υπηρεσίες τους.
Έχω κάνει 5-6 επισκέψεις μέσα σε έναν χρόνο και τολμώ να πω πως κάθε φορά μένω αρκετά ικανοποιημένος. Θα αναφέρω τα περισσότερα πιάτα που έχω δοκιμάσει κατά καιρούς:
– Μοτσαρελίνια τοματίνια, στα 4.5 ευρώ. Κίτρινα και κόκκινα τοματίνια με πέστο βασιλικού και κουκουνάρι. Στα υπόλοιπα υλικά, αρκετή ρόκα που χρωματίζει ακόμη περισσότερο το πιάτο. Ποσότητα κανονικής σαλάτας, με φρεσκότατα και ζουμερά υλικά. Η αγαπημένη επιλογή!
– Σκορδόψωμα, στα 3 ευρώ. Αρωματισμένο ψωμί με σκόρδο και παρμεζάνα. Η πρασινάδα από το πέστο μπορεί να μην σας γεμίσει το μάτι, πρόκειται όμως για ένα νόστιμο και χαλαρό ορεκτικό. 6 καλές φέτες ψωμιού χωρίς να έχουν “ποτίσει” υπερβολικά από το σκόρδο. Το τυρί τόσο όσο χρειάζεται ώστε να μην γίνει μονότονο στη γεύση αντί των υπολοίπων υλικών.
– Σαγανάκι κανταΐφι, στα 5 ευρώ. Τιτανοτεράστια μερίδα, ικανοποιεί 4 άτομα. Οπτικά είναι ακριβώς όπως ένα γλυκό γαλακτομπούρεκο. Η σως μελιού εδώ το γλυκίζει αρκετά, ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό από όσο θα ήθελα. Κατά την άποψή μου χρειάζεται κάποιο λευκό αλμυρό τυρί όπως η φέτα, μιας και παρατήρησα μόνο κίτρινα τυριά.
– Κροκέτες τυριού με αρωματικά βότανα και τσάτνεϊ τομάτας, στα 4.5 ευρώ. 5 μπαμπάτσικες, φουσκωτές μπάλες τυριών, χρυσαφένιες! Χωρίς ίχνος λαδίλας, κρατσανιστές. Καλή γέμιση, όχι πολύ αλμυρή, διακριτικό τσάτνεϊ, δεν υπερκαλύπτει. Μου άρεσαν αρκετά!
– Πατάτες τηγανιτές με αυγά. Κανονικότατη μερίδα, με 3 αυγά μάτια να καλύπτουν τις νόστιμες τηγανιτές πατάτες. Κάτι λείπει όμως ώστε να ομορφύνει το πιάτο. Κάποιο μπαχαρικό, κάποιο υλικό … Σίγουρα κάτι πρέπει να προσθέσουν. Εγώ χρησιμοποίησα το τριμμένο τυρί των ζυμαρικών και κάπως βελτίωσα τη γεύση.
– Σαλάτα superfood, στα 8 ευρώ. Αποξηραμένα φρούτα, τυρί κότατζ, βινεγκρέτ μελιού, γλάσο ροδιού και ξηρούς καρπούς. Πληθωρική όπως και όλα τα πιάτα τους. Αν θυμάμαι καλά υπήρχαν δαμάσκηνα, βερύκοκα, καρύδια και κουκουνάρι. Φρέσκα υλικά, γλυκιά γεύση, πολύ καλό value for money.
– Ταλιατέλες με σάλτσα μπολονέζ, στα 7.5 ευρώ. Τεράστια μερίδα αλλά δεν μου άρεσε. Ανάλατη, με στεγνό κιμά πάρα το ότι ήταν μεγάλη η ποσότητα του. Δυστυχώς, ούτε το τυρί που πρόσθεσα έσωσε την κατάσταση. Ίσως το μόνο πιάτο που δεν με έχει ικανοποιήσει.
– Πένες καρμπονάρα με καπνιστή πανσέτα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, στα 7.5 ευρώ. Καλούτσικο ψήσιμο στα ζυμαρικά, το αλλαντικό σε ικανοποιητική ποσότητα και η σάλτσα τόση όση πρέπει. Δεν κολυμπάει στο πιάτο, δεν είναι αρκετά νερουλή. Τα φλέικς παρμεζάνας στην κορυφή του πιάτου, τα βρήκα διακοσμητικά.
– Ριζότο tartuffo με φρέσκα μανιτάρια και θυμάρι, στα 8 ευρώ. Την πρώτη φορά μας είχε ενθουσιάσει τόσο με την μεστή του γεύση και τα αρώματα του, όσο και με την τιμή του. Στην πρόσφατη επίσκεψη μας δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο. Τα μανιτάρια παρέπεμπαν σε γεύση “νοσοκομειακού” επιπέδου, σα να ήταν παραβρασμένα υπερβολικά. Αφαιρέθηκαν από το πιάτο χωρίς δεύτερη σκέψη. Ίσως ήταν μια κακή μέρα τους.
– Πίτσα. Έχω δοκιμάσει 3-4 διαφορετικούς συνδυασμούς. Σε οβάλ σχήμα, γευστικότατη, με καλή αναλογία ζυμαριού.Απο τα δυνατά χαρτιά τους,ανταγωνίζονται στα ίσα πιο φημισμένα μαγαζιά. Στην περίοδο της καραντίνας είχα ενθουσιαστεί μόλις τη δοκίμασα. Η τελευταία που δοκίμασα ήταν με τρούφα και μανιτάρια, εξαιρετική γεύση και πλούσια αρώματα. Τρως και δεν σταματάς.
Τέλος, τα γλυκά.
-Προφιτερόλ, στα 6 ευρώ. Φρεσκότατα choux, θα ήθελα ελαφρώς περισσότερη
γέμιση. Η σοκολάτα που τα περιέλουζε ήταν μεστή. Ευτυχώς δεν ήταν παχύρευστη,ούτε άφηνε αίσθηση πικρίλας. Έξυπνη προσθήκη το πουράκι Caprice. Καλύπτει άνετα 2 άτομα.
– Oreo, στα 6 ευρώ. Κρέμα μπισκότο Oreo και σως αλμυρής καραμέλας. Εντυπωσιακό, πλούσιο, για τους λάτρεις της σοκολάτας. Με παρέπεμψε σε εποχές Applebee’s! Κάτι από Death by Chocolate. 2 τεράστια soft cookies περικλείουν ανάμεσα τους το γευστικό παγωτό cookies n’ cream.
Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω τα burgers του και τα κρεατικά του. Νομίζω πως δεν θα αργήσει η στιγμή να κάνω γευστικές δοκιμές και στα υπόλοιπα πιάτα! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα στους κατοίκους των κοντινών περιοχών!
To Bounty ήρθε στη ζωή της Δραπετσώνας, λίγο μετά την πρώτη καραντίνα κάπου εκεί αρχές Ιουνίου του 2020. Τολμηρή κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τους κατοίκους της γύρω περιοχής. Κάθε βράδυ του καλοκαιριού που περνούσα από μπροστά το έβλεπα γεμάτο και σίγουρα αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο.
Ένα βράδυ πήγα με την παρέα μου και έτσι έχω άποψη για τον χώρο και την εξυπηρέτηση από κοντά, αλλά δεν μπορώ καθόλου να θυμηθώ τι είχαμε δοκιμάσει γευστικά και για αυτό σίγουρα δε φταίει το μαγαζί, αλλά το ότι είχα απορροφηθεί στη σοβαρή συζήτηση μας.
Ήρθε όμως το ντελίβερι για να μας λύσει όλες τις απορίες.
Ο χώρος του είναι μεγάλος και εσωτερικά και εξωτερικά. Είναι all day μαγαζί και αυτό φαίνεται με την πρώτη ματιά. Ίσως να το έχω αναφέρει και παλαιότερα θα προτιμούσα σε τέτοια μαγαζιά να υπάρχει ένας διαχωρισμός σε όσους πίνουν καφέ και σε όσους τρώνε.
Το ξύλο κυριαρχεί και οι αποχρώσεις είναι σε αυτό το ύφος. Αποστάσεις και μέτρα τηρούνταν.
Για την εξυπηρέτηση θα πω ότι δεν είχαμε ιδιαίτερες εκπλήξεις θετικές ή αρνητικές. Θυμάμαι ότι είχε υπάρξει κάποιο κέρασμα στο τέλος. Με τα τωρινά δεδομένα όσον αφορά στη διανομή, ο άνθρωπος που ήρθε ήταν ευγενέστατος και οι χρόνοι τους άψογοι. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η συσκευασία των προϊόντων ήταν υποδειγματική, με χάρτινες σακούλες που διατηρούσαν τη θερμοκρασία αλλά και δεν επιβάρυναν το περιβάλλον.
To μενού έχει μεγάλη ποικιλία και μου είχαν κινήσει το ενδιαφέρον κάτι όμορφες φωτογραφίες στα social media τους. Ένα μεσημέρι που δύο άτομα πεινούσαμε αρκετά και ψάχναμε κάτι διαφορετικό να φάμε το επιλέξαμε και πραγματικά ενθουσιάστηκα τόσο που δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση.
Πήραμε :
-Σαλάτα σίζαρς μεγάλη ποσότητα υλικών με σως τόση όση να μην υπερκαλύπτει τις υπόλοιπες γεύσεις, το κοτόπουλο ψημένο ιδανικά. 7,50ευρώ.
-Σκορδόψωμο 4 μεγάλες φέτες από χωριάτικο ψωμί, με ένα μείγμα βουτύρου, μυρωδικών, παρμεζάνας και το σκόρδο να ακούγεται αρκετά. 3ευρώ.
-Πίτσα με κρέμα γάλακτος, pasta τρούφας, μανιτάρια φρέσκα, σχοινόπρασο, γκούντα και μοτσαρέλα. Συνδυασμός πολύ νόστιμος και ιδανικός, εάν αγαπάτε όσο εγώ τα μανιτάρια. Σε οβάλ σχήμα, με ένα ζυμάρι, όχι πολύ λεπτό, αλλά τραγανό όσο πρέπει, λόγος για να ξαναπαραγγείλω άμεσα. 10 ευρώ.
Οι τιμές τους είναι τίμιες για όσα προσφέρει! Ίσως να θεωρηθούν αρκετά τα 10ευρώ για μια πίτσα, αλλά για το είδος και την ποιότητα τα βρίσκω μια χαρά.
Έχει αρκετές επιλογές σε μερίδες κρεατικών, ριζότο και μακαρονάδες, που θα ήθελα να δοκιμάσω στο μέλλον, για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, πάντως ότι φάγαμε ήταν σε πολύ καλό επίπεδο.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
Όταν ακούς τη λέξη Bounty τι σου έρχεται στο μυαλό; Η σοκολάτα με γέμιση καρύδας ίσως;;; Στη Δραπετσώνα είναι το πιο in place στον τομέα της εστίασης! Μια πολύ έξυπνη επιχειρηματική κίνηση από τον Γαβριηλίδη. Θα μου πειτε τώρα ποιος είναι ο Γαβριηλίδης. Θα σας πω πως έχω μετρήσει τουλάχιστον 4 φούρνους του στα όρια Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Το πιο πρόσφατο Bounty, βρίσκεται δίπλα σε έναν εξ αυτών,πολύ κοντά στο λιμάνι του Πειραιά. Είναι σε μια πλατεία και μαζί με 2 σουβλατζίδικα, τις ημέρες με καλό καιρό, γεμίζουν όλα.
Πρόκειται για all day σημείο, για καφέ και ποτό, στην δική μας περίπτωση μας ρώτησαν τι επιθυμούσαμε. Μπορείτε να πίειτε απλώς τον καφέ σας, έχει καλή ποικιλία στο φαγητό του, προσφέρει και brunch που δεν έχω δοκιμάσει. Έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και όντως είναι σημείο αναφοράς για τη Δραπετσώνα που δεν λες ότι προσφέρει πολλές επιλογές πέραν των σουβλατζίδικων.
Ο χώρος είναι πεντακάθαρος, άνετος και τηρούν τα μέτρα covid. Μοντέρνα τραπεζοκαθίσματα (ξύλινα και μεταλλικά), νομίζω υπάρχουν και καναπέδες. Υπάρχει αρκετό ξύλο στον χώρο, χωρίς να κουράζει όμως. Ξύλινος είναι και ο κατάλογος τους. Τα σκεύη τους είναι όμορφα, χωρίς να έχουν φθαρεί. Σε ατομική συσκευασία θα βρείτε χαρτοπετσέτα, αλάτι και πιπέρι. Αν έχετε παιδιά, η πλατεία είναι ιδανική ώστε να τα αφήσετε λίγο να παίξουν.
Η εξυπηρέτηση είναι κάθε φορά ευγενέστατη και άμεση. Κάνουν ότι ακριβώς χρειάζεται ώστε να μην γίνουν φορτικοί και να διευκολύνουν την παραμονή σας στο κατάστημα. Νομίζω πως ακόμη και οι σερβιτόροι εργάζονται σε ευχάριστο κλίμα, φήμες λένε πως η εργοδοσία τους ανταμοίβει σωστά για τις υπηρεσίες τους.
Έχω κάνει 5-6 επισκέψεις μέσα σε έναν χρόνο και τολμώ να πω πως κάθε φορά μένω αρκετά ικανοποιημένος. Θα αναφέρω τα περισσότερα πιάτα που έχω δοκιμάσει κατά καιρούς:
– Μοτσαρελίνια τοματίνια, στα 4.5 ευρώ. Κίτρινα και κόκκινα τοματίνια με πέστο βασιλικού και κουκουνάρι. Στα υπόλοιπα υλικά, αρκετή ρόκα που χρωματίζει ακόμη περισσότερο το πιάτο. Ποσότητα κανονικής σαλάτας, με φρεσκότατα και ζουμερά υλικά. Η αγαπημένη επιλογή!
– Σκορδόψωμα, στα 3 ευρώ. Αρωματισμένο ψωμί με σκόρδο και παρμεζάνα. Η πρασινάδα από το πέστο μπορεί να μην σας γεμίσει το μάτι, πρόκειται όμως για ένα νόστιμο και χαλαρό ορεκτικό. 6 καλές φέτες ψωμιού χωρίς να έχουν “ποτίσει” υπερβολικά από το σκόρδο. Το τυρί τόσο όσο χρειάζεται ώστε να μην γίνει μονότονο στη γεύση αντί των υπολοίπων υλικών.
– Σαγανάκι κανταΐφι, στα 5 ευρώ. Τιτανοτεράστια μερίδα, ικανοποιεί 4 άτομα. Οπτικά είναι ακριβώς όπως ένα γλυκό γαλακτομπούρεκο. Η σως μελιού εδώ το γλυκίζει αρκετά, ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό από όσο θα ήθελα. Κατά την άποψή μου χρειάζεται κάποιο λευκό αλμυρό τυρί όπως η φέτα, μιας και παρατήρησα μόνο κίτρινα τυριά.
– Κροκέτες τυριού με αρωματικά βότανα και τσάτνεϊ τομάτας, στα 4.5 ευρώ. 5 μπαμπάτσικες, φουσκωτές μπάλες τυριών, χρυσαφένιες! Χωρίς ίχνος λαδίλας, κρατσανιστές. Καλή γέμιση, όχι πολύ αλμυρή, διακριτικό τσάτνεϊ, δεν υπερκαλύπτει. Μου άρεσαν αρκετά!
– Πατάτες τηγανιτές με αυγά. Κανονικότατη μερίδα, με 3 αυγά μάτια να καλύπτουν τις νόστιμες τηγανιτές πατάτες. Κάτι λείπει όμως ώστε να ομορφύνει το πιάτο. Κάποιο μπαχαρικό, κάποιο υλικό … Σίγουρα κάτι πρέπει να προσθέσουν. Εγώ χρησιμοποίησα το τριμμένο τυρί των ζυμαρικών και κάπως βελτίωσα τη γεύση.
– Σαλάτα superfood, στα 8 ευρώ. Αποξηραμένα φρούτα, τυρί κότατζ, βινεγκρέτ μελιού, γλάσο ροδιού και ξηρούς καρπούς. Πληθωρική όπως και όλα τα πιάτα τους. Αν θυμάμαι καλά υπήρχαν δαμάσκηνα, βερύκοκα, καρύδια και κουκουνάρι. Φρέσκα υλικά, γλυκιά γεύση, πολύ καλό value for money.
– Ταλιατέλες με σάλτσα μπολονέζ, στα 7.5 ευρώ. Τεράστια μερίδα αλλά δεν μου άρεσε. Ανάλατη, με στεγνό κιμά πάρα το ότι ήταν μεγάλη η ποσότητα του. Δυστυχώς, ούτε το τυρί που πρόσθεσα έσωσε την κατάσταση. Ίσως το μόνο πιάτο που δεν με έχει ικανοποιήσει.
– Πένες καρμπονάρα με καπνιστή πανσέτα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, στα 7.5 ευρώ. Καλούτσικο ψήσιμο στα ζυμαρικά, το αλλαντικό σε ικανοποιητική ποσότητα και η σάλτσα τόση όση πρέπει. Δεν κολυμπάει στο πιάτο, δεν είναι αρκετά νερουλή. Τα φλέικς παρμεζάνας στην κορυφή του πιάτου, τα βρήκα διακοσμητικά.
– Ριζότο tartuffo με φρέσκα μανιτάρια και θυμάρι, στα 8 ευρώ. Την πρώτη φορά μας είχε ενθουσιάσει τόσο με την μεστή του γεύση και τα αρώματα του, όσο και με την τιμή του. Στην πρόσφατη επίσκεψη μας δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο. Τα μανιτάρια παρέπεμπαν σε γεύση “νοσοκομειακού” επιπέδου, σα να ήταν παραβρασμένα υπερβολικά. Αφαιρέθηκαν από το πιάτο χωρίς δεύτερη σκέψη. Ίσως ήταν μια κακή μέρα τους.
– Πίτσα. Έχω δοκιμάσει 3-4 διαφορετικούς συνδυασμούς. Σε οβάλ σχήμα, γευστικότατη, με καλή αναλογία ζυμαριού.Απο τα δυνατά χαρτιά τους,ανταγωνίζονται στα ίσα πιο φημισμένα μαγαζιά. Στην περίοδο της καραντίνας είχα ενθουσιαστεί μόλις τη δοκίμασα. Η τελευταία που δοκίμασα ήταν με τρούφα και μανιτάρια, εξαιρετική γεύση και πλούσια αρώματα. Τρως και δεν σταματάς.
Τέλος, τα γλυκά.
-Προφιτερόλ, στα 6 ευρώ. Φρεσκότατα choux, θα ήθελα ελαφρώς περισσότερη
γέμιση. Η σοκολάτα που τα περιέλουζε ήταν μεστή. Ευτυχώς δεν ήταν παχύρευστη,ούτε άφηνε αίσθηση πικρίλας. Έξυπνη προσθήκη το πουράκι Caprice. Καλύπτει άνετα 2 άτομα.
– Oreo, στα 6 ευρώ. Κρέμα μπισκότο Oreo και σως αλμυρής καραμέλας. Εντυπωσιακό, πλούσιο, για τους λάτρεις της σοκολάτας. Με παρέπεμψε σε εποχές Applebee’s! Κάτι από Death by Chocolate. 2 τεράστια soft cookies περικλείουν ανάμεσα τους το γευστικό παγωτό cookies n’ cream.
Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω τα burgers του και τα κρεατικά του. Νομίζω πως δεν θα αργήσει η στιγμή να κάνω γευστικές δοκιμές και στα υπόλοιπα πιάτα! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα στους κατοίκους των κοντινών περιοχών!
Είμαστε τακτικότατοι θαμώνες οικογενειακώς!
To Bounty ήρθε στη ζωή της Δραπετσώνας, λίγο μετά την πρώτη καραντίνα κάπου εκεί αρχές Ιουνίου του 2020. Τολμηρή κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τους κατοίκους της γύρω περιοχής. Κάθε βράδυ του καλοκαιριού που περνούσα από μπροστά το έβλεπα γεμάτο και σίγουρα αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο.
Ένα βράδυ πήγα με την παρέα μου και έτσι έχω άποψη για τον χώρο και την εξυπηρέτηση από κοντά, αλλά δεν μπορώ καθόλου να θυμηθώ τι είχαμε δοκιμάσει γευστικά και για αυτό σίγουρα δε φταίει το μαγαζί, αλλά το ότι είχα απορροφηθεί στη σοβαρή συζήτηση μας.
Ήρθε όμως το ντελίβερι για να μας λύσει όλες τις απορίες.
Ο χώρος του είναι μεγάλος και εσωτερικά και εξωτερικά. Είναι all day μαγαζί και αυτό φαίνεται με την πρώτη ματιά. Ίσως να το έχω αναφέρει και παλαιότερα θα προτιμούσα σε τέτοια μαγαζιά να υπάρχει ένας διαχωρισμός σε όσους πίνουν καφέ και σε όσους τρώνε.
Το ξύλο κυριαρχεί και οι αποχρώσεις είναι σε αυτό το ύφος. Αποστάσεις και μέτρα τηρούνταν.
Για την εξυπηρέτηση θα πω ότι δεν είχαμε ιδιαίτερες εκπλήξεις θετικές ή αρνητικές. Θυμάμαι ότι είχε υπάρξει κάποιο κέρασμα στο τέλος. Με τα τωρινά δεδομένα όσον αφορά στη διανομή, ο άνθρωπος που ήρθε ήταν ευγενέστατος και οι χρόνοι τους άψογοι. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η συσκευασία των προϊόντων ήταν υποδειγματική, με χάρτινες σακούλες που διατηρούσαν τη θερμοκρασία αλλά και δεν επιβάρυναν το περιβάλλον.
To μενού έχει μεγάλη ποικιλία και μου είχαν κινήσει το ενδιαφέρον κάτι όμορφες φωτογραφίες στα social media τους. Ένα μεσημέρι που δύο άτομα πεινούσαμε αρκετά και ψάχναμε κάτι διαφορετικό να φάμε το επιλέξαμε και πραγματικά ενθουσιάστηκα τόσο που δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση.
Πήραμε :
-Σαλάτα σίζαρς μεγάλη ποσότητα υλικών με σως τόση όση να μην υπερκαλύπτει τις υπόλοιπες γεύσεις, το κοτόπουλο ψημένο ιδανικά. 7,50ευρώ.
-Σκορδόψωμο 4 μεγάλες φέτες από χωριάτικο ψωμί, με ένα μείγμα βουτύρου, μυρωδικών, παρμεζάνας και το σκόρδο να ακούγεται αρκετά. 3ευρώ.
-Πίτσα με κρέμα γάλακτος, pasta τρούφας, μανιτάρια φρέσκα, σχοινόπρασο, γκούντα και μοτσαρέλα. Συνδυασμός πολύ νόστιμος και ιδανικός, εάν αγαπάτε όσο εγώ τα μανιτάρια. Σε οβάλ σχήμα, με ένα ζυμάρι, όχι πολύ λεπτό, αλλά τραγανό όσο πρέπει, λόγος για να ξαναπαραγγείλω άμεσα. 10 ευρώ.
Οι τιμές τους είναι τίμιες για όσα προσφέρει! Ίσως να θεωρηθούν αρκετά τα 10ευρώ για μια πίτσα, αλλά για το είδος και την ποιότητα τα βρίσκω μια χαρά.
Έχει αρκετές επιλογές σε μερίδες κρεατικών, ριζότο και μακαρονάδες, που θα ήθελα να δοκιμάσω στο μέλλον, για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, πάντως ότι φάγαμε ήταν σε πολύ καλό επίπεδο.