All day bar restaurant, σε υπέροχο σημείο της πόλης, που κατά γενική ομολογία έχει κλέψει καρδιές.
Σωστή διαχείριση χώρου, άψογο service, μουσική καλοκαιρινή με πολλά events κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του, θέα για να ερωτευτείς και προσωπικό που δουλεύει χαμογελαστά και αυστηρά επαγγελματικά, έτσι ώστε να είναι συνέχεια δίπλα σου ότι και να χρειαστείς.
Δεν θα θεωρηθεί υπερβολή αν πούμε ότι μετά τον ‘’Isalo’’ το χάος ή άντε, ελάχιστες επιλογές στην πόλη για να καλυφθείς σε ότι και αν ζητήσεις.
Το προτιμώ για brunch ή για γευστικά cocktails το βράδυ.
Από τα καλύτερα πιάτα του τα poached eggs. Χορταστικά, με πλούσια γεύση, αρκετά αρώματα από το κάρδαμο και το chives, δύο υφών μπέικον και νόστιμη κρέμα παρμεζάνας. Σπας τα αυγά –δεν έχω πετύχει φορά που να έχουν βγει λάθος- χύνεται ο κρόκος στο κουλούρι της βάσης και με την πρώτη μπουκιά γεύεσαι κάτι εξαιρετικό. Μόνο μια από τις φορές, ξέφυγε το μπέικον στο ψήσιμο και έτυχε στο πιάτο του γκρινιάρη.
Croque madame συνήθως για την κυρία της παρέας. Φέτος δοκιμάσαμε μια version της κλασσικής συνταγής, κλασσικά με το αυγό στην κορυφή σαν γυναικείο καπέλο αλλά εξτραδάκι τη σάλτσα μορνέ μια παραλλαγή της κλασσικής μπεσαμέλ. Πιο πλούσια γεύση θα έλεγα, με το προζυμένιο ψωμί στη βάση να το αναδεικνύει περισσότερο.
Basque manana και εδώ βάση από crispy προζυμένιο ψωμί, δροσιά από avocado sauce και τριμμένη ντομάτα, αλμύρα όση χρειάζεται από ελληνικό προσούτο και ένα αυγό μάτι πάνω – πάνω, που όταν σπάσει ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη γεύση.
Bao με πανέ γαρίδες, μια μπουκιά που μετά την έκρηξη του δαγκώματος, γεμίζει το στόμα σου με αρώματα από τον κόλιανδρο, το avocado και τη λεμονάτη μαγιονέζα.
Tacos carne asada, ελαφρά πικάντικα και τόσο όσο όξινα, με την κλασσική ψιλοκομμένη σαλάτα (pico de gallo) και μια αισθησιακή verde sauce για το έξτρα της υπόθεσης.
Τα φετινά του cocktails χρειάζονται λίγο ψάξιμο παραπάνω, αφού τα μπιχλιμπίδια της κορυφής (ζελεδάκια κλπ) είναι αρκετά παιδικά για ένα δυνατό σε γεύση σύνολο.
Επιπλέον στα cocktails με ρούμι ή βότκα καλύπτει το εκάστοτε συνοδευτικό το αλκοόλ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το zombie.
Στο μενού του εστιατορίου θα βρεις υπέροχα πιάτα, κάποιες επιλογές από pizza αλλά και εξαιρετικά sushi.
Οι τιμές θα μπορούσαν να είναι ελαφρά έως σε κάποια πιάτα χοντρά, χαμηλότερες. Σίγουρα σε αποζημιώνει το VFM αλλά δεν είσαι ούτε στο Capri ούτε στο Kotor ούτε στην Τενερίφη.
Αξίζει να πας στον ‘’Isalo’’ θα περάσεις τέλεια, θα γευτείς πιάτα που δεν τα έχεις δοκιμάσει αλλού στην πόλη και θα φύγεις σίγουρα ευχαριστημένος, μπορεί και ερωτευμένος!
O ‘’Isalos’’ είναι αυτό που λέει το όνομα του. Ένα όμορφο club, by the beach. Σε στρατηγικό σημείο της παραλίας του Βόλου, με εσοχή στη θάλασσα, ωραία μουσικά ακούσματα, άνεση, υπέροχο ηλιοβασίλεμα, ποικιλία στον κόσμο που το επισκέπτεται, καλά και καθαρά ποτά αλλά και ωραίες γεύσεις στο brunch του.
Διότι ως τέτοιο θα το κρίνω, μιας και δεν πρόκαμα να δοκιμάσω το κανονικό φαγητό του.
Κάθισα βράδυ και απόλαυσα εξαιρετικό zombie (3 διαφορετικά rum συν falernum, όπως το αυθεντικό του bar ‘’Don The Beachcomber’’), υπέροχο Koh Samui (πάλι με rum και επίγευση πικραμύγδαλο και passion fruit), αλλά και θαυμάσιο Backflip (βάση η βότκα και απίθανη επίγευση από κυδώνι). Από τα moctails, τη νέα μόδα των μαγαζιών (παλιά είχαμε μόνο fruit punch) τις εντυπώσεις κέρδισε το Virgin Paloma, μια Paloma δηλαδή χωρίς tequila και σωστή δόση grapefruit. Η διαφωνία μου εδώ, έγκειται μόνο στο εξής: Είναι δυνατόν, ποτό το οποίο οι Μεξικάνοι το έχουν για συνοδευτικό του φαγητού, εμείς και αρκετοί ακόμη στην Ευρώπη, να το πίνουμε 24/7; Τροφή για σκέψη.
Φοβερό το ευρύχωρο τραπέζι πάνω στην άμμο -ζητήθηκε με την κράτηση καθότι περιορισμένα- ωραίες οι καρέκλες και οι ομπρέλες με βάση το μπαμπού, ωραίες ξαπλώστρες – poof, αλλά και διακριτικές σπαστές πολυθρόνες, χαριτωμένα διακοσμητικά φυτά, σανίδες του surf και η άμμος στα πόδια μας, μαζί με το κύμα. Εξαιρετικό σκηνικό, σε μια πόλη πού έχει αξιοποιήσει λίγες από τις δυνατότητές της.
Η όλη βραδινή διακόσμηση με τον διακριτικό φωτισμό, την ανοιγόμενη οροφή, το μακρόστενο πολύβουο bar, με κάλυψαν απόλυτα.
Κάθισα πρωί και απόλαυσα αρωματικό καφέ συνοδεία εξαιρετικής panna cotta dulcey με αφράτη λευκή σοκολάτα. Μ’ άρεσε η γαλλική ομελέτα, με γραβιέρα τόση όση, σχοινόπρασο και κυρίαρχο το crispy bacon. Αλλά και τα benedict eggs ,σωστά ποσαρισμένα με γευστική hollandaise sauce, αρώματα prosciutto, και δροσερή σαλάτα.
Υπερπαραγωγή τα sandwich, τόσο το club, όσο και το Cuban με την πίκλα αγγούρι να το απογειώνει.
Αδύναμα αρκετά τα pancakes του, θέλουν πολύ δουλειά ακόμη, μιας και υπολείπονται σε γεύση αλλά και φαντασία, με τη ζύμη να μοιάζει έτοιμη. Εξαίρεση αποτελεί το αλμυρό pancake με αυγό, bacon, τυρί και maple syrup που τελικά πάει με όλα. Κάτι ξέρουν οι φίλοι μας από το US. Συνδυασμός εξιτάρει τους γευστικούς κάλυκες.
Ο πάνω χώρος ειδικά τα μπροστινά τραπεζοκαθίσματα χρήζουν μιας κάποιας ανακαίνισης, μιας και βγάζουν τη φθορά του χρόνου αλλά και της αλμύρας.
Η εξυπηρέτηση εκπλήσσει ευχάριστα. Παρότι ηλιακά κυμαίνεται χαμηλά, δείχνει εμπειρία και βαδίζει σε επαγγελματικά μονοπάτια, εξυπηρετώντας ευχάριστα τον πελάτη.
Οι τιμές στα περισσότερα cocktail, είναι Αθηνών, που δικαιολογείται βέβαια από την ποιότητα που έχουν, στα υπόλοιπα κυμαίνονται σε πολύ λογικά πλαίσια.
Συνοψίζοντας, ο ‘’Isalos’’ αποτελεί ένα στέκι το οποίο από τη στιγμή που ανοίγει εποχιακά, μέχρι τη στιγμή που κλείνει, αποτελεί key point της πόλης.
Θεωρώ ότι και όλο το χρόνο να ήταν ανοιχτό, θα συνέχιζε να αποτελεί σημείο αναφοράς.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
All day bar restaurant, σε υπέροχο σημείο της πόλης, που κατά γενική ομολογία έχει κλέψει καρδιές.
Σωστή διαχείριση χώρου, άψογο service, μουσική καλοκαιρινή με πολλά events κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του, θέα για να ερωτευτείς και προσωπικό που δουλεύει χαμογελαστά και αυστηρά επαγγελματικά, έτσι ώστε να είναι συνέχεια δίπλα σου ότι και να χρειαστείς.
Δεν θα θεωρηθεί υπερβολή αν πούμε ότι μετά τον ‘’Isalo’’ το χάος ή άντε, ελάχιστες επιλογές στην πόλη για να καλυφθείς σε ότι και αν ζητήσεις.
Το προτιμώ για brunch ή για γευστικά cocktails το βράδυ.
Από τα καλύτερα πιάτα του τα poached eggs. Χορταστικά, με πλούσια γεύση, αρκετά αρώματα από το κάρδαμο και το chives, δύο υφών μπέικον και νόστιμη κρέμα παρμεζάνας. Σπας τα αυγά –δεν έχω πετύχει φορά που να έχουν βγει λάθος- χύνεται ο κρόκος στο κουλούρι της βάσης και με την πρώτη μπουκιά γεύεσαι κάτι εξαιρετικό. Μόνο μια από τις φορές, ξέφυγε το μπέικον στο ψήσιμο και έτυχε στο πιάτο του γκρινιάρη.
Croque madame συνήθως για την κυρία της παρέας. Φέτος δοκιμάσαμε μια version της κλασσικής συνταγής, κλασσικά με το αυγό στην κορυφή σαν γυναικείο καπέλο αλλά εξτραδάκι τη σάλτσα μορνέ μια παραλλαγή της κλασσικής μπεσαμέλ. Πιο πλούσια γεύση θα έλεγα, με το προζυμένιο ψωμί στη βάση να το αναδεικνύει περισσότερο.
Basque manana και εδώ βάση από crispy προζυμένιο ψωμί, δροσιά από avocado sauce και τριμμένη ντομάτα, αλμύρα όση χρειάζεται από ελληνικό προσούτο και ένα αυγό μάτι πάνω – πάνω, που όταν σπάσει ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη γεύση.
Bao με πανέ γαρίδες, μια μπουκιά που μετά την έκρηξη του δαγκώματος, γεμίζει το στόμα σου με αρώματα από τον κόλιανδρο, το avocado και τη λεμονάτη μαγιονέζα.
Tacos carne asada, ελαφρά πικάντικα και τόσο όσο όξινα, με την κλασσική ψιλοκομμένη σαλάτα (pico de gallo) και μια αισθησιακή verde sauce για το έξτρα της υπόθεσης.
Τα φετινά του cocktails χρειάζονται λίγο ψάξιμο παραπάνω, αφού τα μπιχλιμπίδια της κορυφής (ζελεδάκια κλπ) είναι αρκετά παιδικά για ένα δυνατό σε γεύση σύνολο.
Επιπλέον στα cocktails με ρούμι ή βότκα καλύπτει το εκάστοτε συνοδευτικό το αλκοόλ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το zombie.
Στο μενού του εστιατορίου θα βρεις υπέροχα πιάτα, κάποιες επιλογές από pizza αλλά και εξαιρετικά sushi.
Οι τιμές θα μπορούσαν να είναι ελαφρά έως σε κάποια πιάτα χοντρά, χαμηλότερες. Σίγουρα σε αποζημιώνει το VFM αλλά δεν είσαι ούτε στο Capri ούτε στο Kotor ούτε στην Τενερίφη.
Αξίζει να πας στον ‘’Isalo’’ θα περάσεις τέλεια, θα γευτείς πιάτα που δεν τα έχεις δοκιμάσει αλλού στην πόλη και θα φύγεις σίγουρα ευχαριστημένος, μπορεί και ερωτευμένος!
O ‘’Isalos’’ είναι αυτό που λέει το όνομα του. Ένα όμορφο club, by the beach. Σε στρατηγικό σημείο της παραλίας του Βόλου, με εσοχή στη θάλασσα, ωραία μουσικά ακούσματα, άνεση, υπέροχο ηλιοβασίλεμα, ποικιλία στον κόσμο που το επισκέπτεται, καλά και καθαρά ποτά αλλά και ωραίες γεύσεις στο brunch του.
Διότι ως τέτοιο θα το κρίνω, μιας και δεν πρόκαμα να δοκιμάσω το κανονικό φαγητό του.
Κάθισα βράδυ και απόλαυσα εξαιρετικό zombie (3 διαφορετικά rum συν falernum, όπως το αυθεντικό του bar ‘’Don The Beachcomber’’), υπέροχο Koh Samui (πάλι με rum και επίγευση πικραμύγδαλο και passion fruit), αλλά και θαυμάσιο Backflip (βάση η βότκα και απίθανη επίγευση από κυδώνι). Από τα moctails, τη νέα μόδα των μαγαζιών (παλιά είχαμε μόνο fruit punch) τις εντυπώσεις κέρδισε το Virgin Paloma, μια Paloma δηλαδή χωρίς tequila και σωστή δόση grapefruit. Η διαφωνία μου εδώ, έγκειται μόνο στο εξής: Είναι δυνατόν, ποτό το οποίο οι Μεξικάνοι το έχουν για συνοδευτικό του φαγητού, εμείς και αρκετοί ακόμη στην Ευρώπη, να το πίνουμε 24/7; Τροφή για σκέψη.
Φοβερό το ευρύχωρο τραπέζι πάνω στην άμμο -ζητήθηκε με την κράτηση καθότι περιορισμένα- ωραίες οι καρέκλες και οι ομπρέλες με βάση το μπαμπού, ωραίες ξαπλώστρες – poof, αλλά και διακριτικές σπαστές πολυθρόνες, χαριτωμένα διακοσμητικά φυτά, σανίδες του surf και η άμμος στα πόδια μας, μαζί με το κύμα. Εξαιρετικό σκηνικό, σε μια πόλη πού έχει αξιοποιήσει λίγες από τις δυνατότητές της.
Η όλη βραδινή διακόσμηση με τον διακριτικό φωτισμό, την ανοιγόμενη οροφή, το μακρόστενο πολύβουο bar, με κάλυψαν απόλυτα.
Κάθισα πρωί και απόλαυσα αρωματικό καφέ συνοδεία εξαιρετικής panna cotta dulcey με αφράτη λευκή σοκολάτα. Μ’ άρεσε η γαλλική ομελέτα, με γραβιέρα τόση όση, σχοινόπρασο και κυρίαρχο το crispy bacon. Αλλά και τα benedict eggs ,σωστά ποσαρισμένα με γευστική hollandaise sauce, αρώματα prosciutto, και δροσερή σαλάτα.
Υπερπαραγωγή τα sandwich, τόσο το club, όσο και το Cuban με την πίκλα αγγούρι να το απογειώνει.
Αδύναμα αρκετά τα pancakes του, θέλουν πολύ δουλειά ακόμη, μιας και υπολείπονται σε γεύση αλλά και φαντασία, με τη ζύμη να μοιάζει έτοιμη. Εξαίρεση αποτελεί το αλμυρό pancake με αυγό, bacon, τυρί και maple syrup που τελικά πάει με όλα. Κάτι ξέρουν οι φίλοι μας από το US. Συνδυασμός εξιτάρει τους γευστικούς κάλυκες.
Ο πάνω χώρος ειδικά τα μπροστινά τραπεζοκαθίσματα χρήζουν μιας κάποιας ανακαίνισης, μιας και βγάζουν τη φθορά του χρόνου αλλά και της αλμύρας.
Η εξυπηρέτηση εκπλήσσει ευχάριστα. Παρότι ηλιακά κυμαίνεται χαμηλά, δείχνει εμπειρία και βαδίζει σε επαγγελματικά μονοπάτια, εξυπηρετώντας ευχάριστα τον πελάτη.
Οι τιμές στα περισσότερα cocktail, είναι Αθηνών, που δικαιολογείται βέβαια από την ποιότητα που έχουν, στα υπόλοιπα κυμαίνονται σε πολύ λογικά πλαίσια.
Συνοψίζοντας, ο ‘’Isalos’’ αποτελεί ένα στέκι το οποίο από τη στιγμή που ανοίγει εποχιακά, μέχρι τη στιγμή που κλείνει, αποτελεί key point της πόλης.
Θεωρώ ότι και όλο το χρόνο να ήταν ανοιχτό, θα συνέχιζε να αποτελεί σημείο αναφοράς.
Σκέψου το Πρόεδρε, σκέψου το.