Έχεις δοκιμάσει νόστιμο, τραγανό, μαλακό εσωτερικά, σωστά καρυκευμένο τηγανητό κοτόπουλο; Που το βλέπεις και σου τρέχουν τα σάλια; Που γράφεις τις θερμίδες του στα παλιά σου τα παπούτσια, για να μην πω τίποτα πιο άκομψο; Πού αναθεματίζεις που δε μένεις Πειραιά ή Κυψέλη; Ναι; Άρα πήγες ήδη στο Jackaroo.
Δεν πήγες στο Jackaroo; Τότε φίλε μου ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι δοκίμασες νόστιμο, τραγανό, μαλακό εσωτερικά, σωστά καρυκευμένο τηγανητό κοτόπουλο και σε προτρέπω να τρέξεις να το δοκιμάσεις. Βγαίνει και σε spicy εκδοχή, αλλά προσοχή, δεν είναι λίγο καυτερό, είναι να πάρεις φωτιά. Συνοδεύεται από αγιολί τόσο δροσερό και τόσο ταιριαστό που θα πάθεις πλάκα (παρήγγειλε ένα επιπλέον και θα με θυμηθείς).
Φυσικά, θα πάρεις και τις υπέροχες τηγανητές πατάτες του. Γενναία μερίδα, τέρμα τραγανές και εύγεστες. Αυτά τα υγιεινά τύπου φρέσκες πατάτες κομμένες στο χέρι ξέχασέ τα. Εδώ προσφέρουν junk, αλλά στο μεγαλείο του.
Αυτό λοιπόν το θεϊκό τηγανητό κοτόπουλο το βάζουν μέσα σε buns, σε σάντουιτς, σε megaσάντουιτς, σε brioche. Προσωπικά το προτιμώ σκέτο. Μόνο του. Γιατί μπορεί. Υπάρχει και η επιλογή beefbuns, αλλά εδώ έρχομαι αντιμέτωπη με το αιώνιο πρόβλημά μου. Όταν βρίσκω κάτι που λατρεύω σε ένα μαγαζί, δε δύναμαι να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Οπότε αν θες να διαλέξεις μοσχάρι, ξα σου, που λένε και στην Κρήτη. Δοκίμασε κι έλα πες μου κι εμένα, γιατί εγώ θα παραγγέλνω τηγανητό κοτόπουλο μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Θα πας εκεί με το αμόρε για έξοδο; Σαφώς όχι. Λίγα τραπέζια για τα οποία σφάζονται κοπέλια ή delivery (συνεργάζεται με τις γνωστές πλατφόρμες). Φοβάσαι μην πανιάσει είτε το κοτόπουλο είτε οι πατάτες μέχρι να έρθουν σπίτι; Ούτε καν. Απορίας άξιο, αλλά όσες φορές παραγγείλαμε, ήρθαν καυτά και τραγανά.
Εξυπηρέτηση; Γραμμή παραγωγής είναι ουσιαστικά, αλλά δουλεύει σαν καλολαδωμένη μηχανή. Ευγενικοί οι υπάλληλοι, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις καθαρά λόγω όγκου δουλειάς, οι ποσότητες που ζητούνται (και βγαίνουν) είναι ν με ν→+∞.
Τιμές; Πολύ οικονομικές.
Ο ιδιοκτήτης προφανώς έχει απίστευτους γευστικούς κάλυκες και προχωρημένες επιχειρηματικές ιδέες. Αλλιώς δεν εξηγείται ότι το δεύτερο «παιδάκι» του είναι ακόμα καλύτερο από το πρώτο και γίνεται χαμούλης με οτιδήποτε και αν καταπιαστεί. Πρώτο του «παιδάκι» διευκρινίζω ότι ήταν το Μπαρ Μπεε Κιου, το οποίο έπεσε ποιοτικά από τη στιγμή που το πούλησε, προσωπική μου γνώμη.
JACKAROO λοιπόν. Ξεκίνησε από Πειραιά (Σωτήρος Διός), συνεχίζει Κυψέλη (Φωκίωνος Νέγρη) και ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ να ανοίξει το τρίτο του ΝέουΚόσμου (Φραντζή και Καλλιρόης), προχωρούν οι εργασίες.
Κρυμμένο διαμαντάκι του Πειραιά κάποτε, ευρύτατα γνωστό πλέον. Με δύο λέξεις: ΝΑ ΠΑΣ!
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
Έχεις δοκιμάσει νόστιμο, τραγανό, μαλακό εσωτερικά, σωστά καρυκευμένο τηγανητό κοτόπουλο; Που το βλέπεις και σου τρέχουν τα σάλια; Που γράφεις τις θερμίδες του στα παλιά σου τα παπούτσια, για να μην πω τίποτα πιο άκομψο; Πού αναθεματίζεις που δε μένεις Πειραιά ή Κυψέλη; Ναι; Άρα πήγες ήδη στο Jackaroo.
Δεν πήγες στο Jackaroo; Τότε φίλε μου ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι δοκίμασες νόστιμο, τραγανό, μαλακό εσωτερικά, σωστά καρυκευμένο τηγανητό κοτόπουλο και σε προτρέπω να τρέξεις να το δοκιμάσεις. Βγαίνει και σε spicy εκδοχή, αλλά προσοχή, δεν είναι λίγο καυτερό, είναι να πάρεις φωτιά. Συνοδεύεται από αγιολί τόσο δροσερό και τόσο ταιριαστό που θα πάθεις πλάκα (παρήγγειλε ένα επιπλέον και θα με θυμηθείς).
Φυσικά, θα πάρεις και τις υπέροχες τηγανητές πατάτες του. Γενναία μερίδα, τέρμα τραγανές και εύγεστες. Αυτά τα υγιεινά τύπου φρέσκες πατάτες κομμένες στο χέρι ξέχασέ τα. Εδώ προσφέρουν junk, αλλά στο μεγαλείο του.
Αυτό λοιπόν το θεϊκό τηγανητό κοτόπουλο το βάζουν μέσα σε buns, σε σάντουιτς, σε mega σάντουιτς, σε brioche. Προσωπικά το προτιμώ σκέτο. Μόνο του. Γιατί μπορεί. Υπάρχει και η επιλογή beef buns, αλλά εδώ έρχομαι αντιμέτωπη με το αιώνιο πρόβλημά μου. Όταν βρίσκω κάτι που λατρεύω σε ένα μαγαζί, δε δύναμαι να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Οπότε αν θες να διαλέξεις μοσχάρι, ξα σου, που λένε και στην Κρήτη. Δοκίμασε κι έλα πες μου κι εμένα, γιατί εγώ θα παραγγέλνω τηγανητό κοτόπουλο μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Θα πας εκεί με το αμόρε για έξοδο; Σαφώς όχι. Λίγα τραπέζια για τα οποία σφάζονται κοπέλια ή delivery (συνεργάζεται με τις γνωστές πλατφόρμες). Φοβάσαι μην πανιάσει είτε το κοτόπουλο είτε οι πατάτες μέχρι να έρθουν σπίτι; Ούτε καν. Απορίας άξιο, αλλά όσες φορές παραγγείλαμε, ήρθαν καυτά και τραγανά.
Εξυπηρέτηση; Γραμμή παραγωγής είναι ουσιαστικά, αλλά δουλεύει σαν καλολαδωμένη μηχανή. Ευγενικοί οι υπάλληλοι, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις καθαρά λόγω όγκου δουλειάς, οι ποσότητες που ζητούνται (και βγαίνουν) είναι ν με ν→+∞.
Τιμές; Πολύ οικονομικές.
Ο ιδιοκτήτης προφανώς έχει απίστευτους γευστικούς κάλυκες και προχωρημένες επιχειρηματικές ιδέες. Αλλιώς δεν εξηγείται ότι το δεύτερο «παιδάκι» του είναι ακόμα καλύτερο από το πρώτο και γίνεται χαμούλης με οτιδήποτε και αν καταπιαστεί. Πρώτο του «παιδάκι» διευκρινίζω ότι ήταν το Μπαρ Μπεε Κιου, το οποίο έπεσε ποιοτικά από τη στιγμή που το πούλησε, προσωπική μου γνώμη.
JACKAROO λοιπόν. Ξεκίνησε από Πειραιά (Σωτήρος Διός), συνεχίζει Κυψέλη (Φωκίωνος Νέγρη) και ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ να ανοίξει το τρίτο του Νέου Κόσμου (Φραντζή και Καλλιρόης), προχωρούν οι εργασίες.
Κρυμμένο διαμαντάκι του Πειραιά κάποτε, ευρύτατα γνωστό πλέον. Με δύο λέξεις: ΝΑ ΠΑΣ!