Ουδέν κακόν αμιγές καλού και τούμπαλιν. Μόνο έτσι μπορεί κανείς να περιγράψει την κατάσταση. Από τη στιγμή που η εστίαση είναι κλειστή, το delivery, ή κατά Μπαμπινιώτη τροφοδιανομή, είναι ο μόνος τρόπος να κρατάμε επαφή με τα αγαπημένα μας στέκια και φαγάδικα. Βρέθηκα σήμερα στην περιοχή του Κολωνακίου, απόλυτα νόμιμη και με όλα τα εποχικά συμπράγκαλα μαζί μου, μάσκες και γάντια, και αποφάσισα να κάνω take away από το αγαπημένο μου Nakama. Ο λόγος που το προτίμησα για sushi είναι γιατί έχω φάει πολλές φορές, έχω κάνει άπειρα επαγγελματικά τραπέζια και δεν ήθελα στην παρούσα φάση να πειραματιστώ από άλλο sushi μαγαζί.
Ο χώρος είναι μικρός σχετικά, χωράει 6-7 τραπέζια, μικροσκοπικά βέβαια, αλλά είναι το ύφος αυτών των μαγαζιών, οπότε δεν περιμένεις κάτι διαφορετικό. Το καλοκαίρι που έφαγα είχαμε κάνει κράτηση γιατί διαφορετικά δε βρίσκαμε τραπέζι. Λόγω πανδημίας, ο εξωτερικός χώρος με τις αποστάσεις που έπρεπε να τηρηθούν, δεν μπορούσε να φιλοξενήσει πολλά τραπέζια.
Η εξυπηρέτηση είναι πάντα ευγενική και επαγγελματική, χωρίς εξάρσεις και υφέσεις. Την τελευταία φορά που έφαγα, όλοι ήταν ευγενικοί, όπως και η κοπέλα που με εξυπηρέτησε στη διαδικασία του take away. Ήταν χαμογελαστή και ευγενική, με ρώτησε αν θέλω τα καθιερωμένα chopsticks, και μου παρέδωσε τη χάρτινη σακούλα με την παραγγελία καθώς και το νέο μενού.
Στα της παραγγελίας, αυτή τη φορά δοκίμασα τα εξής
– Salmon maki roll, αποτελούμενα από 8 τεμάχια. Είναι το κλασσικό ρολό με σολομό. Δεν είναι κάτι το πολύ φοβερό. Εγώ θα το χαρακτήριζα σαν μία εισαγωγή στο sushi.
– Salmon teriyaki roll, 8 τεμάχια. Αυτό είναι ρολό με surimi καβουριού, αβοκάντο, τυλιγμένο με καψαλισμένο σολομό και teriyaki sauce. Πολύ καλό, ειδικά αν σας αρέσει το αβοκάντο. Ωραίο στη γεύση, ευχάριστο και ελαφρύ.
– Sunrise roll, τα οποία ανήκουν στα Νakama rolls, αποτελούμενα από 8 τεμάχια. Περιέχουν αβοκάντο και σπαράγγια, κρέμα τυριού και από πάνω έχουν ολόκληρο κομμάτι σολομού με μαγιονέζα καυτερή και ένα διακριτικό ξύσμα από λεμόνι. Ιδιαίτερα, γιατί τα σπαράγγια τους προσδίδουν μια διαφορετική γεύση, ενώ η μαγιονέζα είναι ήπια καυτερή, οπότε δε θα σας ενοχλήσει.
Για όλα αυτά πλήρωσα 16 ευρώ, ποσό αρκετά ικανοποιητικό θα έλεγα.
Τι κρατάω από όλο αυτό?
1. Μια καλή γεύση από sushi
2. Υψηλό value for money.
Και όπως λέει και ο Βρεττός σε ένα λαϊκό του άσμα
Και κάτι ακόμη…
Είναι μια περίοδος ανατρεπτική, ριζική και απαιτητική. Πάντα θα υπάρχουν όμως ευκαιρίες. Όταν ένα μαγαζί αποφασίζει να κάνει delivery ή take away, είναι μια εναλλακτική για να κρατήσει ζωντανή την επιχείρηση του. Ας αξιοποιήσουν λοιπόν αυτόν τον τρόπο για μια καλύτερη διαφήμιση. Το Νakama το κάνει και με μεγάλη επιτυχία. Έχω φάει πολλές φορές και παρατήρησα ότι ακόμα και το take away δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από το dine in. Με την πρώτη ευκαιρία θα το ξανά επισκεφθώ, γιατί σαν άνθρωπος μπορεί να μου αρέσει το καλό φαγητό και να είναι το βασικό κριτήριο για να επισκεφθώ ένα μέρος εστίασης, παίζουν όμως ένα σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου και άλλες παράμετροι όπως η εξυπηρέτηση και το value for money.
Εννοείται θα ξανά πάω με την πρώτη ευκαιρία
Δεν εννοείται πότε θα είναι αυτή….
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
Ουδέν κακόν αμιγές καλού και τούμπαλιν. Μόνο έτσι μπορεί κανείς να περιγράψει την κατάσταση. Από τη στιγμή που η εστίαση είναι κλειστή, το delivery, ή κατά Μπαμπινιώτη τροφοδιανομή, είναι ο μόνος τρόπος να κρατάμε επαφή με τα αγαπημένα μας στέκια και φαγάδικα. Βρέθηκα σήμερα στην περιοχή του Κολωνακίου, απόλυτα νόμιμη και με όλα τα εποχικά συμπράγκαλα μαζί μου, μάσκες και γάντια, και αποφάσισα να κάνω take away από το αγαπημένο μου Nakama. Ο λόγος που το προτίμησα για sushi είναι γιατί έχω φάει πολλές φορές, έχω κάνει άπειρα επαγγελματικά τραπέζια και δεν ήθελα στην παρούσα φάση να πειραματιστώ από άλλο sushi μαγαζί.
Ο χώρος είναι μικρός σχετικά, χωράει 6-7 τραπέζια, μικροσκοπικά βέβαια, αλλά είναι το ύφος αυτών των μαγαζιών, οπότε δεν περιμένεις κάτι διαφορετικό. Το καλοκαίρι που έφαγα είχαμε κάνει κράτηση γιατί διαφορετικά δε βρίσκαμε τραπέζι. Λόγω πανδημίας, ο εξωτερικός χώρος με τις αποστάσεις που έπρεπε να τηρηθούν, δεν μπορούσε να φιλοξενήσει πολλά τραπέζια.
Η εξυπηρέτηση είναι πάντα ευγενική και επαγγελματική, χωρίς εξάρσεις και υφέσεις. Την τελευταία φορά που έφαγα, όλοι ήταν ευγενικοί, όπως και η κοπέλα που με εξυπηρέτησε στη διαδικασία του take away. Ήταν χαμογελαστή και ευγενική, με ρώτησε αν θέλω τα καθιερωμένα chopsticks, και μου παρέδωσε τη χάρτινη σακούλα με την παραγγελία καθώς και το νέο μενού.
Στα της παραγγελίας, αυτή τη φορά δοκίμασα τα εξής
– Salmon maki roll, αποτελούμενα από 8 τεμάχια. Είναι το κλασσικό ρολό με σολομό. Δεν είναι κάτι το πολύ φοβερό. Εγώ θα το χαρακτήριζα σαν μία εισαγωγή στο sushi.
– Salmon teriyaki roll, 8 τεμάχια. Αυτό είναι ρολό με surimi καβουριού, αβοκάντο, τυλιγμένο με καψαλισμένο σολομό και teriyaki sauce. Πολύ καλό, ειδικά αν σας αρέσει το αβοκάντο. Ωραίο στη γεύση, ευχάριστο και ελαφρύ.
– Sunrise roll, τα οποία ανήκουν στα Νakama rolls, αποτελούμενα από 8 τεμάχια. Περιέχουν αβοκάντο και σπαράγγια, κρέμα τυριού και από πάνω έχουν ολόκληρο κομμάτι σολομού με μαγιονέζα καυτερή και ένα διακριτικό ξύσμα από λεμόνι. Ιδιαίτερα, γιατί τα σπαράγγια τους προσδίδουν μια διαφορετική γεύση, ενώ η μαγιονέζα είναι ήπια καυτερή, οπότε δε θα σας ενοχλήσει.
Για όλα αυτά πλήρωσα 16 ευρώ, ποσό αρκετά ικανοποιητικό θα έλεγα.
Τι κρατάω από όλο αυτό?
1. Μια καλή γεύση από sushi
2. Υψηλό value for money.
Και όπως λέει και ο Βρεττός σε ένα λαϊκό του άσμα
Και κάτι ακόμη…
Είναι μια περίοδος ανατρεπτική, ριζική και απαιτητική. Πάντα θα υπάρχουν όμως ευκαιρίες. Όταν ένα μαγαζί αποφασίζει να κάνει delivery ή take away, είναι μια εναλλακτική για να κρατήσει ζωντανή την επιχείρηση του. Ας αξιοποιήσουν λοιπόν αυτόν τον τρόπο για μια καλύτερη διαφήμιση. Το Νakama το κάνει και με μεγάλη επιτυχία. Έχω φάει πολλές φορές και παρατήρησα ότι ακόμα και το take away δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από το dine in. Με την πρώτη ευκαιρία θα το ξανά επισκεφθώ, γιατί σαν άνθρωπος μπορεί να μου αρέσει το καλό φαγητό και να είναι το βασικό κριτήριο για να επισκεφθώ ένα μέρος εστίασης, παίζουν όμως ένα σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου και άλλες παράμετροι όπως η εξυπηρέτηση και το value for money.
Εννοείται θα ξανά πάω με την πρώτη ευκαιρία
Δεν εννοείται πότε θα είναι αυτή….