Υπάρχουν κάποια μαγαζιά στα οποία θέλω πολύ να πάω και πάντα μένουν πιο πίσω,συνηθως γιατί δεν κάνουν κρατήσεις και η εύρεση τραπεζιού είναι δύσκολη .
Μια τέτοια περίπτωση ήταν το ραφικι, αρνούμαι να περιμενω στην αναμονή για ένα τραπέζι.
Μια Κυριακή μεσημέρι, την ώρα που συνήθως θα πάμε για brunch 13.30, φτάσαμε τρία άτομα στο ραφικι και βρήκαμε κυριολεκτικά το τελευταίο τραπέζι.
Ο χώρος εξωτερικά σε έναν μικρό πεζόδρομο, λίγο στριμωχτα μεν, αλλά όχι ενοχλητικά.
Τα τραπέζια μικρά ούτως ώστε να πρέπει να φας το ένα πιάτο για να περάσεις στο επόμενο.
Η λογική τους είναι μεζεδάκια στη μέση για να τα μοιραστεί η παρέα.
Η εξυπηρέτηση χωρίς προβλήματα, ευχάριστη και όχι απλά διεκπεραιωτικη, με σωστούς χρόνους.
Αφού ήπιαμε την πρώτη μπύρα παραγγείλαμε:
-ταρταρ μπακαλιάρου με πουρέ παντζάρι και λάδι βασιλικού (7.5€) απόλυτα ταιριαστά τα υλικά του πιάτου σωστή η οξύτητα.
-πεινιρλί με τσορίθο Δράμας, τυρια, κονφι πιπεριάς και καραμελωμενα κρεμμύδια (8€) η ζύμη του ήταν εξαιρετική!
-χοιρινο ψαρονέφρι με πολεντα και αγιολι λιαστης ντομάτας (10€) χορταστικό πιάτο , ουσιαστικά μπορεί να επιλεγεί ως κυρίως!
-ζυμαρικα casarecce με φασκόμηλο, πάστα τρουφας και τυρί κρέμα (8€) σωστά βρασμένα τα ζυμαρικά,άχαστος ο συνδυασμός!
-αραντσινι γεμιστά με μους φέτας, ψητά τοματίνια και λάδι μυρωδικών(9€) πληθωρικό πιάτο που προτείνεται ανεπιφύλακτα για ορεκτικό!
Όλα του τα πιάτα ήταν αρκετά καλά και το σημαντικότερο τους πλεονέκτημα είναι ότι το value for money είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα!
Δώσαμε με δύο μπύρες και ένα αναψυκτικό συμπεριλαμβανομένων των tips 19€ το άτομο!
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
Υπάρχουν κάποια μαγαζιά στα οποία θέλω πολύ να πάω και πάντα μένουν πιο πίσω,συνηθως γιατί δεν κάνουν κρατήσεις και η εύρεση τραπεζιού είναι δύσκολη .
Μια τέτοια περίπτωση ήταν το ραφικι, αρνούμαι να περιμενω στην αναμονή για ένα τραπέζι.
Μια Κυριακή μεσημέρι, την ώρα που συνήθως θα πάμε για brunch 13.30, φτάσαμε τρία άτομα στο ραφικι και βρήκαμε κυριολεκτικά το τελευταίο τραπέζι.
Ο χώρος εξωτερικά σε έναν μικρό πεζόδρομο, λίγο στριμωχτα μεν, αλλά όχι ενοχλητικά.
Τα τραπέζια μικρά ούτως ώστε να πρέπει να φας το ένα πιάτο για να περάσεις στο επόμενο.
Η λογική τους είναι μεζεδάκια στη μέση για να τα μοιραστεί η παρέα.
Η εξυπηρέτηση χωρίς προβλήματα, ευχάριστη και όχι απλά διεκπεραιωτικη, με σωστούς χρόνους.
Αφού ήπιαμε την πρώτη μπύρα παραγγείλαμε:
-ταρταρ μπακαλιάρου με πουρέ παντζάρι και λάδι βασιλικού (7.5€) απόλυτα ταιριαστά τα υλικά του πιάτου σωστή η οξύτητα.
-πεινιρλί με τσορίθο Δράμας, τυρια, κονφι πιπεριάς και καραμελωμενα κρεμμύδια (8€) η ζύμη του ήταν εξαιρετική!
-χοιρινο ψαρονέφρι με πολεντα και αγιολι λιαστης ντομάτας (10€) χορταστικό πιάτο , ουσιαστικά μπορεί να επιλεγεί ως κυρίως!
-ζυμαρικα casarecce με φασκόμηλο, πάστα τρουφας και τυρί κρέμα (8€) σωστά βρασμένα τα ζυμαρικά,άχαστος ο συνδυασμός!
-αραντσινι γεμιστά με μους φέτας, ψητά τοματίνια και λάδι μυρωδικών(9€) πληθωρικό πιάτο που προτείνεται ανεπιφύλακτα για ορεκτικό!
Όλα του τα πιάτα ήταν αρκετά καλά και το σημαντικότερο τους πλεονέκτημα είναι ότι το value for money είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα!
Δώσαμε με δύο μπύρες και ένα αναψυκτικό συμπεριλαμβανομένων των tips 19€ το άτομο!