Dine in Athens και ευκαιρία για επίσκεψη σε κάποια εστιατόρια που έχουμε εδώ και καιρό στο στόχαστρο προς δοκιμή!
Βέβαια, τα φετινά μενού των περισσότερων εστιατορίων τολμώ να πω ότι δεν με κέρδισαν!
Όμως με τη γνωστή παρέα αποφασίσαμε να πάμε στο simul!
Το μενού έδειχνε αρκετά πλήρες!
Ας ξεκινήσουμε από τα “περιφερειακά” το παρκάρισμα στην περιοχή Πέμπτη στις 21.00 ήταν αρκετά εύκολο!
Ο χώρος του μαγαζιού περιποιημένος επαρκώς, με το σωστό φωτισμό, αποστάσεις στα τραπέζια ,ούτως ώστε να διατηρείται η ιδιωτικότητα, αλλά τίποτα που να μας ενθουσίασε.
Η εξυπηρέτηση είχε τα θεματάκια της και θα εξηγήσω τι μας ενόχλησε, δεν αλλάζονταν τα μαχαιροπίρουνα στην αλλαγή των πιάτων. Φάουλ ιδιαίτερα, όταν έπρεπε να φας σούπα και ορεκτικό με το ίδιο κουτάλι και σε ένα μενού που κόστιζε 60€ pp.
Κατά τα άλλα όταν κάτι δεν μας άρεσε στο μενού και ερωτηθήκαμε και το επικοινωνήσαμε!
Στα του μενού:
-brioche, αυγό ορτυκιού,αφρός πατάτα πράσο, χαβιάρι oscietra. Γευστικό ήταν ιδανικά αν συνδύαζες σε μια μπουκιά όλα τα υλικά.
-Μάγουλα σαλαχιού, Koji rice, furikake, βούτυρο, πράσο. Πληθωρικό πιάτο(στη γεύση).
-Ramen,ζωμός χοιρινού, καπνιστό χέλι, τερίνα χοιρινού. Πιάτο που δεν ταίριαξε καθόλου στους δικούς μου γευστικούς κάλυκες.
-κουνουπίδι, κρέμα καρμπονάρας, guanciale. Το πιάτο που αν και ήταν βαρύ ίσως μου άρεσε περισσότερο από όλα στη βραδιά. Και το μοναδικό που η ποσότητα ήταν τόσο όσο χρειαζόταν.
-Καρέ αρνιού, πράσινο curry. (Το main πιάτο) Ποσοτικά είχε ένα αρνίσιο παϊδακι με μια σως από πράσινο κάρυ, κατά γενική ομολογία των 4μας, τα δύο υλικά δεν ταίριαξαν καθόλου μεταξύ τους.
-ορτύκι με τραγανή πολέντα και peppercorn sauce. Εδώ είχαμε ένα πολύ ταιριαστό αποτέλεσμα και σαν γεύση αλλά και στις υφές που έβγαζε!
-παγωτό μανιτάρι,χώμα λευκής σοκολάτας, καφές. Δεν είχαμε γευτεί κάτι αντίστοιχο παρόλα αυτά ομόφωνα εισέπραξε θετικά σχόλια!(Ίσως το μόνο πιάτο της βραδιάς που θα θυμάμαι)
-Μηλόπιτα, παγωτό καραμέλα, tonka bean anglaise. Δεν είμαι η κατάλληλη να κρίνω το συγκεκριμένο γλυκό, καθώς τα γλυκά με φρούτα δεν είναι του γούστου μου. Παρόλα αυτά θα πω ότι ήταν μια καλή εκτέλεση!
Κλείσαμε με δύο διαφορετικές γλυκές μπουκιές με καρύδα και σοκολάτα! Τίμιες!
Δοκιμάσαμε άλλο ένα πιάτο εκτός του μενού, mac n cheese με αστακό, καλό πιάτο που και πάλι όμως δε θα μείνει στη μνήμη μου.
Το μενού κόστιζε 60€ , με ένα μπουκάλι κρασί,εμφιαλωμένο νερό και το επιπλέον πιάτο φτάσαμε στα 80€ pp
Overall θα πω ότι δε φάγαμε άσχημα αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα ξαναπήγαινα να δώσω δεύτερη ευκαιρία,κυρίως καθώς το budget μου δεν επιτρέπει πολλαπλές δοκιμές σε αυτό το κόστος. Με δυο λέξεις δε φάγαμε άσχημα, αλλά κυρίως λόγω vfm δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό που περίμεναμε!
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
Dine in Athens και ευκαιρία για επίσκεψη σε κάποια εστιατόρια που έχουμε εδώ και καιρό στο στόχαστρο προς δοκιμή!
Βέβαια, τα φετινά μενού των περισσότερων εστιατορίων τολμώ να πω ότι δεν με κέρδισαν!
Όμως με τη γνωστή παρέα αποφασίσαμε να πάμε στο simul!
Το μενού έδειχνε αρκετά πλήρες!
Ας ξεκινήσουμε από τα “περιφερειακά” το παρκάρισμα στην περιοχή Πέμπτη στις 21.00 ήταν αρκετά εύκολο!
Ο χώρος του μαγαζιού περιποιημένος επαρκώς, με το σωστό φωτισμό, αποστάσεις στα τραπέζια ,ούτως ώστε να διατηρείται η ιδιωτικότητα, αλλά τίποτα που να μας ενθουσίασε.
Η εξυπηρέτηση είχε τα θεματάκια της και θα εξηγήσω τι μας ενόχλησε, δεν αλλάζονταν τα μαχαιροπίρουνα στην αλλαγή των πιάτων. Φάουλ ιδιαίτερα, όταν έπρεπε να φας σούπα και ορεκτικό με το ίδιο κουτάλι και σε ένα μενού που κόστιζε 60€ pp.
Κατά τα άλλα όταν κάτι δεν μας άρεσε στο μενού και ερωτηθήκαμε και το επικοινωνήσαμε!
Στα του μενού:
-brioche, αυγό ορτυκιού,αφρός πατάτα πράσο, χαβιάρι oscietra. Γευστικό ήταν ιδανικά αν συνδύαζες σε μια μπουκιά όλα τα υλικά.
-Μάγουλα σαλαχιού, Koji rice, furikake, βούτυρο, πράσο. Πληθωρικό πιάτο(στη γεύση).
-Ramen,ζωμός χοιρινού, καπνιστό χέλι, τερίνα χοιρινού. Πιάτο που δεν ταίριαξε καθόλου στους δικούς μου γευστικούς κάλυκες.
-κουνουπίδι, κρέμα καρμπονάρας, guanciale. Το πιάτο που αν και ήταν βαρύ ίσως μου άρεσε περισσότερο από όλα στη βραδιά. Και το μοναδικό που η ποσότητα ήταν τόσο όσο χρειαζόταν.
-Καρέ αρνιού, πράσινο curry. (Το main πιάτο) Ποσοτικά είχε ένα αρνίσιο παϊδακι με μια σως από πράσινο κάρυ, κατά γενική ομολογία των 4μας, τα δύο υλικά δεν ταίριαξαν καθόλου μεταξύ τους.
-ορτύκι με τραγανή πολέντα και peppercorn sauce. Εδώ είχαμε ένα πολύ ταιριαστό αποτέλεσμα και σαν γεύση αλλά και στις υφές που έβγαζε!
-παγωτό μανιτάρι,χώμα λευκής σοκολάτας, καφές. Δεν είχαμε γευτεί κάτι αντίστοιχο παρόλα αυτά ομόφωνα εισέπραξε θετικά σχόλια!(Ίσως το μόνο πιάτο της βραδιάς που θα θυμάμαι)
-Μηλόπιτα, παγωτό καραμέλα, tonka bean anglaise. Δεν είμαι η κατάλληλη να κρίνω το συγκεκριμένο γλυκό, καθώς τα γλυκά με φρούτα δεν είναι του γούστου μου. Παρόλα αυτά θα πω ότι ήταν μια καλή εκτέλεση!
Κλείσαμε με δύο διαφορετικές γλυκές μπουκιές με καρύδα και σοκολάτα! Τίμιες!
Δοκιμάσαμε άλλο ένα πιάτο εκτός του μενού, mac n cheese με αστακό, καλό πιάτο που και πάλι όμως δε θα μείνει στη μνήμη μου.
Το μενού κόστιζε 60€ , με ένα μπουκάλι κρασί,εμφιαλωμένο νερό και το επιπλέον πιάτο φτάσαμε στα 80€ pp
Overall θα πω ότι δε φάγαμε άσχημα αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα ξαναπήγαινα να δώσω δεύτερη ευκαιρία,κυρίως καθώς το budget μου δεν επιτρέπει πολλαπλές δοκιμές σε αυτό το κόστος. Με δυο λέξεις δε φάγαμε άσχημα, αλλά κυρίως λόγω vfm δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό που περίμεναμε!