Τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν αυτόν τον Σεπτέμβριο κάνουν δύσκολη την, οποιαδήποτε, βόλτα για φαγητό (Είναι και η αγαπημένη μου εποχή).
Σάββατο βράδυ αργά, γύρω στις 10(με δεδομένο ότι τα μαγαζιά κλείνουν στις 12), αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το bbq τo οποίο βρίσκεται, σχετικά, κοντά στις περιοχές που κινούμαι παρόλα αυτά δεν είχε τύχει να το επισκεφτώ μέχρι τότε.
Από την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία έως την τελευταία στιγμή στο μαγαζί, η εξυπηρέτηση υπήρξε, πραγματικά, άψογη. Αντισηπτικά στο τραπέζι, σχολαστικός καθαρισμός του τραπεζιού που προοριζόταν για μας, θετική διάθεση, ευγενική ανταπόκριση. Το κέρασμα στο τέλος ήταν επαρκές και αρκετά γευστικό. Με λίγα λόγια με έκαναν να ανυπομονώ για την επόμενη φορά…
Ο χώρος, εξωτερικά, εκτείνεται σε ένα “μπαλκόνι” το οποίο είναι με τζαμαρία που “ανοιγοκλείνει” ανάλογα με τον καιρό και στον δίπλα ισόγειο χώρο (προφανώς λόγω των αποστάσεων που πρέπει να τηρούνται). Άνετα και μεγάλα τα τραπέζια.
Το ξύλο κυριαρχεί στο χώρο δίνοντάς του μια αίσθηση ζεστασιάς.
Η κάρτα του μενού είναι εκτενής με, αρκετά, σαφή προσανατολισμό στο κρέας. Υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα “βαλάντια”. Εμείς τη συγκεκριμένη μέρα είμαστε 3 άτομα και θέλαμε να κινηθούμε αρκετά οικονομικά.
Επιλέξαμε :
-πολίτικη σαλάτα με λάχανο, πορτοκάλι και μια πολύ νόστιμη σος, μου άρεσε πάρα πολύ και την προτείνω αν θέλετε να ξεφύγετε από τις κλασικές πρασινοσαλάτες.
-πατάτες τηγανιτές με τσένταρ και μπέικον, φρεσκοκομμένες, πιάτο που δε μπορεί να αποτύχει (το οποίο, όμως, θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει γιατί η ποικιλία που ακολούθησε περιελάμβανε αρκετές από αυτές).
-ποικιλία κρεατικών για 3 (21€),η οποία περιείχε δύο μπριζολάκια χοιρινά, κοτόπουλο πανέ σε στικς με σουσάμι, δύο μπιφτέκια (ίσως τα πιο νόστιμα που έχω φάει σε εστιατόριο) κι ένα λουκάνικο χωριάτικο, γεμιστό με τυρί και πιπεριές (πεντανόστιμο επίσης). Συνοδευόταν με αρκετές πατάτες και πίτες καλαμποκιού, το μόνο που έλειψε ήταν ένα μπολάκι με σος.
Οι επιλογές είναι πάρα πολλές στο μενού τους και σίγουρα θα ήθελα να επιστρέψω, ούτως ώστε να δοκιμάσω και τα ακριβότερα πιάτα. Συνειδητά δε γράφω τιμές, διότι το μενού τους είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο, οπότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά.
Αυτό που σημειώσαμε όλοι και αποτελεί θετικό σημείο είναι ότι ξέρουν να ψήσουν σωστά τα κρέατα.
Το κέρασμα στο τέλος ήταν 2 ταρτάκια ανά άτομο, φρέσκα και τραγανά, με κρέμα μιλφέιγ και κανέλα, που έκλεισε τέλεια το δείπνο μας. Να σημειώσω ότι αυτό το κέρασμα ήρθε, παρά το γεγονός ότι ο λογαριασμός μας δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλος.
Ήπιαμε 100ml οινόμελο και μία μπύρα Βεργίνα.
Ο λογαριασμός για εμάς βγήκε 12€ το άτομο φάγαμε καλά και σίγουρα μας δημιουργήθηκε η προσμονή να επιστρέψουμε.
Το παρκάρισμα στην περιοχή είναι αρκετά εύκολο.
Υ.γ. επί του πιεστηρίου, μία μέρα πριν ανέβει η κριτική αυτή ξαναδοκίμασα το συγκεκριμένο μαγαζί, και τολμώ να πω ότι τα μπέργκερ τους είναι από τα πιο αξιόλογα. Στον αντίποδα το ψαρονέφρι με τα μανιτάρια και το λάδι τρούφας με απογοήτευσε, βέβαια ,ο πουρές που το συνόδευε ήταν αρκετά αέρινος.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
Τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν αυτόν τον Σεπτέμβριο κάνουν δύσκολη την, οποιαδήποτε, βόλτα για φαγητό (Είναι και η αγαπημένη μου εποχή).
Σάββατο βράδυ αργά, γύρω στις 10(με δεδομένο ότι τα μαγαζιά κλείνουν στις 12), αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το bbq τo οποίο βρίσκεται, σχετικά, κοντά στις περιοχές που κινούμαι παρόλα αυτά δεν είχε τύχει να το επισκεφτώ μέχρι τότε.
Από την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία έως την τελευταία στιγμή στο μαγαζί, η εξυπηρέτηση υπήρξε, πραγματικά, άψογη. Αντισηπτικά στο τραπέζι, σχολαστικός καθαρισμός του τραπεζιού που προοριζόταν για μας, θετική διάθεση, ευγενική ανταπόκριση. Το κέρασμα στο τέλος ήταν επαρκές και αρκετά γευστικό. Με λίγα λόγια με έκαναν να ανυπομονώ για την επόμενη φορά…
Ο χώρος, εξωτερικά, εκτείνεται σε ένα “μπαλκόνι” το οποίο είναι με τζαμαρία που “ανοιγοκλείνει” ανάλογα με τον καιρό και στον δίπλα ισόγειο χώρο (προφανώς λόγω των αποστάσεων που πρέπει να τηρούνται). Άνετα και μεγάλα τα τραπέζια.
Το ξύλο κυριαρχεί στο χώρο δίνοντάς του μια αίσθηση ζεστασιάς.
Η κάρτα του μενού είναι εκτενής με, αρκετά, σαφή προσανατολισμό στο κρέας. Υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα “βαλάντια”. Εμείς τη συγκεκριμένη μέρα είμαστε 3 άτομα και θέλαμε να κινηθούμε αρκετά οικονομικά.
Επιλέξαμε :
-πολίτικη σαλάτα με λάχανο, πορτοκάλι και μια πολύ νόστιμη σος, μου άρεσε πάρα πολύ και την προτείνω αν θέλετε να ξεφύγετε από τις κλασικές πρασινοσαλάτες.
-πατάτες τηγανιτές με τσένταρ και μπέικον, φρεσκοκομμένες, πιάτο που δε μπορεί να αποτύχει (το οποίο, όμως, θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει γιατί η ποικιλία που ακολούθησε περιελάμβανε αρκετές από αυτές).
-ποικιλία κρεατικών για 3 (21€),η οποία περιείχε δύο μπριζολάκια χοιρινά, κοτόπουλο πανέ σε στικς με σουσάμι, δύο μπιφτέκια (ίσως τα πιο νόστιμα που έχω φάει σε εστιατόριο) κι ένα λουκάνικο χωριάτικο, γεμιστό με τυρί και πιπεριές (πεντανόστιμο επίσης). Συνοδευόταν με αρκετές πατάτες και πίτες καλαμποκιού, το μόνο που έλειψε ήταν ένα μπολάκι με σος.
Οι επιλογές είναι πάρα πολλές στο μενού τους και σίγουρα θα ήθελα να επιστρέψω, ούτως ώστε να δοκιμάσω και τα ακριβότερα πιάτα. Συνειδητά δε γράφω τιμές, διότι το μενού τους είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο, οπότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά.
Αυτό που σημειώσαμε όλοι και αποτελεί θετικό σημείο είναι ότι ξέρουν να ψήσουν σωστά τα κρέατα.
Το κέρασμα στο τέλος ήταν 2 ταρτάκια ανά άτομο, φρέσκα και τραγανά, με κρέμα μιλφέιγ και κανέλα, που έκλεισε τέλεια το δείπνο μας. Να σημειώσω ότι αυτό το κέρασμα ήρθε, παρά το γεγονός ότι ο λογαριασμός μας δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλος.
Ήπιαμε 100ml οινόμελο και μία μπύρα Βεργίνα.
Ο λογαριασμός για εμάς βγήκε 12€ το άτομο φάγαμε καλά και σίγουρα μας δημιουργήθηκε η προσμονή να επιστρέψουμε.
Το παρκάρισμα στην περιοχή είναι αρκετά εύκολο.
Υ.γ. επί του πιεστηρίου, μία μέρα πριν ανέβει η κριτική αυτή ξαναδοκίμασα το συγκεκριμένο μαγαζί, και τολμώ να πω ότι τα μπέργκερ τους είναι από τα πιο αξιόλογα. Στον αντίποδα το ψαρονέφρι με τα μανιτάρια και το λάδι τρούφας με απογοήτευσε, βέβαια ,ο πουρές που το συνόδευε ήταν αρκετά αέρινος.