Τι το καλύτερο, από το να είσαι σε νησί και να τρως στην παραλία πάνω στην άμμο. Απόλαυση και ηδονή. Το έχω καταφέρει σε 2 νησιά.
Το ένα είναι η Αίγινα και ο Babis.
Το κύμα σκάει στα πόδια σου, το αεράκι σε χαϊδεύει απαλά και αν τύχεις και ηλιοβασίλεμα ερωτεύεσαι ξανά.
Έχω φάει και προ και μετά την αλλαγή. Όχι αυτή του παλαιού ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτή, που από μια αρκετά καλή ψαροταβέρνα ξεπήδησε ένα αρκετά καλό εστιατόριο με ψάρι.
Και επειδή το κάθε πριν βάζει τις βάσεις για να στηριχθεί σε γερά πόδια το οικοδόμημα του μετά, θα αναφερθώ στον ”Μπάμπη” που γνώρισα και των 2 περιόδων.
Ωραία διακόσμηση μοντέρνα και νησιωτική με χρώματα που παιχνιδίζει το μάτι και ηρεμεί η ψυχή, με τον δρόμο ανάμεσα στην παραλία και το εσωτερικό του μαγαζιού, να αποτελεί όπως και παλαιότερα παραφωνία. Αλλά είναι κάτι που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση αφού δεν αλλάζει.
Εξυπηρέτηση τότε και τώρα, άψογη. Όπως θα έπρεπε να είναι σε όλους τους χώρους εστίασης, χαμογελαστή, ενημερωμένη, έτοιμη να απαντήσει σε κάθε ερώτηση του πελάτη και ζεν όταν γίνεται πανικός από τον κόσμο.
Τιμές τίμιες ή τίμιες τιμές για νησί, που σέβεται τον πελάτη αλλά και προσέχει τα λειτουργικά του έξοδα και το κέρδος του.
Έφαγα δροσερή φρέσκια πράσινη σαλάτα με μανούρι αλλά και εξαιρετική πράσινη με slices πορτοκαλιού και τυρόμπαλες πασπαλισμένες με crispy στρώση από το φύστικι του νησιού.
Φρέσκο μικρό ψαράκι, άψογα ψημένο χωρίς περιττές λαδίλες αλλά και ψητές γαρίδες που ντρεπόσουν να πετάξεις κάτι, είτε μόνες τους είτε καμουφλαρισμένες με τεμπούρα.
Αν είστε δε του spicy, το πιάτο με τις καθαρισμένες γαρίδες, το φρέσκο κρεμμύδι, το φρυγανισμένο ψωμί και την καυτερή σαλτσούλα θα σας αποζημιώσει.
Τρομερό χταπόδι βουτηγμένο στη γευστική σαλτσούλα του, βρασμένο εξαιρετικά που δεν σε άφηνε να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του.
Ιδιαίτερη μνεία μιας και λάτρης της γαρίδας, στο απίθανο και semi spicy σαγανάκι με τις γαρίδες, αλλά και στο νοστιμότατο πιάτο με τον φρέσκο τόνο με τα χόρτα και τη λαδένια σάλτσα με τα μυρωδικά, που δεν θες να την αποχωριστείς.
Οι fan του ceviche μην το φοβηθούν. Έχει πέσει αρκετή μαεστρία με το αποτέλεσμα να δικαιώνει τον chef στα μέγιστα.
Ο ‘’Babis’’ και πριν και τώρα σεβόταν τον πελάτη. Το αποτέλεσμα φαίνεται ξεκάθαρα στα πρόσωπα αυτών που έχουν τελειώσει το φαγητό τους και ετοιμάζονται να φύγουν.
Επισκεφτείτε τον και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει μαζί του.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
Τι το καλύτερο, από το να είσαι σε νησί και να τρως στην παραλία πάνω στην άμμο. Απόλαυση και ηδονή. Το έχω καταφέρει σε 2 νησιά.
Το ένα είναι η Αίγινα και ο Babis.
Το κύμα σκάει στα πόδια σου, το αεράκι σε χαϊδεύει απαλά και αν τύχεις και ηλιοβασίλεμα ερωτεύεσαι ξανά.
Έχω φάει και προ και μετά την αλλαγή. Όχι αυτή του παλαιού ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτή, που από μια αρκετά καλή ψαροταβέρνα ξεπήδησε ένα αρκετά καλό εστιατόριο με ψάρι.
Και επειδή το κάθε πριν βάζει τις βάσεις για να στηριχθεί σε γερά πόδια το οικοδόμημα του μετά, θα αναφερθώ στον ”Μπάμπη” που γνώρισα και των 2 περιόδων.
Ωραία διακόσμηση μοντέρνα και νησιωτική με χρώματα που παιχνιδίζει το μάτι και ηρεμεί η ψυχή, με τον δρόμο ανάμεσα στην παραλία και το εσωτερικό του μαγαζιού, να αποτελεί όπως και παλαιότερα παραφωνία. Αλλά είναι κάτι που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση αφού δεν αλλάζει.
Εξυπηρέτηση τότε και τώρα, άψογη. Όπως θα έπρεπε να είναι σε όλους τους χώρους εστίασης, χαμογελαστή, ενημερωμένη, έτοιμη να απαντήσει σε κάθε ερώτηση του πελάτη και ζεν όταν γίνεται πανικός από τον κόσμο.
Τιμές τίμιες ή τίμιες τιμές για νησί, που σέβεται τον πελάτη αλλά και προσέχει τα λειτουργικά του έξοδα και το κέρδος του.
Έφαγα δροσερή φρέσκια πράσινη σαλάτα με μανούρι αλλά και εξαιρετική πράσινη με slices πορτοκαλιού και τυρόμπαλες πασπαλισμένες με crispy στρώση από το φύστικι του νησιού.
Φρέσκο μικρό ψαράκι, άψογα ψημένο χωρίς περιττές λαδίλες αλλά και ψητές γαρίδες που ντρεπόσουν να πετάξεις κάτι, είτε μόνες τους είτε καμουφλαρισμένες με τεμπούρα.
Αν είστε δε του spicy, το πιάτο με τις καθαρισμένες γαρίδες, το φρέσκο κρεμμύδι, το φρυγανισμένο ψωμί και την καυτερή σαλτσούλα θα σας αποζημιώσει.
Τρομερό χταπόδι βουτηγμένο στη γευστική σαλτσούλα του, βρασμένο εξαιρετικά που δεν σε άφηνε να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του.
Ιδιαίτερη μνεία μιας και λάτρης της γαρίδας, στο απίθανο και semi spicy σαγανάκι με τις γαρίδες, αλλά και στο νοστιμότατο πιάτο με τον φρέσκο τόνο με τα χόρτα και τη λαδένια σάλτσα με τα μυρωδικά, που δεν θες να την αποχωριστείς.
Οι fan του ceviche μην το φοβηθούν. Έχει πέσει αρκετή μαεστρία με το αποτέλεσμα να δικαιώνει τον chef στα μέγιστα.
Ο ‘’Babis’’ και πριν και τώρα σεβόταν τον πελάτη. Το αποτέλεσμα φαίνεται ξεκάθαρα στα πρόσωπα αυτών που έχουν τελειώσει το φαγητό τους και ετοιμάζονται να φύγουν.
Επισκεφτείτε τον και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει μαζί του.