Ήταν ένα από αυτά τα πρωινά που λατρεύω. Αρχές Δεκεμβρίου λοιπόν, άδεια από τη δουλειά, συνάντηση με αγαπημένη φίλη στην Ακρόπολη και βόλτες στο κέντρο μέχρι να κουραστούν τα πόδια μας. Οι στάσεις για καφέ ή brunch εννοείται πάντα ευπρόσδεκτες. Όταν άρχισε λοιπόν το στομάχι να διαμαρτύρεται, εμφανίστηκε μπροστά μας στην Αθηνάς σαν από μηχανής Θεός το «The Brunch Factory». Βάσει ονομασίας περιμέναμε την απόλυτη εξειδίκευση και ποικιλία, οπότε μπήκαμε χωρίς δισταγμό.
Ο κατάλογος ήταν τόσο μεγάλος όσο έπρεπε και ακριβώς πάνω στο γούστο μου, δηλαδή έδινε μεγάλη έμφαση στα αλμυρά. Οι λάτρεις των γλυκών θα περιοριστούν σε pancakes, 7 ειδών βέβαια, αλλά μόνο pancakes.
Η εξυπηρέτηση από νέα παιδιά ήταν σωστή και άμεση και παραγγείλαμε:
· Ομελέτα με σπανάκι 7€ (3 αυγά, σπανάκι, φέτα, φρέσκια ρίγανη και πατάτες τηγανιτές)
Ήταν το πιάτο της φίλης μου, το οποίο ομολογώ ότι ήταν ιδιαίτερα προσεγμένο και πεντανόστιμο. Άλλωστε η φωτογραφία μιλάει από μόνη της.
Δεν υπήρχε υλικό σε αυτό το πιάτο που να μη μου αρέσει, οπότε δεν περίμενα να μην το λατρέψω και εξηγούμαι αμέσως. Με χάλασαν δύο στοιχεία, τα οποία όμως ήταν πολύ βασικά για μένα. Το πρώτο ήταν η μυρωδιά της φέτας. Αναδυόταν αυτή η χαρακτηριστική μυρωδιά που παίρνει η φέτα, όταν αρχίζει να χαλάει. Το δεύτερο ήταν τα αυγά. Ενώ φαίνονταν και πιθανότατα ήταν καλής ποιότητας αυγά, το ψήσιμο στο συγκεκριμένο σκεύος δεν ήταν αρκετό. Το αποτέλεσμα ήταν 3 μισοψημένα αυγά κι εγώ να προσπαθώ να ξεχωρίσω το «ίου» μέρος (για να μην το πω όπως το λέμε στο χωριό μου) από το υπόλοιπο. Κρίμα, γιατί αν τα είχαν ψήσει περισσότερο και η φέτα ήταν σωστή, θα έφευγα ενθουσιασμένη.
Ο χώρος ήταν όμορφος, με λιτή καλόγουστη διακόσμηση που σε έβαζε σε χαλαρωτικό mood. Δεν δοκιμάσαμε τον καφέ τους, επειδή κάτσαμε αλλού για καφέ.
Παρόλο που δεν έμεινα ευχαριστημένη με το δικό μου πιάτο, θα έδινα άλλη μια ευκαιρία στο μαγαζί, καθώς θεωρώ πως τα συγκεκριμένα λάθη που έγιναν, θα μπορούσαν με λίγη παραπάνω προσοχή να διορθωθούν.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
Ήταν ένα από αυτά τα πρωινά που λατρεύω. Αρχές Δεκεμβρίου λοιπόν, άδεια από τη δουλειά, συνάντηση με αγαπημένη φίλη στην Ακρόπολη και βόλτες στο κέντρο μέχρι να κουραστούν τα πόδια μας. Οι στάσεις για καφέ ή brunch εννοείται πάντα ευπρόσδεκτες. Όταν άρχισε λοιπόν το στομάχι να διαμαρτύρεται, εμφανίστηκε μπροστά μας στην Αθηνάς σαν από μηχανής Θεός το «The Brunch Factory». Βάσει ονομασίας περιμέναμε την απόλυτη εξειδίκευση και ποικιλία, οπότε μπήκαμε χωρίς δισταγμό.
Ο κατάλογος ήταν τόσο μεγάλος όσο έπρεπε και ακριβώς πάνω στο γούστο μου, δηλαδή έδινε μεγάλη έμφαση στα αλμυρά. Οι λάτρεις των γλυκών θα περιοριστούν σε pancakes, 7 ειδών βέβαια, αλλά μόνο pancakes.
Η εξυπηρέτηση από νέα παιδιά ήταν σωστή και άμεση και παραγγείλαμε:
· Ομελέτα με σπανάκι 7€ (3 αυγά, σπανάκι, φέτα, φρέσκια ρίγανη και πατάτες τηγανιτές)
Ήταν το πιάτο της φίλης μου, το οποίο ομολογώ ότι ήταν ιδιαίτερα προσεγμένο και πεντανόστιμο. Άλλωστε η φωτογραφία μιλάει από μόνη της.
· Αυγά φούρνου χωριάτικα 8€ (3 αυγά, χωριάτικο λουκάνικο, bacon, φέτα, ντοματίνια και ρίγανη)
Δεν υπήρχε υλικό σε αυτό το πιάτο που να μη μου αρέσει, οπότε δεν περίμενα να μην το λατρέψω και εξηγούμαι αμέσως. Με χάλασαν δύο στοιχεία, τα οποία όμως ήταν πολύ βασικά για μένα. Το πρώτο ήταν η μυρωδιά της φέτας. Αναδυόταν αυτή η χαρακτηριστική μυρωδιά που παίρνει η φέτα, όταν αρχίζει να χαλάει. Το δεύτερο ήταν τα αυγά. Ενώ φαίνονταν και πιθανότατα ήταν καλής ποιότητας αυγά, το ψήσιμο στο συγκεκριμένο σκεύος δεν ήταν αρκετό. Το αποτέλεσμα ήταν 3 μισοψημένα αυγά κι εγώ να προσπαθώ να ξεχωρίσω το «ίου» μέρος (για να μην το πω όπως το λέμε στο χωριό μου) από το υπόλοιπο. Κρίμα, γιατί αν τα είχαν ψήσει περισσότερο και η φέτα ήταν σωστή, θα έφευγα ενθουσιασμένη.
Ο χώρος ήταν όμορφος, με λιτή καλόγουστη διακόσμηση που σε έβαζε σε χαλαρωτικό mood. Δεν δοκιμάσαμε τον καφέ τους, επειδή κάτσαμε αλλού για καφέ.
Παρόλο που δεν έμεινα ευχαριστημένη με το δικό μου πιάτο, θα έδινα άλλη μια ευκαιρία στο μαγαζί, καθώς θεωρώ πως τα συγκεκριμένα λάθη που έγιναν, θα μπορούσαν με λίγη παραπάνω προσοχή να διορθωθούν.