Κινείσαι άνετα στην Λ. Πεντέλης, στο τέρμα της στρίβεις για Μελίσσια, περνάς Sasi’s, Kozi’s και στη γωνία στρίβεις αριστερά. Παρκάρεις άνετα όπου βρεις. Μπροστά από το μαγαζί, δίπλα από το μαγαζί, πίσω από το μαγαζί, απέναντι από το μαγαζί. Κατεβαίνεις βρίσκεις τραπέζι έπειτα από κράτηση, μέσα ή έξω και κάθεσαι άνετα. Ο χώρος μοντέρνος, εξωτερικά κυριαρχεί το μαύρο χρώμα στις άνετες καρέκλες, απόσταση ανάμεσα στα τραπέζια, με αρκετά φυτά και δεντράκια πέριξ του χώρου. Εσωτερικά, τζαμαρία με χαρακτηριστικό το μαύρο πρόβατο, απόχρωση του άσπρου στις καρέκλες, ανοιχτή κουζίνα και κλασσικά ο μαυροπίνακας δίπλα του, φωτιστικά πολλά βιομηχανικού στυλ, άνετα τραπέζια.
Ευγενικά νεαρά άτομα που ενδιαφέρονται να περάσεις καλά, αν έφαγες καλά, πρόθυμα να ακούσουν τα παράπονά σου, αν υπάρχουν. Επεξηγήσεις των πιάτων ημέρας αλλά και του υπόλοιπου μενού αν δεν το γνωρίζεις. Καλωσόρισμα με το κλασσικό σφηνοπότηρο ρακή με τις φρυγανισμένες φέτες μπαγκέτας με ψιλοκομμένη ντομάτα και μυρωδικά.
Χαλούμι σχάρας με δυόσμο λουκούμι, εφάμιλλο της παραλλαγής που προσφέρεται στις ταβέρνες της παλιάς πόλης της Λευκωσίας.
Σαλάτα Μυρτώ ισάξια της Δήμητρας με πρασινάδα, ψημένο μανούρι, ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς πορτοκάλι και sauce βατόμουρο. Ενδιαφέρουσα παρουσίαση και γεύση με έντονη την γεύση από το βατόμουρο, θα εμείνω στην Δήμητρα με το ανθότυρο, το σύκο και την brezaola σε λεπτές φέτες.
Χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα σταφίδας μπαλσάμικο και νόστιμο πουρέ πατάτας, έλειπε η ισορροπία στο πιάτο μιας και κυριαρχούσε το γλυκό στοιχείο.
Κοτομπιφτέκια σχάρας με sauce γιαουρτιού και σαλάτα λαχανικών στο πιάτο πολύ καλά, όπως και το τρυφερό μαριναρισμένο φιλέτο κοτόπουλο.
Μοσχάρι κοκκινιστό με πατάτες τηγανιτές, τρυφερό και μαλακό το κρέας χωρίς ίχνος ινών φαγώθηκε με τη μια.
Βελουτέ κολοκύθας με φασκόμηλο και καπνιστή πανσέτα, γευστική αλλά μόνο ως σούπα κολοκύθας μπορούσες να την εκλάβεις, μιας και δεν ακουγόταν η γεύση του φασκόμηλου, η δε πανσέτα ήταν μηδαμινή.
Συνοδέψαμε με πολύ καλή ρακή. Υπάρχει επίσης μεγάλη ποικιλία από κρασιά εμφιαλωμένα και μη, αλλά και κάποιες μπύρες.
Δοκιμάσαμε πειραγμένο μιλφέιγ μήλου με σάλτσα καραμέλας, μια mouse λεμονιού με καραμελωμένα αμύγδαλα και μια μους εσπρέσο μαύρης και λευκής σοκολάτας, δεν είχαν καμία σχέση γευστικά με προηγούμενες επισκέψεις.
Οι τιμές είναι φυσιολογικότατες και προς το χαμηλό. Μαζί με τα ποτά (νορμάλ κατανάλωση), δύσκολα ξεφεύγεις πάνω από 15 ευρώ.
Συμπερασματικά, οι λάτρεις του Πρόβατου θα συνεχίσουν να το επισκέπτονται και αναμένονται σίγουρα και νέοι επισκέπτες οι οποίοι σίγουρα θα φύγουν ευχαριστημένοι και χαμογελαστοί.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
Κινείσαι άνετα στην Λ. Πεντέλης, στο τέρμα της στρίβεις για Μελίσσια, περνάς Sasi’s, Kozi’s και στη γωνία στρίβεις αριστερά. Παρκάρεις άνετα όπου βρεις. Μπροστά από το μαγαζί, δίπλα από το μαγαζί, πίσω από το μαγαζί, απέναντι από το μαγαζί. Κατεβαίνεις βρίσκεις τραπέζι έπειτα από κράτηση, μέσα ή έξω και κάθεσαι άνετα. Ο χώρος μοντέρνος, εξωτερικά κυριαρχεί το μαύρο χρώμα στις άνετες καρέκλες, απόσταση ανάμεσα στα τραπέζια, με αρκετά φυτά και δεντράκια πέριξ του χώρου. Εσωτερικά, τζαμαρία με χαρακτηριστικό το μαύρο πρόβατο, απόχρωση του άσπρου στις καρέκλες, ανοιχτή κουζίνα και κλασσικά ο μαυροπίνακας δίπλα του, φωτιστικά πολλά βιομηχανικού στυλ, άνετα τραπέζια.
Ευγενικά νεαρά άτομα που ενδιαφέρονται να περάσεις καλά, αν έφαγες καλά, πρόθυμα να ακούσουν τα παράπονά σου, αν υπάρχουν. Επεξηγήσεις των πιάτων ημέρας αλλά και του υπόλοιπου μενού αν δεν το γνωρίζεις. Καλωσόρισμα με το κλασσικό σφηνοπότηρο ρακή με τις φρυγανισμένες φέτες μπαγκέτας με ψιλοκομμένη ντομάτα και μυρωδικά.
Χαλούμι σχάρας με δυόσμο λουκούμι, εφάμιλλο της παραλλαγής που προσφέρεται στις ταβέρνες της παλιάς πόλης της Λευκωσίας.
Σαλάτα Μυρτώ ισάξια της Δήμητρας με πρασινάδα, ψημένο μανούρι, ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς πορτοκάλι και sauce βατόμουρο. Ενδιαφέρουσα παρουσίαση και γεύση με έντονη την γεύση από το βατόμουρο, θα εμείνω στην Δήμητρα με το ανθότυρο, το σύκο και την brezaola σε λεπτές φέτες.
Χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα σταφίδας μπαλσάμικο και νόστιμο πουρέ πατάτας, έλειπε η ισορροπία στο πιάτο μιας και κυριαρχούσε το γλυκό στοιχείο.
Κοτομπιφτέκια σχάρας με sauce γιαουρτιού και σαλάτα λαχανικών στο πιάτο πολύ καλά, όπως και το τρυφερό μαριναρισμένο φιλέτο κοτόπουλο.
Μοσχάρι κοκκινιστό με πατάτες τηγανιτές, τρυφερό και μαλακό το κρέας χωρίς ίχνος ινών φαγώθηκε με τη μια.
Βελουτέ κολοκύθας με φασκόμηλο και καπνιστή πανσέτα, γευστική αλλά μόνο ως σούπα κολοκύθας μπορούσες να την εκλάβεις, μιας και δεν ακουγόταν η γεύση του φασκόμηλου, η δε πανσέτα ήταν μηδαμινή.
Συνοδέψαμε με πολύ καλή ρακή. Υπάρχει επίσης μεγάλη ποικιλία από κρασιά εμφιαλωμένα και μη, αλλά και κάποιες μπύρες.
Δοκιμάσαμε πειραγμένο μιλφέιγ μήλου με σάλτσα καραμέλας, μια mouse λεμονιού με καραμελωμένα αμύγδαλα και μια μους εσπρέσο μαύρης και λευκής σοκολάτας, δεν είχαν καμία σχέση γευστικά με προηγούμενες επισκέψεις.
Οι τιμές είναι φυσιολογικότατες και προς το χαμηλό. Μαζί με τα ποτά (νορμάλ κατανάλωση), δύσκολα ξεφεύγεις πάνω από 15 ευρώ.
Συμπερασματικά, οι λάτρεις του Πρόβατου θα συνεχίσουν να το επισκέπτονται και αναμένονται σίγουρα και νέοι επισκέπτες οι οποίοι σίγουρα θα φύγουν ευχαριστημένοι και χαμογελαστοί.