Site logo

Οι Eatingouters γράφουν

Νοέ 15
Ιδού η Ρόδος… Τελεία.

Μας ταξιδεύει η Indulge. Part 1 Πρώτη γνωριμία με τη Ρόδο στην καθιερωμένη πενθήμερη…

Νοέ 11
Η άλλη πλευρά της Αχαρνών

Γράφει η evispir Βρισκόμαστε στην αρχή της δεύτερης καραντίνας και προσπαθούμε να…

Νοέ 07
Το πιάτο που, ήδη, μου λείπει

Ποιο πιάτο σου προκαλεί ρίγη συγκίνησης, με τη σκέψη και μόνο; Για ποια πρώτη ύλη θα…

Οκτ 31
Εκεί που η Κορινθία ”βρέχεται” από τον Σαρωνικό

Αφηγείται η Tomie Είναι περίεργη εποχή το φθινόπωρο, έτσι δεν είναι; Οι αναμνήσεις του…

Οκτ 25
Et in Arcadia Ego…

Αφηγείται η Tzia Ο σκοπός αυτού του άρθρου δεν είναι να αποτελέσει έναν πλήρη κι…

Οκτ 13
Γαστρονομικό οδοιπορικό στα χωριά της Νάξου

Γράφει ο Fratello. Εισαγωγική παρατήρηση: Η Νάξος είναι μεγάλο νησί, εντελώς αυτάρκες…

Σεπ 23
Τα τσιπουράδικα του Βόλου

Γράφει ο Jim Αντί προλόγου Γεννήθηκα στα Τρίκαλα, μεγάλωσα στη Λάρισα και ζω στο Βόλο.…

Ιούλ 25
Indulge

Είμαι η Indulge και είμαι καλά. Όχι πάντα. Δεν είμαι καλά, όταν πεινάω ή όταν γεύομαι…

Ιούλ 25
Julie05

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, σπούδασα όμως στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο…

Ιούλ 25
Tomie

Από τότε που γεννήθηκε, πριν από τρεις, μόλις, δεκαετίες, ανακάλυψε ότι το φαγητό…

Ιούλ 25
Χρυσανθεμάκι

Αν και λουλούδι στο όνομα, βασικά, είμαι θάμνος, από τους πολύ φουντωτούς, που δε…

Ιούλ 25
Fratello

Με λένε Fratello. Είμαι αυτό που στο στρατό λέμε ‘’παλιοσειρά’’, το πιο παλιό μέλος…