Μπήκε στο γήπεδο συγγραφής κριτικών από το 2010, στην ερασιτεχνική ομάδα, διότι δε διεκδικεί δάφνες επαγγελματία κριτικού.

Στα κλειστά γήπεδα volley είχε μπει από πολύ πιο μικρός  κι εξακολουθεί να είναι αν και σε διπλό ρόλο πλέον.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε αυτές είναι δύο από τις μεγάλες του αγάπες, τις οποίες συνδυάζει επιτυχώς, όπερ σημαίνει πρώτα αγώνας o οποίος καταλήγει σε επικό φαγητό και μπύρες. Τις τελευταίες πάντα με μέτρο.  Οι Weiss είναι η αδυναμία του.

Αποτελεί ζωντανό οδηγό πόλης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να του ζητήσετε ιδέες και προτάσεις για οποιουδήποτε είδους έξοδο θέλετε να κάνετε. Από ρομαντικό δείπνο έως  την καλύτερη καντίνα βρώμικου για να συνέρθετε από τις κραιπάλες.

Αγαπά διάφορες κουζίνες αν και όχι όλες. Βασικό κριτήριο του, όμως, είναι το καλομαγειρεμένο και ποιοτικό φαγητό από όπου κι  αν προέρχεται. Ιδιαίτερη αδυναμία δείχνει στο au gratin και το νηστίσιμο  σάμαλι  των “q-ρίων” της παρέας του.

Το παράδοξο του έγκειται ότι ξεκινά διαβάζοντας την κάρτα των γλυκών και μετά περνά στο κυρίως  μενού. Η μαμά του υποστηρίζει ότι υπήρξε ανάποδος από βρέφος. 

Διάλεξε το καινούργιο nick name του όχι από μεγαλομανία. Όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν. Περιμένει να τον μάθετε καλύτερα μέσα από τις κριτικές του και ανυπομονεί να μοιραστεί τις δικές σας γευστικές διαδρομές κι εμπειρίες.  

0 0 Ψήφοι
Σύνολο
0 0 Ψήφοι
Σύνολο
0 0 Ψήφοι
Σύνολο
0 0 Ψήφοι
Σύνολο